Yok canim ben sifirdan basliycam donmuslarimi almadim ben yeni donorle nsallahSana donmuş embriyo transfer mi yapılacak Eftalios?
Hangi aşıyı yaptıracaksınızHeyecanla ayın 3ünü bekliyorum bende çift doz aşısı olanlara kalkacak karantina sanırım.. Tahmini gidiş tarihimiz 16 sı eşimin 2. Dozu 15inde
Ya ucundan girmeyeceğiz karantinaya ya da seve seve ödeyeceğiz karantina otel ücretini
Haraca bağlamışlar resmenBizimde öyle once esimin asilamasi var es durumundan benimde heyacanla asi olmayi bekliyorum bende maalesef canim asi ol olma karantinada kalmasan bile ucretini odeyecemisiz enis bey oyle soyledi evvelsi gun aradiginda
Ben sinovac oldum ocakta, eşimde 1 hafta öcne aşılandı o da sinovacHangi aşıyı yaptıracaksınız
Alla alla bu çok ilginç, bende sanıyordum ki karantina otel ücretini ödemeyeceğiz kendimiz otel ayarlıp kaç gün kalıyorsak onu ödeyeceğiz sadeceBizimde öyle once esimin asilamasi var es durumundan benimde heyacanla asi olmayi bekliyorum bende maalesef canim asi ol olma karantinada kalmasan bile ucretini odeyecemisiz enis bey oyle soyledi evvelsi gun aradiginda
Iyi yapmıssınız. Ben biontectte kesin kararlıydım sıra gelirse ki gelmeyecek gibi simdi koca bi soru isareti var kafamda.B
Ben sinovac oldum ocakta, eşimde 1 hafta öcne aşılandı o da sinovac
Vallahi en son gelen hangisi ondan ben yetrki olayim asiyi sizin oldugunuz asidandir vallahi merak ettim simdi yeminle ven asi sevinciyle adini hic merak etmedim vallaHangi aşıyı yaptıracaksınız
Galiba oyle canimO zaman tatil için gidenlerde ödeyecek öyle mi?
Sinovac iyimi acaba ben bu asilari cok merak ettim kafam okadar karistiki sinovacmiydi bio muydu neydi dahada bircok varB
Ben sinovac oldum ocakta, eşimde 1 hafta öcne aşılandı o da sinovac
Ozaman ben fotorafını ektiğim en ucuz pcr testi yapılan Nikolab labaratuvarına gidiceksinizZazacim malesef Almanyaya devam
Canım tedavin hayırlı olur inş bende Haziran sonu gibi Hasan hoca da emriyo donasyonu olacak senin Hasan hocada ilk tedavin miAmin canım inşallahbende onu çok seviyorum çok iyi niyetli bir insan. söylerim selamını elbette
Kızlar sizde tatil adıylamı girseniz kıbrısaO zaman tatil için gidenlerde ödeyecek öyle mi?
Ben sinovac oldumSinovac iyimi acaba ben bu asilari cok merak ettim kafam okadar karistiki sinovacmiydi bio muydu neydi dahada bircok var
Ben olmadım. Babamın yaşı gelmişti 55 yaş üstü ona biontech seçtirdim. Ama bu mrna aşıları yeni teknoloji diye önermiyorlar diye duydum sonra sağlik açısından degil hamilelik açısından. Gerci kendimi bildim bileli insanlar aşılar hakkında olumsuz konuşuyor dikkate almamak lazım. Sadece bir miktar tedirginlikVallahi en son gelen hangisi ondan ben yetrki olayim asiyi sizin oldugunuz asidandir vallahi merak ettim simdi yeminle ven asi sevinciyle adini hic merak etmedim valla
İlkini ankara bahçeci de yaptırmıştım. Türkiyenin en iyi tüp bebek merkezi dediler. Amaben memnun kalmadım sorularıma cevap alamadım. Sonraki de başka bi merkezdi samsunda o da öteki doktor yest yapmıştır diye bizden test bile istemedi. Transferden sonra eşimde problem olduğunu bebek ya tutmaz ya da tutarsa düşer dedi. Dediği gibi de 1 ay sonra düştü. Eşimi zor ikna ediyorum tedavilere o yüzden bir an çnce sonuca ulaşacak bi tefavi arıyorumneden soruyorum; cünkü ilk birkac tüp bebek tedavilerinde böyle durum yaşayanlar morfoloji sıkıntısı yaşayanlar.etrafimda da cok sahit oldum.ve 4-5-6 . gibi tedavilerde bir sekilde saglikli gebeligi eldeedebiliyorlar.mesela benim yumurta kalitesizliği sorunum.ve hic gebelik yaşayamadim.ben sizin yumurtalarinizla yani tüp bebek tedavisiyle evladiniza kavuşabileceginizi düşünüyorum.ilk olarak iyi bir doktor ve merkez bulmakla baslayin işe.çunku sorunu tam arastirmadan yaparsaniz donasyonda hem pahali hem yipratici olur sizin icin.sonucta belki spermde sorun,nie yumurta don. yapasiniz veya ikiside degil rahimde belki.dedigim gibi ,iyi bir doktor ve merkez bulmakla başlayin derim
Sinovac daha geleneksel bir aşı, 80-90 yıldır üretilen tekniklerle yapılmış bir aşı, biontech daha yeni teknoloji uzun dönem etkiler bilinmiyor.. hiç biri yan etkiden öldürmüyor ama biontec olanlarda bir kaç gün vücut ağrısı falan olabiliryormuş..Sinovac iyimi acaba ben bu asilari cok merak ettim kafam okadar karistiki sinovacmiydi bio muydu neydi dahada bircok var
Valla ne adıyla girersek girelim alıcaklar bu karantina ücretini belli olduKızlar sizde tatil adıylamı girseniz kıbrısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?