arkadaşlar ne güzel hepinizi burada görmek geçmişe yönlik tam okuyamadın hamile olan arkadaşlara tebrikler yolcu olan arkadaşlara iyi şanşlar diliyorum. canlar beni soracak olursanız salı günü transferimi yaptırdım şimdi gün sayıyorum......
merhaba nrm34 , sen de mi transfer yaptırdın?
yumurta mı sperm mi? hangi merkez?
merhaba nrm34 , sen de mi transfer yaptırdın?
yumurta mı sperm mi? hangi merkez?
çok teşekkür ederim efsunecim, benim yaşım 34 dünya tüp bebek merkezinde 3. denememi yaptırdım. 3 embriyo transfer edildi 5.gün transferi olarak yapılmasını istedim ona göre yaptılar. yumurta donasyonu yaptırdım. umarım sonuç güzel olur burada paylaşırım sizlerle. başka öğrenmek istediğiniz şeyler olursa herşeyi yazarım. sevgiler......
başlık tuhaf oldu :)
sabahtan beri okuyorum ama hala bişeye karar veremedim. Dünya da neden o kadar çok kişi var? başarı oranı da öyle çok yüksek gibi değil. merak ettim.
başlık tuhaf oldu :)
sabahtan beri okuyorum ama hala bişeye karar veremedim. Dünya da neden o kadar çok kişi var? başarı oranı da öyle çok yüksek gibi değil. merak ettim.
Ben de merak ettim? hangi merkez başarılı bu konuda araştırıyorum ben de....
merhaba parkk,
hayırlı olsun. ne güzel bi bekleyiş :)) güzel haberlerini bekliyoruz.
yorgunluk bende de var biraz ama burada olduğumuza, denediğimize göre pilimiz bitmemiş daha :)inşallah rüzgarselin güzel haber verebilrim inan bunu çok istiyorum artık çok yoruldum.
yumurta donasyonu benimde hit.de yapıldı.
teşekkürler yosunnn. rüzgar doğacak olan çocuğumun ismi. selin de öyle :) umarım rüzgar gibi gelirler.
şimdi sen bana deli mi bu diyeceksin :) ama ne yapayım ben istediğim şeyler için önceden hazırlık yaparım.
yani, hayatımda istediğim şeylere yer açıyorum. psikolojik açıdan faydalı olduğunu düşünüyorum. beni motive ediyor.abartmadan tabii.
mesela araba istiyorsam, önce istediğim araba için bir anahtarlık alıyorum,araba kokusu alıyorum ve koyuyorum bir çekmeceye. bu beni motive ediyor. çocuklarım için de isim koydum.arabam geldi. onlar da gelecekler biliyorum :)
hem sakin hem heyecanlı bi şekilde bekliyorum...
Slm arkadaşlar bende gün sayanlardanım bu arada ben giremeyeli baya degişmiş buralar.......
merhaba selam8,
kızının adı da çok güzelmiş :)
aslında ben de savaş bey e daha olumlu bakıyorum. ilk görüştüğüm yer orasıydı. ve hala oraya karşı bi sıcaklık var içimde. sen ne zaman düşünüyorsun. önceden görüşmeye gidecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?