Insallah hersey guzel gider canim amiinn❤❤❤❤

Gynolife secenek sunuyor mus tek embriyomu cift embriyomu diye tedavi surecinde sana soruyolar mis daha dogrusu benim ilk tedavimde sormadilar ama sunu soylemislerdi yasindan dolayi 42 yasindayim 3 embiriyo koydum demisti murat bey isimizi sansa birakmayalim demisti bana

Ben bu tedavimde sifirdan baslayacagim icin cikan embiriyolarimin hepsini transfer ettirecegim dondurdurtmayacagim bu sefer kibrista son tedavim çünkü . Tamam dediler riskli dedi murat bey ama yinede kabul ettti.

Çift düşünebilirim ama çiftinde komplikasyonları var erken doğum riski, düşük doğum ağırlığı gibi.. ayrıntılı ultrasonda bazı şeyler net değerlendirilemeyebiliyor ya da tarama testlerinde ikiz gebelikten dolayı bazı değerler riskli çıkabiliyor ama yine de 2 sinin birlikte büyüme ihtimali bile harika geliyor kulağa

Ben bu tedavimde sifirdan baslayacagim icin cikan embiriyolarimin hepsini transfer ettirecegim dondurdurtmayacagim bu sefer kibrista son tedavim çünkü . Tamam dediler riskli dedi murat bey ama yinede kabul ettti.
Siz şimdi donmul embriyo transferne mi hazırlanıyorsunuz yeni donörle?

Rabbim yardimciniz olsun canimm

Günaydın kizceler hayrlibsabahlar olsun ins hepimiz için kizlar ben çarşamba ultrason cektiricem ya o gün yada ertesi gün zoledexs iğnesi vurdurmak gerek andrey burdan dönen olursa pzt ve kabul ederse ben ilaclarinizi veririm onlar size kargolar dedi biz on görüşmeye gitmedik direk işleme gideceğiz aranızda varmi bana ulaştıracak ordab dönerken ama pzt en geç anca olur çünkü Allah rızası için yardımcı olursanız çok sevinirim malum tedavi zaten fiyatlı en azindan ilaçlara para ödemiyeyyim kargo alıcı ödemeli olur çok mutlu olurum yardim ederseniz

Günaydın ben de 14 haziranda ultrason yaptıracağım o gün zoladex yaptıracağım Andrey aynı şeyi bana da söyledi pazartesi buradan gelenlerle göndereceğim diye. Cevap bekliyorum kendisinden

Evet arkadaşlar gelecek olan varsa bana da kargo alıcı ödemeli gönderirse çok sevinirim. Allah sizlerden razı olsun

Hayirli olsun kizlar
Duymustum ön görüsmeye gelmeyenlerin ilacini gidenlerin götürdügünü, orda bi kizla tanistim alman hatta bir kac türkün ilacini o götürmüs almanyaya
Orda olan arkadaslar dönmediyseler mutlaka getirirler ilaclarinizi Allahim hepimizin yardimcisi olsunnn

Ayyy evettt ya o duygu cok guzel kardesimin esinin kontrolüne bende gitmistim doktor üçüz dediginde kardesim ufak bir saskinlik yasamisti ama cok riskli hamilelik ti nitekim biri yasamadi dogumda 2 si hayatta kaldi ama insan bir tuhaf oluyor ya ben

Amiiinnnnnn canim aminnn❤❤❤❤❤❤❤

Kieve geden kader arkadaşlarım sizden bir şey sorucam. Dönor şifresini alıb dönörleri görenler. Ukrayna kızları ve erkekleri genelde mavi gözlü ve sarışın. Ne benim ne eşimin sülalesinde mavi gözlü sarı saçlı biri yok. Çok takıldım buna. Bende eşim de beyaz tenli, kahve ğöz, kumral saçlıyız. Bizde embriyo donasyonu olucak o yüzden çok tedirginim. Sırf bunun için Kıbrısamı gitsek tekrar. Kafam çok karışdı yardım edermisiniz

Evet canim yeni donorle sifirdan taze olacak insallah donorden kac yumurta cikarsa artik donor hazir sadece benim tedaviye baslayacagim zamani bekliyorlar donor hakkindaki butun bilgileriverdiler bu sefer testleri yapildi ucreti odendi insallah bu sefer daha iyi kalite yumurta olur ilkinde cok cektim benim ilk donorumden fazla yumurta cikmamis murat bey oyle demisti beni ilk tedavide sansizliklar pesimi hic birakmadi transfer gunune kadar varya basimiza gelmeyen kalmamisti tedaviye nasil baslarsan oyle biter bu soze cok inanıyorum aglayarak basladim aglayarakta transfere girdim maalesef sonuda hüsran cok uzun anlattim kusura bakma canim yasadiklarim aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. Bu yuzden bu sefer isi sıkı tutup aylar oncesinden donör bulundu bu donorde genetik sıkıntı cikmadi herseyi anlatiyolar bu sefer buda beni memnun ve mutlu ediyor icim daha ferah tedaviye gidicem gerisi rabbime kalmis hicbirzaman umidimi kesmedim cok şükür RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN INSALLAH

Ben 13 haziran gidiyorum
23 haziran dönücem
Her halde o tarih geç değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…