Tesekkur ederimBiotex.com türkiye sitesinde watsapp ikonuna tıkladığında karşına andrey çıkacak ordan direkt ulaşabilirsiniz.İletişimi merkezle değil andreyle kuruyoruz türklerin danışmanlığını / tercümanlığını yapıyor
İnşallah tedaviyle çabuk çözülür probleminİyi olduğunu bildiğim bir hastaneden önüme ilk gelenndoktordan randevu aldım ilave görüş amaçlı ve büyük şans eseri müthiş bir doktora denk geldimHikayemizi anlattık sadece donasyon demedik dondurulmuş embriyom var dedik . Histereskopi işin öok erken dedi ben yapışıklık olduğunu düşünmüyorum dedi çünkü öncesinde ameliyat olmuştum ve çekilen haf çok iyiydi ve sonrasında da transfer dışunda giç bir işlem yapılmadı..Adet düzensizliğim ile sıvı birikmesini (benim anlattıklarım neyicesinde)iltihap olduğunu düşündü ve bu yönde tedaviye başladı primolut adet söktürücü ve antibiyotik ve fitil verdi adetliyeln gel ve bitiminde gel dedi büyük ihtimalle temizlemiş olucaz dedi . Aksi olursa da ne yapacağımıza o gün konuşup karar verelim dedi rahim filmi istiycek ve duruma göre histereskopi..2 hafta önce temiz olan 2 hafta sonra bu durum canımı sıkmadı değil ama vardır bir hayır dedim ve tertemiz yapana kadar öücadeleye devam . Ve bu arada benim geçmişimde hiç kist miyom polip vs yoktu sadece yapışıklık o da kullandığım bazı ilaçlar yüzünden olmuştu sizlerde bu doktorun bana uyguladığı tedavi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
İlaç bitince adet görürsün 3-5 gün içindeNirde bu primolut hemen söktürür mü uani ortalama ne zaman adet görürüm bugün başladım
Aynen
Ne güzel şeyler yazmışsınız, tüm duyguların özeti gibiHerkese merhaba; Sizlere umut olmaya geldim arkadaşlar:)
Ben yumurta donasyonu ile bir evlat sahibi oldum.sakın pes etmeyin be inanın daha Yaşadığınız hiçbir duyguya benzemiyor.Rabbim Bana bu mucize yaşattığı için her gün,her saat ,her saniye şükrediyorum.2020 agustos Ayında transferim oldu.Ve hamilelik öyle eşsiz bir şey ki prensesler gibisiniz.Nolur yumurtalar yetersiz, yasınız ileri ise ısrar etmeyin eşinizi ikna edin.Aklımın köşesine daha gelmiyor donasyon fikri.Anne babasına benzemeyen nice insanlar var.bu sırrı yalnızca siz ve eşiniz bilsin.Ve bunu unutun.Anananeler,babbanneler dedeler deliriyorlar.Aileye sevinç gelsin.İyi merkezlere gidin
5aa olmayan kaliteleri kabul etmeyin
En az 6 embriyonız olsun
Rahminize mutlaka baktırın
Eşinize sperm analızi yaptırın
Allah sizlere de bu aşkı yaşatsın inşallah.Amaaaa ilk bir ay azcık meşakatli.olsun herşeye deger.
Sevgiler
Abooo zaza sen gizliden dükkanida acmissinsimdi deme hadiyin ukraynaya tasiniyoz diye toplanir tasiniriz
Sevgili balbörek senin adına çok sevindimHerkese merhaba; Sizlere umut olmaya geldim arkadaşlar:)
Ben yumurta donasyonu ile bir evlat sahibi oldum.sakın pes etmeyin be inanın daha Yaşadığınız hiçbir duyguya benzemiyor.Rabbim Bana bu mucize yaşattığı için her gün,her saat ,her saniye şükrediyorum.2020 agustos Ayında transferim oldu.Ve hamilelik öyle eşsiz bir şey ki prensesler gibisiniz.Nolur yumurtalar yetersiz, yasınız ileri ise ısrar etmeyin eşinizi ikna edin.Aklımın köşesine daha gelmiyor donasyon fikri.Anne babasına benzemeyen nice insanlar var.bu sırrı yalnızca siz ve eşiniz bilsin.Ve bunu unutun.Anananeler,babbanneler dedeler deliriyorlar.Aileye sevinç gelsin.İyi merkezlere gidin
5aa olmayan kaliteleri kabul etmeyin
En az 6 embriyonız olsun
Rahminize mutlaka baktırın
Eşinize sperm analızi yaptırın
Allah sizlere de bu aşkı yaşatsın inşallah.Amaaaa ilk bir ay azcık meşakatli.olsun herşeye deger.
Sevgiler
Başka bir arkadaş sormuştu ona cevabımÇok uzun zaman geçti isimlerini hatırlayamıyorum ama bu doktor bir değişikti şöyle diyordu bu tesavi yöntemini ben buldum tüpbebek öncesi rahimi temizlemek için yaptığını söylüyordu sonrasında hemen tutunuyormuş embriyo ??hastası da hep öok olurdu biz bunu bugün ki doktora söylediğimizde”madem öyle bir tedavi bulmuş bunu hastasına söylemek değil makale yazarak duyurması gerekirdi şarlatan bunlar” dediCiprasid verdi bana 750 mg
İnşallah tedaviyle çabuk çözülür problemin
Yapışıklık ilaç yüzünden olmuştu dedin
Hangi ilaçtan oldu
Aminn herşey güzel olucak sizin adınıza inanınBen bugün adet oldum, pazartesi iğnelere başlıyorum hanımlarrNedense çok umutlu çok mutluyum..
İlk tedavimde eşimin ameliyatından sperm çıkmayınca herşey iptal olmuştu, yaşadığım en kötü gündü gerçekten.. eşimi mi teselli edeyim kendimi mi avutayım bilememiştim, eşleri azospermi olan arkadaşlar beni çok iyi anlar
Bu sefer güzel haberler vermek nasip olur inşallah hepinize
hep boyle umutlu mutlu olBen bugün adet oldum, pazartesi iğnelere başlıyorum hanımlarrNedense çok umutlu çok mutluyum..
İlk tedavimde eşimin ameliyatından sperm çıkmayınca herşey iptal olmuştu, yaşadığım en kötü gündü gerçekten.. eşimi mi teselli edeyim kendimi mi avutayım bilememiştim, eşleri azospermi olan arkadaşlar beni çok iyi anlar
Bu sefer güzel haberler vermek nasip olur inşallah hepinize
Maalesef bir daha ameliyat şansımız yok..hep boyle umutlu mutlu olcok krişe ama; iyi düşün iyi olsun
ben inanıyorum ki burda bizlere "ameliyat cok iyi gecti,bulundu kızlaarr bulunduuu" die yazıcaksın
ahh cok özür dilerimMaalesef bir daha ameliyat şansımız yok..
Sperm donasyonu olacak bizim.. Donörümüzü seçtik.. 16 sında kıbrısa gidiyoruz.
Hiç sorun değil, artık bu fikre alıştık.. Normal tüp bebek süreci gibi geliyorahh cok özür dilerimyazından tekrar ameliyat olucakmis gibi hissettim,ilki iptal olmuştu fln yazınca
dogru sperm donasyonuydu sizin,eee tamam yahuu umutlu olcaksin tabiiiyki de hersey cok guzel olsun
aynen oyle zaten,bildiğin tüp bebek süreci yaşıyacaksınHiç sorun değil, artık bu fikre alıştık.. Normal tüp bebek süreci gibi geliyor
Embriyolarımız oluşunca fikirlerinizi alırım inşallah hiç anlamıyorum çünkü o kısımdan daha önce deneme şansımız olmadığı içinTek embriyo mu çift embriyo mu ona bile karar veremedik aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?