saba :) akşam akşam güldürdün beni.. Erdoğanı gördüysen kesin 3 çocuğun olacak senn bak:) demedi deme

Son düzenleme:
8 temmuzda diğer forumda berils=zümrüt ile bir yazışmamız olmuş okuyunca
diğer silinenlere bir daha üzüldüm..
forum geçmişin sessiz kayıtçısı ve geleceğin sessiz tanığı..gibi geldii

Son düzenleme:
2180. sayfaa... okudum tekrar.. ben eskileri atamayan bir çöpçü olarak böyle kaybolan anılara acaip üzülürüm...

siteye yeni üye oldum çünkü kafam karman çorman. burası çok güzel bi ortam. kafası çorman olanların buluştuğu nokta gibi geldi ehuehu :))

ben önce kendimi tanıtayım size,
30 yaşında 5 yıllık evli, normalde çalışan ama 1 yıldır evde olan bir şahsiyetim.
bulunduğum konu itibariyle anlayacağınız gibi, çocuğum olmuyor.
bizdeki sorun eşimde. sperm donasyonu yaptıracağız.muhtemelen aralıkta.

kafamın karışıklığı ise merkezle ilgili,
HİT'in merkezinden biri gayet resmi ve soğuk yazıyor. rahim filmiyle önce kıbrıs a görüşmeye gitmem lazımmış.
sonra tedaviye başlanacakmış. bende problem yok yeni muayene oldum daha diyorum ama umursamadı.
Savaş Bey'in merkeziyse sanki biraz fazla rahat. bende problem yok dedim. hormon tahliline bile gerek görmedi. direk başlayın ilaçlara dedi. bu da biraz profesyonellikten uzak gibi geldi. ama iletişim süper. hızlı ve samimi cevaplar veriyor Ahmet bey.
buradan bakıyorum dünya tüp bebekte yaptıran çok fazla insan var ama başka bi forumda da dünya daki personelin, ekibin çok tecrübesiz olduğunu, hiç memnun kalmadığını yazmış biri. o yüzden ben onu direk elemiştim ama burdaki yaptıran sayısını görünce elmesem mi dedim.

ayyyhhh işte böyle yeni arkadaşlarım. oraya gidip tek tek hepsini dolaşsam mı diye düşünüyorum artık!

hı bu arada rüyalara bir ek de benden, geçen gece rüyamda pudra pembesi (toz pembe gibi) uzun bir tuvalet giymiştim ve benim için bi davet veriliyordu. bildiğin prensesler gibiydim. nasıl bir egoysa artık :))

Hayat seni seviyorum...
Sağlığıma teşekkürler...
Hayat arkadaşıma ,aşkıma teşekkürler...
Aileme teşekkürler...
Dostlarıma teşekkürler...
Güzelliğe teşekkürler...
Sevgimle yapabildiğim işime binlerce teşekkürler...
Beni insan olarak muhatap alıp yaratana teşekkürler...
Günaydın diyebildiğim ve bu günaydını yazarken bile, enerjileriyle beni besleyen tüm farkındalık dostlarıma teşekkürler...
Güzel bir gün, verimli bir hafta için kendimize izin verelim mi bu sabah?
Olabilecek negatif etkilerin farkında olarak, huzura ve bizi güzelliğe sevkedecek şeylere izin verelim mi?
Ben kendi adıma '' evet '' diyerek hayata ve iyiliğe izin veriyorum. Huzura, sevgiye ve faydalı başarıya niyetliyim.
Bizi bizden iyi bilen, yolumuzu açacaktır...
Günaydın .....

mrb. rüzgarselin..hoşgeldin foruma... tam da senin dediğin gibi burası çok güzel bi ortam. kafası çorman olanların buluştuğu nokta..
ama buraları okudukça,, bu çormanlık yok olacak ve kararını vereceksin canım.... geriye doğru okumanı tavsiye ederim....
sevgiler..

Karyacım, bende seni seviyorumm:))))
bende hayatı seviyorum hi hi hi
ne güzel yazmışsın, çağırmışsın enerjiyiii

Ne güzel bir günaydın karya.
Teşekkürler sana ve günaydın herkese. Gün içimizi aydınlatsın. Enerjiler tavan yapsın :))

hoşbuldum tabiki de :)) tavsiyen için çook teşekkürler. bugün geriye doğru tüm mesajları okuyacağım.sonra da kafamın son durumunu yazarım :)
Mutlu günler,

günaydın kızlarrr.. neredeyse öğlen olacak ama olsuun :) karya ne güzel bir günaydın bu :) hoşgeldin rüzgarselin... adın gibi, rüzgar gibi gelmişsin... esmişsin :)

Kızlar şirinleri izlediğimden beri şirin şarkısını sürekli söylüyorum.
Laaa laa laaa laaa laaa ne güzel bir günn
La laa laaa laaa laa laaa şirinleyelim bugünnn:))))))

teşekkürler yosunnn. rüzgar doğacak olan çocuğumun ismi. selin de öyle :) umarım rüzgar gibi gelirler.
şimdi sen bana deli mi bu diyeceksin :) ama ne yapayım ben istediğim şeyler için önceden hazırlık yaparım.
yani, hayatımda istediğim şeylere yer açıyorum. psikolojik açıdan faydalı olduğunu düşünüyorum. beni motive ediyor.abartmadan tabii.
mesela araba istiyorsam, önce istediğim araba için bir anahtarlık alıyorum,araba kokusu alıyorum ve koyuyorum bir çekmeceye. bu beni motive ediyor. çocuklarım için de isim koydum.arabam geldi. onlar da gelecekler biliyorum :)
hem sakin hem heyecanlı bi şekilde bekliyorum...

hoşbuldum tabiki de :)) tavsiyen için çook teşekkürler. bugün geriye doğru tüm mesajları okuyacağım.sonra da kafamın son durumunu yazarım :)
Mutlu günler,

başlık tuhaf oldu :)
sabahtan beri okuyorum ama hala bişeye karar veremedim. Dünya da neden o kadar çok kişi var? başarı oranı da öyle çok yüksek gibi değil. merak ettim.

rüzgaerselin.. benimde kızım olunca adı yosun olacak zaten :)
ve dünya konusuna gelirsek.. geçen kış en revaçta merkez dünya idi.. daha sonra değişti diyebilirim.. o listede dünyanın kalabalık olması ise dediğim gibi bir dönem o merkezin popüler olması bence..

hayat nerde seyrettin şirinleri... şirine seniiii....

arkadaşlar ne güzel hepinizi burada görmek geçmişe yönlik tam okuyamadın hamile olan arkadaşlara tebrikler yolcu olan arkadaşlara iyi şanşlar diliyorum. canlar beni soracak olursanız salı günü transferimi yaptırdım şimdi gün sayıyorum......

selam parkk,
transferin hayırlı olsun.
herşeyden önce bizler ile transfer öncesi ve sırasında ki deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirzi. merkez, kaç embryo, yumurta mı yoksa sperm donasyonumu;
kullandığn ilaçlar, yaşadığın pozitif ve negatif deneyimler merkezler ile, yaşın, ve kaçıncı denemen gibi..
bir çok soru işte:)

heyecanla haberlerini bekliyoruz.

çok teşekkür ederim efsunecim, benim yaşım 34 dünya tüp bebek merkezinde 3. denememi yaptırdım. 3 embriyo transfer edildi 5.gün transferi olarak yapılmasını istedim ona göre yaptılar. yumurta donasyonu yaptırdım. umarım sonuç güzel olur burada paylaşırım sizlerle. başka öğrenmek istediğiniz şeyler olursa herşeyi yazarım. sevgiler......

yosunnnn; benimde kızım olunca adı yosun olacak zaten :)

bak buna nasıl sevindim anlatamam. genelde tuhaf karşılanıyorum bu huyum yüzünden.
yalnız değilim yalnız değilimmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…