merhaba arkadaşlarr,, nete sık giremiyorumm,, bayaa yeni arkadşlar gelmişş,, hoş geldiniz arkadaşlarr,,, bu arada benim ultrason günümdü bügünn,, keseleri gördük allahın izni ileee ve ikizlerr,,, rabbim sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin inşallahh,, selam ve dua ilee,,,
merhaba arkadaşlar
uzun zaman oldu yazmayalı. yeni gelen arkadaşlar, hamişler, transferi yapılmış sonucu sabırsızlıkla bekleyenler, bütün iyi dileklerim sizinle.
adet tarihim geçti, yumurtalıklar yine sıfır çekiyor ki adet olmadım. son 5-6 aydır düzenliydi. aralıkta kıbrısa gitmeyi istiyorum 1. deneme için. 1 hafta iznim kaldı, olmazsa da ocakta yeni izinler gelecek onlarla devam ederim diye düşünüyorum.
ama bu noktada yardımınıza ihtiyacım var. beni ist teki doktorum yönlendirecek kıbrısa. ona çok güveniyorum ama sizlere daha çok tabii. adet siklusum olmadığı için herhangi bir zaman ilaçlara başlayıp rahim kalınlaşınca transfere gidebiliyor muyum?? yoksa son adet tarihime göre ilaçlara başlamanın da bir zamanı var mı??
yardımcı olursanız çok sevinirim. bir de kıbrısa gitmeden önce birkaç ay adet görmeyi tavsiye eden arkadaşlar, son dönemdeki 5-6 aydır gördüğüm adetler yeterli olur mu sizce??
merhaba rüzgarselin kendini cok güzel ifade etmissin.Cok insanlarla oldugun zaman insanalri hemen anlar kisi zaten..arkadas secimin senin elinde canim,cok üzen yada hep olumsuz konusanalri zaman gelyior itici geliyor zaten eliyorsun...Pozitif oldugun zaman daha herseye rahatlikla saglikli verimli yakalsiyor insan..illaki her sey yolunda gitmez zaten hayat mücadele ile dolu ama olsun yinede pozitif yaklasim kolaylastiriyor cok seyi..gerçekten çoook sevindim benim gibi bisürü insan olmasına. işte bu yaa! sorun değil çözüm olmak. çözüm aramak.
inan bana jades etrafımdaki negatif insanlardan o kadar sıkıldım ki çoğuyla görüşmüyorum. dünyaya mutlu olmak için geldik, keyif almak için geldik ve kendimizce keyifli yöntemler buluyoruz istediklerimizi elde etmek için.
Lavinya çok güzel bir isim ama anlamını bilmiyorum ben. nedir? bu arada ben rüzgar koyacağım ama umarım fırtına biçmem :))
merhaba arkadaşlarr,, nete sık giremiyorumm,, bayaa yeni arkadşlar gelmişş,, hoş geldiniz arkadaşlarr,,, bu arada benim ultrason günümdü bügünn,, keseleri gördük allahın izni ileee ve ikizlerr,,, rabbim sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin inşallahh,, selam ve dua ilee,,,
kullanamadığım bir yumurtam oldu. doktorum bu düzenli adetleri o yumurta sayesinde gördüğümü söyledi. yani aslında adet olmamam sürpriz değil, malum erken yumurta yetmezliği. tam tersi tanı konduktan 3 ay sonra adet olmam sürpriz olmuştu. 10 gün sonra ancak gidebilicem doktora ama bakalım erkene çekebilir miyim??
bu arada ben gecikince zavallı kociş acaba demeye başladı:)); umut fakirin ekmeği....
siteye yeni üye oldum çünkü kafam karman çorman. burası çok güzel bi ortam. kafası çorman olanların buluştuğu nokta gibi geldi ehuehu :))
ben önce kendimi tanıtayım size,
30 yaşında 5 yıllık evli, normalde çalışan ama 1 yıldır evde olan bir şahsiyetim.
bulunduğum konu itibariyle anlayacağınız gibi, çocuğum olmuyor.
bizdeki sorun eşimde. sperm donasyonu yaptıracağız.muhtemelen aralıkta.
günaydınlar arkadaşlar...
2 gündür yazdıklarınızı okuyorum da, ne güzel pozitifsiniz hep, lütfen bana da bunu öğretirmisiniz? Ben de aynı dertten muzdaripim...Ama aklıma geldikçe gözlerim doluyo hemen...Kabulenmem gerek biliyorum...Erken yumurta yetmezliği var ben de de .1 kez denedik donasyonu sonuç negatif oldu..çok üzüldümmm.sonuç negatif çıktı, bir umuttu bu. bu da olmadıetrafımdaki kimsenin böyle problemi yok, çook azınlıkta olduğumu hissediyorum...
selam lalem111...cevabı kendin vermişsiz zaten.. kabullenmen gerekli... bizler kabullendik...yalnız olmadığımızı ve bir şekilde bu sorunu alt edeceğimizi biliyoruz.. tüp, olmadı donasyon, olmadı evlatlık almak, onuda istemezsen çocuksuz hayatı seçmek... sanırım o yüzden bu pozitiflik bizdeki...
bir kere donasyon denemişsin... yaşın kaç? teşhisin ne zaman ve nasıl kondu? hangi merkezde, ne zaman denedin? yazarsan sevinirim...
5 AY oldu.yaşım 37.Evleneli de 1 yıl oldu.hemen tüp bebek deneyim dedim.başarı şansı çok düşükmüş.milyonda bir:).Dünya tüp bebek merkezinde daha yeni denedik.2 gün önce de negatif sonucu öğrendik.Durum böyle arkadaşım...Henüz atamadım üzüntüyü.Dün kendi kendimi motive ettim.Dedim ki hayatımı karamsar mutsuz bir yüz ifadesiyle geçirmemem lazım.karar vermiştim .ama bu sabah yine üzerime karamsarlık çüktü
aynı yaştayız seninle.. bende 2010 martta öğrendim.. ama 2010kasıma kadar falan sağolsun dr lar bir de onu deneyelim, birde bunu deneyelim diye oyaladılar.. ama sonrasında karar verdik donasyona.. ama ancak aralık başı gibi gideceğim inşallah bende.. az kaldı işte..
nereye karar verdiniz.Hnagi merkeze?
ben başından beri Verda Hanım diye düşünüyordum.. Görüşmelere de onunla başladım zaten.. Ama nedense son dönemde acaba Savaş Bey mi olsa derken onlardan mail geldi.. Onlarla da görüşüyorum.. Bilmiyorum yani:) Sen şahit olamadın ama Papatya40'ın gidişi gibi olacak sanırım benimki de... Son dakikada sağ gösterip sol çaktı.. Aldı geldi bebişi:)
Sen memnun kaldınmı dünya'dan.. Sonuç negatif ama ortamları, davranışları nasıl?
ben başından beri Verda Hanım diye düşünüyordum.. Görüşmelere de onunla başladım zaten.. Ama nedense son dönemde acaba Savaş Bey mi olsa derken onlardan mail geldi.. Onlarla da görüşüyorum.. Bilmiyorum yani:) Sen şahit olamadın ama Papatya40'ın gidişi gibi olacak sanırım benimki de... Son dakikada sağ gösterip sol çaktı.. Aldı geldi bebişi:)
Sen memnun kaldınmı dünya'dan.. Sonuç negatif ama ortamları, davranışları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?