- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
Regliden bağımsız farklı bir tedavi uygulanıyor sanırım, ben de bugün sonuçları attım bakalım yarın ne olucak, benim progesteron bitmeden regli oldum, gerçi normal diye düşündüm çünkü progesteron 2 mg mış, bu kadar düşük doz reglimi geciktirmezdi27 mayıs tedaviye başlıyacam inşallah
11 haziran progesterona başlıycam
Her halde 15 haziran transferim olur düşünüyorum
Kıbrısta her defa adetin 2-3 günü başlıyorlardıRegliden bağımsız farklı bir tedavi uygulanıyor sanırım, ben de bugün sonuçları attım bakalım yarın ne olucak, benim progesteron bitmeden regli oldum, gerçi normal diye düşündüm çünkü progesteron 2 mg mış, bu kadar düşük doz reglimi geciktirmezdi
ahhhhbu arada benim canım kedim çok hasta fip ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum dua edin nolur
Amin insallah canim benimGeç olsun da güç olmadın kuzum inş hepimizin yüzü gülsün
Evet farklı bir protokol uygulanıyor benim de kıbrısta aynıydı, hakkımızda hayırlısı zazacımKıbrısta her defa adetin 2-3 günü başlıyorlardı
Burda farklı
Başladığımda adetin 10 günü olucak mesela
Zaza canım biraz konuyu açsan.Kıbrısta her defa adetin 2-3 günü başlıyorlardı
Burda farklı
Başladığımda adetin 10 günü olucak mesela
Pablocum ilk bir ilaç verdiler içeriği 14 gün estradiol,14 gün estradiol+ progesteronZaza canım biraz konuyu açsan.
Dediğin gibi Kıbrıs'ta adetin 2-3 günü estradiol ile başlanılıyordu.
Progesteron ise transferden 5 gün önce felan başlanılıyordu. Kafam çorba oldu nasıl adetin 10.günü başlanılıyor
bu arada benim canım kedim çok hasta fip ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum dua edin nolur
üç ay sonra iki olacak veriyorum canım Allah kimseye dert verip derman aratmasın kedi bile olsa çok zorlanıyor gözünün içine bakıyor birde evlat oldu eşime bana karahandan önce de hayvsnlara bakardım evde bir canlı olması insanı çok hassas yapıyor bu sefer sokaktaki kedi köpeğede bakıyorsun kıyamıyorsun inşallah kurtulur veteriner çok acı çektirme ötenazi yapalım dedi ben yapamam bana miyavlaması yanıma gelmesi canım kedimahhhhcanım benim cok gecmis olsun.kaç yaşında? fipte en onemlisi bağışıklığının güclü olması,desteklemeni tavsiye edebilirim
Acaba belli bir tarihten sonra mı uygulanacak? Bilemedim hiçNedenki tv de oyle dedi ama canim
Evet canımTamaracım, siz şu an Kıbrısta mısınız?
İyi ama siklusun 18-21.günlerinde transferin gerçekleşecek ise hangi ara estradiol+progesteron ilaç kullanılacak ki bende beyin yandı :)Pablocum ilk bir ilaç verdiler içeriği 14 gün estradiol,14 gün estradiol+ progesteron
O ilacın 22-23 gününde zolodex vurdum biliyorsun bu ilaç bizim kendi hormonları kapatıyor
İlaç bitti adet oldum
Siklüsün 6 günü ultrasyon sonucuna göre 4 gün sonra tedavi protokolü başlatılıyor
üç ay sonra iki olacak veriyorum canım Allah kimseye dert verip derman aratmasın kedi bile olsa çok zorlanıyor gözünün içine bakıyor birde evlat oldu eşime bana karahandan önce de hayvsnlara bakardım evde bir canlı olması insanı çok hassas yapıyor bu sefer sokaktaki kedi köpeğede bakıyorsun kıyamıyorsun inşallah kurtulur veteriner çok acı çektirme ötenazi yapalım dedi ben yapamam bana miyavlaması yanıma gelmesi canım kedim
umarım atlatır
Günaydın Canım,valla ne güzel olurduu
Günaydin cnm , yok daha cikmadi , fazla kilo alamamis ayin 3 hafta oldu sadece 100 gram almisGünaydın Canım,
Sizin minik prenses nasıl oldu? iyi mi, hastaneden çıktı mı?
İşte zolodex vurulduysa siklüse bakmıyacan,suni menopoza sokuyor seniİyi ama siklusun 18-21.günlerinde transferin gerçekleşecek ise hangi ara estradiol+progesteron ilaç kullanılacak ki bende beyin yandı :)
Dilerim kısa zamanda toparlanır, azıcık daha sabırGünaydin cnm , yok daha cikmadi , fazla kilo alamamis ayin 3 hafta oldu sadece 100 gram almisama dr kötü degil demis . Solunum cihazina bagli halen, iyi olsunda sanirim bebegin 9.ayini doldurcaklar, 2 ay kalir demisti doktor. Bakalim yarin doktoru ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?