Hiç bir kusuru yok
Sağlık sorununuz yoksa her 2-3 siklüste bir yumurta vere bilirsiniz
Ben mesela kendi adıma konuşum 11 defa kendi yumurtalarımı stimule ettirdim
Çok şükür sağlığımda sorun çıkmadı
İnşallah istediğiniz gibi gider her şey sizdede

Tesekkur ederim

Allah razı olsun cok sevindim okudum ama o kadar ilerilere gidemedim denk gelmedi hic tsk ederim

Te

teşekkür ederim, evet zoladexi vuruldum, progesteron hapa başladım 14 gün içicem bitince reglim gelicek ve endometrium hazırlama ilaçlarına başlayacam, tahmini Haziran ortası transfer olucak.
Harika,hepimiz nefesinizi tuttuk,haberlerinizi bekliyoruz,su gibi geçer inşallah gönlünüzce olur

Kızlar bende yarın artık burda ön tedavi için randevu alıcam peki bu buradaki süreç pahalı mı çok muane iğneler
Sizinki spermdi. Benim sordugum yerler sperme 4000 euro dedi toplam yumurta toplama ve sperm donasyonu için. 1000 1500 euro arasida embriyo transferi. Saçma bir sekilde pahalı bence. Bu dediklerim kıbrıs için. Ukrayna'da sperm donoru var mı bilmiyorum, sanırım yurt dışından donor kullanamıyorlar sadece ukraynalı erkekler.

Anne Alipia kilisesi
Altın kupa kilisesi
Meryem ana kilisesi
Dinyeper nehirinde tekne turu
Ormanlı parklar
Çok güzel bir şehir
Ayağınıza çok rahat bir ayakkabı alın bol bol gezin
Bizde becebılırsek gezerız vaktimiz olacak gezmek ıcın. Bizimde sansımıza hava sıcak olacak haftaya öyle gözüküyor ınternette, biraz ısınırız donuyoz almanyada

Sagol cnm cok güzel anlatmıssın Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah Sorunsuz gıdıp döndünüz inşallah bizimde böyle olur

Sagol cnm cok güzel anlatmıssın Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah Sorunsuz gıdıp döndünüz inşallah bizimde böyle olur
Amin canım, inşallah hepimizin yüzü en kısa sürede güler gidince göreceksin her şey çok planlı ilerliyor, senden de güzel haberler bekliyoruz, kist vs gibi durumlarda ön tedavi artı diğer ilaçlarıda hazırlayıp veriyorlar, ben şu an 2 ilaç kullanıyorum artı daha sonra kullanacağım 1 torba ilaç daha verdiler, sanırım opuya kadar olan tüm ilaçlarım yanımda, şimdiden sana bol şans işiniz rast gitsin inşallah

Kızlar bu arada biz dönüşte pcr yaptırmadık 15 Mayıs itibariyle Türkiye Ukrayna’dan gelişlerde pcr I kaldırmış bilginiz olsun, bu dönüş için geçerli tabi gidişte yaptıracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…