Hangi aşıyı yaptıracaksınız

Bizimde öyle once esimin asilamasi var es durumundan benimde heyacanla asi olmayi bekliyorum bende maalesef canim asi ol olma karantinada kalmasan bile ucretini odeyecemisiz enis bey oyle soyledi evvelsi gun aradiginda
Haraca bağlamışlar resmen

Bizimde öyle once esimin asilamasi var es durumundan benimde heyacanla asi olmayi bekliyorum bende maalesef canim asi ol olma karantinada kalmasan bile ucretini odeyecemisiz enis bey oyle soyledi evvelsi gun aradiginda
Alla alla bu çok ilginç, bende sanıyordum ki karantina otel ücretini ödemeyeceğiz kendimiz otel ayarlıp kaç gün kalıyorsak onu ödeyeceğiz sadece

Vallahi en son gelen hangisi ondan ben yetrki olayim asiyi sizin oldugunuz asidandir vallahi merak ettim simdi yeminle ven asi sevinciyle adini hic merak etmedim valla
Ben olmadım. Babamın yaşı gelmişti 55 yaş üstü ona biontech seçtirdim. Ama bu mrna aşıları yeni teknoloji diye önermiyorlar diye duydum sonra sağlik açısından degil hamilelik açısından. Gerci kendimi bildim bileli insanlar aşılar hakkında olumsuz konuşuyor dikkate almamak lazım. Sadece bir miktar tedirginlik

İlkini ankara bahçeci de yaptırmıştım. Türkiyenin en iyi tüp bebek merkezi dediler. Amaben memnun kalmadım sorularıma cevap alamadım. Sonraki de başka bi merkezdi samsunda o da öteki doktor yest yapmıştır diye bizden test bile istemedi. Transferden sonra eşimde problem olduğunu bebek ya tutmaz ya da tutarsa düşer dedi. Dediği gibi de 1 ay sonra düştü. Eşimi zor ikna ediyorum tedavilere o yüzden bir an çnce sonuca ulaşacak bi tefavi arıyorum

Sinovac iyimi acaba ben bu asilari cok merak ettim kafam okadar karistiki sinovacmiydi bio muydu neydi dahada bircok var
Sinovac daha geleneksel bir aşı, 80-90 yıldır üretilen tekniklerle yapılmış bir aşı, biontech daha yeni teknoloji uzun dönem etkiler bilinmiyor.. hiç biri yan etkiden öldürmüyor ama biontec olanlarda bir kaç gün vücut ağrısı falan olabiliryormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…