Bende birakamayanlardanim arkadaşım.hatta transferim oldu 2 saat zor yattım koştura koştura sigara içtim. Bırakmaya çok calistim ama olmadı. Utanarak ve kendimden nefret ederek hala içiyorum maalesef
ne olacak bozom bu halınız... bır arkadasım 39 yasında 3.cü cocugunu dogurdu bize geldıgınde karnı burnunda hala ıcıyordu... Anlamamıstım... su an anlıyorum

benımde aynen progesteron yukseklıgındne olmadı . Gec olsun guc olmasın guzel sonuclar olsun. Dualara devam

Ben dun lucrin i yaptım ya onca igne yaptım bugune kadar dun lucrını yaptıgım yer mosmor oldu ve acayıp agrıyor ya... Boyle olan var mı? Bugunde tum gun bobrek agrısı ıle gezdım ve acayıp sacma beyaz bır akıntı vardı... Sankı regl olacakmısım gıbı de agrı...

Bende hiç sıkıntı yaratmamisti igne. Lucrinden 100tl daha uygun diye müdahili olan decapeptil depot vurdurmustum. Herhangi bir problemle de karşılaşmadım. Can beyle bir paylaş istersen.

Bugün gynolife Murat beyin yönlendirdiği Tolga Ecemiş hocaya gittim. Tedavim olursa kendisi rahmi takip edeceği için önceden gidip fikir almak istedim. Endometriosis hastası olduğum içib Transferden önce 2 ay lucrin depot iğneyle geçici menapoza sokacağını söyledi. Aranızda bu yöntemi uygulayan oldu mu? Geçici menapozun yan etkileri nedir?

ne olacak bozom bu halınız... bır arkadasım 39 yasında 3.cü cocugunu dogurdu bize geldıgınde karnı burnunda hala ıcıyordu... Anlamamıstım... su an anlıyorum
Bende bu konuda muzdaribim nasıl kurtulacam bu illetten bilemiyorum. İnşallah transfer dönemi bir güç gelirde bırakırım

Bana inandırıcı gelmediniz
Nasıl yani? Nerden böyle bi kanıya vardınız ki ? Valla kızlar burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnanmak veya inanmamak size kalmış benim bi çıkarım bişeyim yok bu işten.

Bende bu konuda muzdaribim nasıl kurtulacam bu illetten bilemiyorum. İnşallah transfer dönemi bir güç gelirde bırakırım
Ben de bu durumu yasadim. Hatta transfere yakın o kadar artti ki icmelerim. Ince sigaralardan aldim. Transferden sonra vicdan oluyo canim ondan icemiyosun sonra da mide bulantisindan... ben transferden sonra gunde 3 tane incelerden yarim yarim ictim. Simdi 17. Haftamdayim sadece sigara aseriyorum ama tadi oyle igrenc ki anlatilir gibi degil. Siz de bırakacaksiniz inaniyorum

Benim ikinci günüm dün gece geldik evimize..dün nerdeyse hiç yatmadım çok yorgun geldim..sabah uyandığımda su gibi terlemişim..hastalığın da tam denk geldi ama şükür artık çksürmüyorm ..gece bile tuvalete kalktım sanırım çok su içtiğimden sürekli tuvaletim geliyor..eğer minikler sağ Salim içimdelerse bugün blast olacaklar..5.gün embriyosu haline gelecekler..umarım tabi:)bu arada akıntım var arada kasık ağrım var....bir de ben anneme bıraktım oğlumu evimi yemeklerimi yapmış ev temiz oğlum mis..allah hepimizin analarına sağlıklı uzun ömür versin...amin

Canım kucağınada almana Rabbim nasip etsin kaç haftalıkken cinsiyet belli oluyor ve sende de ara kanamalar oldumu bende oluyorda arada bir
16.haftada belli oldu.Benim adet kanaması gibi kanamam ve ara kanama lekelenmeler oldu.Araba kullanmadım evden çıkmayıp bol bol uzandım.Doktor coraspirini kesti.Dün tekrar başladım canım

lUKRİN senin hormonlarının fonksiyonlarını durdurmak içindir
mor olması ters bir yere vurulmuş yani damara denk gelmiş geçicek

çok arkadaşlarım bu yöntemle gebe kaldı
estrofem etkisiyle adenomiozis azıyor ve embriyolar tutunamıyor tutunsalar bile düşüyorlar
2 ay menopozla bir sıkıntı çekmesin azcık ateş basar
lütven adenomiozis ocaklarını söndür sonra tedaviye başla
her şey güzel olucak

Nasıl yani? Nerden böyle bi kanıya vardınız ki ? Valla kızlar burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnanmak veya inanmamak size kalmış benim bi çıkarım bişeyim yok bu işten.
kızma kuzum malesef burda çok reklam yapanlar oldu ona bağlı güvensizlik oldu
sen en iyisi baküde bağlantı gurduğun numarayı yaz her kes kendisi arasın ve senin doğru söylediyine inansınlar
ben kendim bakülüyüm burda çok arkadaş beni biliyor
evim ailem baküde çevrem doktorlar çünkü tıp üniversitesi ecz bölümünü okudum ve 10 sene eczane patronu oldum orda
en yakın arkadaşım baküde türk doktoru ersadik beylede bu konuyu konuştum ve kıbrıstakı gitiyim merkezler çok kaliteli
ve orda devam et dedi

Çok endişelendim demekki sağlıklı embriyo bile yetmeyecek diye korku sardı. Peki 2 ayın sonunda o odakların azaldığına dair bir test vs yapılıyor mu? Mesela endometriozis için ca 125 değeri bakıyorlar. Bunun azaldığını anlamanın bir yöntemi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…