Sağ ol hayatcığım içimden öyle geçti olcak diye.Belki de olmasını çok istediğim için içimden öyle geçiyor.Ben kafeinli içecek pek içmem çay içiyorum ama onunda baya azalttım.Tenefüs ararlı su içiyorum bol bol.Dehea zaten 4 aydır kulanıyorum sürekli.Başka ne tavsiye ersin yumurtalr için canım?Ben de dün gece rüyamda Başbakanı gördüm R.Tayip Erdoğanı bize gelmişti.Bebek zaten sürekli görüyorum ikiz en çok gördüğüm.Pembe ve mavi tulumlu bebişler.
saba :) akşam akşam güldürdün beni.. Erdoğanı gördüysen kesin 3 çocuğun olacak senn bak:) demedi deme
siteye yeni üye oldum çünkü kafam karman çorman. burası çok güzel bi ortam. kafası çorman olanların buluştuğu nokta gibi geldi ehuehu :))
ben önce kendimi tanıtayım size,
30 yaşında 5 yıllık evli, normalde çalışan ama 1 yıldır evde olan bir şahsiyetim.
bulunduğum konu itibariyle anlayacağınız gibi, çocuğum olmuyor.
bizdeki sorun eşimde. sperm donasyonu yaptıracağız.muhtemelen aralıkta.
kafamın karışıklığı ise merkezle ilgili,
HİT'in merkezinden biri gayet resmi ve soğuk yazıyor. rahim filmiyle önce kıbrıs a görüşmeye gitmem lazımmış.
sonra tedaviye başlanacakmış. bende problem yok yeni muayene oldum daha diyorum ama umursamadı.
Savaş Bey'in merkeziyse sanki biraz fazla rahat. bende problem yok dedim. hormon tahliline bile gerek görmedi. direk başlayın ilaçlara dedi. bu da biraz profesyonellikten uzak gibi geldi. ama iletişim süper. hızlı ve samimi cevaplar veriyor Ahmet bey.
buradan bakıyorum dünya tüp bebekte yaptıran çok fazla insan var ama başka bi forumda da dünya daki personelin, ekibin çok tecrübesiz olduğunu, hiç memnun kalmadığını yazmış biri. o yüzden ben onu direk elemiştim ama burdaki yaptıran sayısını görünce elmesem mi dedim.
ayyyhhh işte böyle yeni arkadaşlarım. oraya gidip tek tek hepsini dolaşsam mı diye düşünüyorum artık!
hı bu arada rüyalara bir ek de benden, geçen gece rüyamda pudra pembesi (toz pembe gibi) uzun bir tuvalet giymiştim ve benim için bi davet veriliyordu. bildiğin prensesler gibiydim. nasıl bir egoysa artık :))
Hayat seni seviyorum...
Sağlığıma teşekkürler...
Hayat arkadaşıma ,aşkıma teşekkürler...
Aileme teşekkürler...
Dostlarıma teşekkürler...
Güzelliğe teşekkürler...
Sevgimle yapabildiğim işime binlerce teşekkürler...
Beni insan olarak muhatap alıp yaratana teşekkürler...
Günaydın diyebildiğim ve bu günaydını yazarken bile, enerjileriyle beni besleyen tüm farkındalık dostlarıma teşekkürler...
Güzel bir gün, verimli bir hafta için kendimize izin verelim mi bu sabah?
Olabilecek negatif etkilerin farkında olarak, huzura ve bizi güzelliğe sevkedecek şeylere izin verelim mi?
Ben kendi adıma '' evet '' diyerek hayata ve iyiliğe izin veriyorum. Huzura, sevgiye ve faydalı başarıya niyetliyim.
Bizi bizden iyi bilen, yolumuzu açacaktır...
Günaydın .....
mrb. rüzgarselin..hoşgeldin foruma... tam da senin dediğin gibi burası çok güzel bi ortam. kafası çorman olanların buluştuğu nokta..
ama buraları okudukça,, bu çormanlık yok olacak ve kararını vereceksin canım.... geriye doğru okumanı tavsiye ederim....
sevgiler..
hoşbuldum tabiki de :)) tavsiyen için çook teşekkürler. bugün geriye doğru tüm mesajları okuyacağım.sonra da kafamın son durumunu yazarım :)
Mutlu günler,
selam parkk,
transferin hayırlı olsun.
herşeyden önce bizler ile transfer öncesi ve sırasında ki deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirzi. merkez, kaç embryo, yumurta mı yoksa sperm donasyonumu;
kullandığn ilaçlar, yaşadığın pozitif ve negatif deneyimler merkezler ile, yaşın, ve kaçıncı denemen gibi..
bir çok soru işte:)
heyecanla haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?