mimozam bu kız çok nazlı olacak kendini ağırdan satıyor baksana öyle hemen ortaya çıkmıyor ağır başlı teyzesinin kuzusu...
kordon enseye dolanmış diyorsun tehlikeli olmaz mı bu yoksa dönüşüne göre değişiyor mu bir kez daha baktır en iyisi...
oğulcan küçük tabi annnesi birden bire bu tempoya alışması kolay olmaz onca saatten sonra eve gelip ders yapmayıda canı istemez.benim de eve gelince iş yapmayı canım istemiyor. perşembe ders + nöbet aynı 7.30 - 5 peşinden cuma günüde 8 saat ders cuma akşamı iptal ben bitiyorum yorgunluktan.

hafta sonu bir aktara daha bakacağım ondan sonra bu tür bitkilerle uğraşan adana da mersinde olanlara başvuracağız artık...
nar suyu içinde düşük tansiyonda dikkkat edin diyor. benim tansiyonum hep düşük ara sıra şekerimde düşüyor olsun kullanırken dikkat ederim artık...
ben tahmini 10-12 aralık gibi adet olacağım peşinden kısmetse kıbrısa hazırlık yapacağım o zamana kadar bu bitkiselleri deneyip sonuçlarını kontrol etmek istiyorum zaten aralıktan önce biri ekim biri kasım iki siklusum var rahime hatun bir kez kalınlaşırsa alışır belki:)

hoşgeldin nrm:) test günün ne zaman? nasıl geçiyor günlerin... sanırım 3-4 gün falan var dözsözlere:)

evet yosun p.tesi 17si nasipse şimdilik herşey iyi görünüyor...
e2 ve progesteron için iyi denildi ilaçlarda bi degişiklik yapılmadı...inşallah sonucda iyi olacak.

Amin jades inşallah hayırlısı olacak son 5 gün kaldı, hit yaptı transferi 3 embriyo transferedildi hit.te ilk transferim...
daha öncede doguşta 2 transferoldum negatif oldu, bu defa olacak inşallah.
hit.e dondurulmuşlarını alıp giden pozitif olan 1 arkadaşım var ama blasttı embriyoları çokta güzel çözülmüşler çok zarar görmemişler ikizlerini bekliyor şuan.Seninde yolun açık olsun arkadaşım inşallah senin için dogru merkezi bulursun...

çok teşekkürederim berils inşallah iyi haberlerimide verecegim buradan...

senin minigin bencede şirin bir kız gibi geliyor ama artık bu gidişle doğunca ögrenecegiz galibaa bunu...

haklısın rüzgarselin öyle yapmaya çalışıyorum ama beynim hep olumsuz şeylerde bide transfer sonrası et parçası gibi bir akıntı geldi doktora sordum transfer edilen embriyoar geri gelmiş olablir mi diye yok dedi embriyolar gelse bile onları gözle göremeyiz dedi yoksa beni mi kandırdı bilmiyorum neye inanacağımı şaşırdım.

Teşekkür ederim berilscim inşallah hayırlı haberleri alırımda burada sizlerle paylaşabilirim.

Teşekkürler nrm . Kusura bakma kendi derdimden sizlere bir merhaba bile diyemedim kaba ben.

Parkk evet embriyolar hemen öyle kan yumağı olmaz Sıvı biçiminde olur o pıhtı başka bir şeydir belki transfer sırasında hırpalanan bir doku filandır bilemedim şimdi.

Bu arada Aymen nerede ?? Nerelerdesin kuzuummmmm???

mrb. kocaman günaydınlar herkese,,,
hadi bakalım berils cim bu sefer başaracaksın inşallah...... herşey de istediğin gibi gelişecekkk...........

diğer arkadaşlar,,, yani kararsızlarr ne alemdesiniz??????
bahardalıcımmm????????

hamişlerimizz........ ??? herşey yolundamı...... 8 temmuzcum kaç aylıksın şimdi... rosalyncimmm canım heyecan son haddindedir...

yeni transferden gelen arkadaşlar, hayırlı olsun..........ve gideceklere de başarılar......

shanticim epey zamandır gelmiyorsun buralara,,,,,,,,

ve diğer tüm arkadaşlarrrrrr........hepinize selamlar........sevgiler..........

canım çok teşekkür ederim. bu arada sizleri burada yeniden görmek çok güzel. seni biraz geçmişe yönelik okudum allahım bebişinii nazarlardan saklasın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım benim transferim olurken bu sefer baya bi zorlandı doktor katater geçirirken biraz acı oldu ondan olmuş olabilr.ama yinede kafam o kadar olumsuz şeyler arıyor ki sorma bu denemede başarısız olursa ne yaparım bilmiyorum. canım akıntı pıhtı şeklinde değilde beyaz saydam bir sıvı içinde kahverengi bir çizgi vardı elime aldım pelte kıvamında bişey korktum iki kez arka arkaya aynı şeyden geldi biri transfer akşamı biri ertesi sabah sabah geleni doktora götürdüm yok bi önemi yok embriyo olsa gözle görünmez dedi ama biraz telaşlandı gibi gedi bana artık neye inanacağımı şaşırdım......

merhabalar güzel arkadaşlarım

biliyorum sizi ihmal ettiğimi düşünüyorsunuz ama öyle değil.4 gündür deliler gibi çalıştım çünkü bizim reçetelere fatura kesme günlerimizdi ve ben olmadığım için işlerim birikmişti.ecz ye her gelen reçeteyi ben bizzat kontrol ettiğim için işim zor oluyor ama bende böyle bir pimpiriğim işte hatta çoğu zaman 2 kere kontrol eden bir kontrol manyağıyım desem abartmış olmam.bugün reçetelerimi teslim ettim ve bu akşam istanbula gidiyorum şimdi diyeceksinizki ne çok geziyor bu kız. ama bu gidiş gezme gidişi değil.bülent urmana cumartesi günü ofis histereskopi yaptıracağım.inşallah basit bir sorun çıkacak ve benim düşüklerimin nedeni bulunacak:) veeeeee bende kendi yumilerimle bir kez daha deneyeceğim:):)belki rahimde küçük bir perde yada bir miyom falan çıkmasını bekliyorum.ne komiğim dimi:)

neyse kızlar bir sürü yeni arkadaş gelmiş hepsi hoşgelmişşş.bazıları sonuç bekliyor sanırım herkese iyi şanslar diliyorum.bir arkadaş sormuş transfer sonrası embriyolar geri gelirmi diye;geri gelmez arkadaşlar.doktorun dediği gibi görünmez zaten embriyorlar bir hücre ve hücreler gözle görünmez.yani o gördüğün et parçası gibi bişey pıhtı olabilir.o da umarım yerleşme esnasında ,yaramaz embriyounun kendine yer açarken ittirdiği parçalardır:)

Son düzenleme:
bu arada mesaj yazarken yukardan bir pencere açılıyor ve ''açtığınız konuların yada mesajlarınızın asla silinmeyeceğini unutmayın''diye manidar bir yazı çıkıyor:) bu arada diğer foruma şöyle bir göz gezdirdim ve biz gittikten sonra kimselerin oraya uğramadığını gördüm.bana sahte gibi görünen yeni nicklerle forum kurtarımaya çalışılmışsada başarısız olunmuş:) ne tesadüf değilmi biz gittik ve arka arkaya yeni arkadaşlar üye olmuşlar :))))ve meydan kimlere kalmış...

seninki de öyle mi bilmiyorum ama ben farkettim ki, kötüyü düşünmek çocukluğumdan beri kendimi koruma yöntemimmiş. yani geçtiğimiz yıllarda farkettim ki, kötüyü düşünürken kendimi hazırlıyormuşum. sonradan çok fazla hayal kırıklığı yaşamayayım diye. oysa kendimi koruma adına farkında olmadan kendime zarar veriyormuşum.başlarda zor oldu ama bıraktım o huyumu. umutlandırıyorum kendimi doyasıya. bu beni o ana kadar mutlu ediyor. olmazsa zaten olmuyor. oturuyorum o zaman ağlıyorum.acımı daha yoğun yaşıyorum belki ama daha kısa süre yaşıyorum. her günüm ızdıraba dönüşmüyor. tavsiye ederim :))
bu arada doktorun embriyo değil dediyse öyledir. eğer embriyo olma ihtimali olsaydı sana bunu kesinlikle söylerdi. çünkü bu onun işi. seni üzmemek için yalan söyleme gibi bi ihtimali yok ki onun. pembe hayaller için değil, bilim için orada o :)) gerektiğinde gayet acımasız olabiliyorlar sen de biliyorsun.
mutlu kal canımmm :))

merhaba arkadaşlarr,, nete sık giremiyorumm,, bayaa yeni arkadşlar gelmişş,, hoş geldiniz arkadaşlarr,,, bu arada benim ultrason günümdü bügünn,, keseleri gördük allahın izni ileee ve ikizlerr,,, rabbim sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin inşallahh,, selam ve dua ilee,,,

gerçekten çoook sevindim benim gibi bisürü insan olmasına. işte bu yaa! sorun değil çözüm olmak. çözüm aramak.
inan bana jades etrafımdaki negatif insanlardan o kadar sıkıldım ki çoğuyla görüşmüyorum. dünyaya mutlu olmak için geldik, keyif almak için geldik ve kendimizce keyifli yöntemler buluyoruz istediklerimizi elde etmek için.

Lavinya çok güzel bir isim ama anlamını bilmiyorum ben. nedir? bu arada ben rüzgar koyacağım ama umarım fırtına biçmem :))

canım ümit bey e mi gittin? beni o doktora yönlendirdi Ahmet Bey ama ben daha gitmedim. ismini de hiç duymamıştım.
hepimiz için hayırlısı olsun. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın canım :)) ben aralık gibi düşünüyorum ama düşünceyle olmuyor senin yaşadığın gibi. gidip konuşmak lazım. belli olmaz belki beraber gideriz :))

merhaba arkadaşlar...

donmuşlarla ilaç başladıktan sonra kaçıncı gün transfer yapılıyor ya da en geç ne zaman transfer yapılabilir???

canım evlendiğimizden beri bebekle alakalı sağlık sorunumuz yüzünden yeterince ağladık rabbim hepimize bundan sonra gülmeyi nasip etsin inşallah. evet canım ümit beye gidiyorum tavsiye ederim gidince konuşunca daha iyi anlayacaksın insanım çok rahatlatıyo gizlilik konusu olsun inşallah doğumda bile gerekirse tüp bebek bile yazdırmam sisteme dedi bizim gibi çok kişinin olduğunu kıbrıs hakkında konuştuk dediğim gibi bi görüş derim pişman olmazsın. aralık gibide düşünüyosan geç kalma canım derim ben bişe olmadığına emin olarak gittim polipcik çıktı karşıma otomatik olarak 3 ay ertelemek zorunda kaldık sende bi görün belki yumurtalık ve ya rahim için ilaç falan verir gitmende fayda var yani polipte cumartesi alınacak bugün gittim muayeneye c.tesiye gün verdi hayrlısı bakalım polipin alınmasıyla stertı veriyoruz rabbim doğumuda nasip eder inşallah biz ordaykan bi bayan geldi kucağında koca kara gözlü çok tatlı bi bebek dra göstermeye gelmişler tüp bebekmiş dr yapmış resim çekildiler amcamın kuzenimde gelicek dedi bayan oda bebeğini göstercekmiş oda tüp bebekmiş allahım bizede nasip eder inşallah çok mutlu oldum öyle görünce ah ah inşallah bizlerinde olur. canımsen hangi yakadasın?

merhaba arkadaşlar

uzun zaman oldu yazmayalı. yeni gelen arkadaşlar, hamişler, transferi yapılmış sonucu sabırsızlıkla bekleyenler, bütün iyi dileklerim sizinle.

adet tarihim geçti, yumurtalıklar yine sıfır çekiyor ki adet olmadım. son 5-6 aydır düzenliydi. aralıkta kıbrısa gitmeyi istiyorum 1. deneme için. 1 hafta iznim kaldı, olmazsa da ocakta yeni izinler gelecek onlarla devam ederim diye düşünüyorum.

ama bu noktada yardımınıza ihtiyacım var. beni ist teki doktorum yönlendirecek kıbrısa. ona çok güveniyorum ama sizlere daha çok tabii. adet siklusum olmadığı için herhangi bir zaman ilaçlara başlayıp rahim kalınlaşınca transfere gidebiliyor muyum?? yoksa son adet tarihime göre ilaçlara başlamanın da bir zamanı var mı??

yardımcı olursanız çok sevinirim. bir de kıbrısa gitmeden önce birkaç ay adet görmeyi tavsiye eden arkadaşlar, son dönemdeki 5-6 aydır gördüğüm adetler yeterli olur mu sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…