27 mayıs tedaviye başlıyacam inşallah
11 haziran progesterona başlıycam
Her halde 15 haziran transferim olur düşünüyorum
Regliden bağımsız farklı bir tedavi uygulanıyor sanırım, ben de bugün sonuçları attım bakalım yarın ne olucak, benim progesteron bitmeden regli oldum, gerçi normal diye düşündüm çünkü progesteron 2 mg mış, bu kadar düşük doz reglimi geciktirmezdi

Kıbrısta her defa adetin 2-3 günü başlıyorlardı
Burda farklı
Başladığımda adetin 10 günü olucak mesela

Kıbrısta her defa adetin 2-3 günü başlıyorlardı
Burda farklı
Başladığımda adetin 10 günü olucak mesela
Zaza canım biraz konuyu açsan.

Dediğin gibi Kıbrıs'ta adetin 2-3 günü estradiol ile başlanılıyordu.
Progesteron ise transferden 5 gün önce felan başlanılıyordu. Kafam çorba oldu nasıl adetin 10.günü başlanılıyor

Kızlar yardım edin acil gylife Acıbadem’le anlaşmalı ve ilk muane üçreti 680 TL diyo kafayı yemiş bunlar başka hastanede olmaz mı bunun daha iğnesi ilacı var

Pablocum ilk bir ilaç verdiler içeriği 14 gün estradiol,14 gün estradiol+ progesteron
O ilacın 22-23 gününde zolodex vurdum biliyorsun bu ilaç bizim kendi hormonları kapatıyor
İlaç bitti adet oldum
Siklüsün 6 günü ultrasyon sonucuna göre 4 gün sonra tedavi protokolü başlatılıyor

bu arada benim canım kedim çok hasta fip ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum dua edin nolur

ahhhhcanım benim cok gecmis olsun.kaç yaşında? fipte en onemlisi bağışıklığının güclü olması,desteklemeni tavsiye edebilirim
üç ay sonra iki olacak veriyorum canım Allah kimseye dert verip derman aratmasın kedi bile olsa çok zorlanıyor gözünün içine bakıyor birde evlat oldu eşime bana karahandan önce de hayvsnlara bakardım evde bir canlı olması insanı çok hassas yapıyor bu sefer sokaktaki kedi köpeğede bakıyorsun kıyamıyorsun inşallah kurtulur veteriner çok acı çektirme ötenazi yapalım dedi ben yapamam bana miyavlaması yanıma gelmesi canım kedim

İyi ama siklusun 18-21.günlerinde transferin gerçekleşecek ise hangi ara estradiol+progesteron ilaç kullanılacak ki bende beyin yandı :)

cokk cook uzgunum( cok guzelmis yavrun.iki tane kedimiz var bizimde ve eşim vet hekim.seni okdr iyi anliyorum ki...
malesef cok zor bir hastalik kedilerde.ve biliosundur tedavisi yok((( yaşını özellikle sordum.eşim sormustu(okumustum ona mesaji gorunce de) malesef kendisinin atlatmasini beklemekten baska care yok(((
sokaktan mi sahiplenmistiniz,cogunda oluyo malesef

Günaydın Canım,

Sizin minik prenses nasıl oldu? iyi mi, hastaneden çıktı mı?
Günaydin cnm , yok daha cikmadi , fazla kilo alamamis ayin 3 hafta oldu sadece 100 gram almis ama dr kötü degil demis . Solunum cihazina bagli halen, iyi olsunda sanirim bebegin 9.ayini doldurcaklar, 2 ay kalir demisti doktor. Bakalim yarin doktoru ne dicek.

İyi ama siklusun 18-21.günlerinde transferin gerçekleşecek ise hangi ara estradiol+progesteron ilaç kullanılacak ki bende beyin yandı :)
İşte zolodex vurulduysa siklüse bakmıyacan,suni menopoza sokuyor seni
Menopozdaki kadınlarda siklüse göre davranmadıkları gibi

Dilerim kısa zamanda toparlanır, azıcık daha sabır bakın görün büyüyünce dirayetli bir kız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…