İnşallah tedaviyle çabuk çözülür problemin
Yapışıklık ilaç yüzünden olmuştu dedin
Hangi ilaçtan oldu

Ne güzel şeyler yazmışsınız, tüm duyguların özeti gibi
Yavrunuzla sağlıklı uzun bir ömür dliyorum size

Sevgili balbörek senin adına çok sevindim
Gözün aydın olsun
Allah sizi ayırmasın
Darısı bize olsun inşallah

Başka bir arkadaş sormuştu ona cevabım
İnşallah tedaviyle çabuk çözülür problemin
Yapışıklık ilaç yüzünden olmuştu dedin
Hangi ilaçtan oldu

Ben bugün adet oldum, pazartesi iğnelere başlıyorum hanımlarr Nedense çok umutlu çok mutluyum..
İlk tedavimde eşimin ameliyatından sperm çıkmayınca herşey iptal olmuştu, yaşadığım en kötü gündü gerçekten.. eşimi mi teselli edeyim kendimi mi avutayım bilememiştim, eşleri azospermi olan arkadaşlar beni çok iyi anlar

Bu sefer güzel haberler vermek nasip olur inşallah hepinize

Aminn herşey güzel olucak sizin adınıza inanın dua edin ve rahatlayın

hep boyle umutlu mutlu ol cok krişe ama; iyi düşün iyi olsun

ben inanıyorum ki burda bizlere "ameliyat cok iyi gecti,bulundu kızlaarr bulunduuu" die yazıcaksın

hep boyle umutlu mutlu ol cok krişe ama; iyi düşün iyi olsun

ben inanıyorum ki burda bizlere "ameliyat cok iyi gecti,bulundu kızlaarr bulunduuu" die yazıcaksın
Maalesef bir daha ameliyat şansımız yok..
Sperm donasyonu olacak bizim.. Donörümüzü seçtik.. 16 sında kıbrısa gidiyoruz.

Maalesef bir daha ameliyat şansımız yok..
Sperm donasyonu olacak bizim.. Donörümüzü seçtik.. 16 sında kıbrısa gidiyoruz.
ahh cok özür dilerim yazından tekrar ameliyat olucakmis gibi hissettim,ilki iptal olmuştu fln yazınca
dogru sperm donasyonuydu sizin,eee tamam yahuu umutlu olcaksin tabiiiyki de hersey cok guzel olsun

ahh cok özür dilerim yazından tekrar ameliyat olucakmis gibi hissettim,ilki iptal olmuştu fln yazınca
dogru sperm donasyonuydu sizin,eee tamam yahuu umutlu olcaksin tabiiiyki de hersey cok guzel olsun
Hiç sorun değil, artık bu fikre alıştık.. Normal tüp bebek süreci gibi geliyor
Embriyolarımız oluşunca fikirlerinizi alırım inşallah hiç anlamıyorum çünkü o kısımdan daha önce deneme şansımız olmadığı için Tek embriyo mu çift embriyo mu ona bile karar veremedik aslında

aynen oyle zaten,bildiğin tüp bebek süreci yaşıyacaksın
hic bunları düşünme simdi,stresten sinirden üzüntüden uzak dur yumurtalar toplanana kadar,sonra sinirlenirsin
şaka biryana,hele olsun guzel guzel embriyolarınız doktorunun fikride önemli olucak o aşamada rahminin durumuna göre sayiyi belirlerler zaten tabii sizinde görüşünüzle beraber bence sorun yoksa rahimde yada baska biyerde iki tane koyarlar

Tek stresim şuan ben karantinaya girmiyorum eşim giriyor nasıl olacak bilmiyoruz Çift doz aşımı oldum ben şubatta. Aşı kartımda var. Eşim 2. Dozu 15 haziranda olacak. 16 sında kıbrısa gidiyoruz ama kıbrısın koşulu şu 2. Dozdan 14 gün sonra kalkar karantina diyor ama haberlerde hiç bir şekilde 14 günden bahsetmiyor.. çift doz aşılı ve aşı kartı olan herkes karantina dışı diyor.

Rahim dinlendirme olacak benim büyük ihtmalle, yine pazartesi netleşecek ama. Eğer beklenirse eylülde transfere gideceğim öncesinde 2 aylık geçici menapoz olucak zoladex ile. Burdaki doktorum şansın çok artar dedi.. 2 ay sayılı gün geçer diyip beklicez heralde..

Kktc sağlık bakanlığına bile yazdık durumu, pazartesi de ercan havaalanını arıcaz bakalım umarım bir çıkar yol bulunur yoksa en kötü ikimizde karantinada kalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…