- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
ne olacak bozom bu halınız... bır arkadasım 39 yasında 3.cü cocugunu dogurdu bize geldıgınde karnı burnunda hala ıcıyordu... Anlamamıstım... su an anlıyorumBende birakamayanlardanim arkadaşım.hatta transferim oldu 2 saat zor yattım koştura koştura sigara içtim. Bırakmaya çok calistim ama olmadı. Utanarak ve kendimden nefret ederek hala içiyorum maalesef
benımde aynen progesteron yukseklıgındne olmadı . Gec olsun guc olmasın guzel sonuclar olsun. Dualara devamDün estrofem e 3 tane ile başladım 12 gün artarak günde 6 tane ile devam edecem ayın 20 si kontrol.eylül de progrsteron hormonum yüksek çıkmıştı düşerse bu ay transferim oluck.6 aydır transfer i bekliyorum hepinizden dua brkliyorum inşallah bu sefer olur.ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarım da tez vakitte transfer olup yavtularına kavuşsunlar.ve hamile olanlarda rahat bir hamilelik geçirip kolay nir doğumla yavrularına kavuşsunlar.bu arada bende bahçeciye gidiyorum.
Bende hiç sıkıntı yaratmamisti igne. Lucrinden 100tl daha uygun diye müdahili olan decapeptil depot vurdurmustum. Herhangi bir problemle de karşılaşmadım. Can beyle bir paylaş istersen.Ben dun lucrin i yaptım ya onca igne yaptım bugune kadar dun lucrını yaptıgım yer mosmor oldu ve acayıp agrıyor ya... Boyle olan var mı? Bugunde tum gun bobrek agrısı ıle gezdım ve acayıp sacma beyaz bır akıntı vardı... Sankı regl olacakmısım gıbı de agrı...
Evet dahil dediler bende inanamadım.Evinize gelen Ilaclarda bu ücrete mi dahil .??
Bende bu konuda muzdaribimne olacak bozom bu halınız... bır arkadasım 39 yasında 3.cü cocugunu dogurdu bize geldıgınde karnı burnunda hala ıcıyordu... Anlamamıstım... su an anlıyorum
Bana inandırıcı gelmedinizEvet dahil dediler bende inanamadım.
Nasıl yani? Nerden böyle bi kanıya vardınız ki ? Valla kızlar burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnanmak veya inanmamak size kalmış benim bi çıkarım bişeyim yok bu işten.Bana inandırıcı gelmediniz
Ben de bu durumu yasadim. Hatta transfere yakın o kadar artti ki icmelerim. Ince sigaralardan aldim. Transferden sonra vicdan oluyo canim ondan icemiyosun sonra da mide bulantisindan... ben transferden sonra gunde 3 tane incelerden yarim yarim ictim. Simdi 17. Haftamdayim sadece sigara aseriyorum ama tadi oyle igrenc ki anlatilir gibi degil. Siz de bırakacaksiniz inaniyorumBende bu konuda muzdaribimnasıl kurtulacam bu illetten bilemiyorum. İnşallah transfer dönemi bir güç gelirde bırakırım
16.haftada belli oldu.Benim adet kanaması gibi kanamam ve ara kanama lekelenmeler oldu.Araba kullanmadım evden çıkmayıp bol bol uzandım.Doktor coraspirini kesti.Dün tekrar başladım canımCanım kucağınada almana Rabbim nasip etsin kaç haftalıkken cinsiyet belli oluyor ve sende de ara kanamalar oldumu bende oluyorda arada bir
Ben de de hiç belirti olmamıştı.Normal .İnsallah iyi haberlerini alıcazKızlar bende hiç bir belirti yok normal mi
lUKRİN senin hormonlarının fonksiyonlarını durdurmak içindirBen dun lucrin i yaptım ya onca igne yaptım bugune kadar dun lucrını yaptıgım yer mosmor oldu ve acayıp agrıyor ya... Boyle olan var mı? Bugunde tum gun bobrek agrısı ıle gezdım ve acayıp sacma beyaz bır akıntı vardı... Sankı regl olacakmısım gıbı de agrı...
çok arkadaşlarım bu yöntemle gebe kaldıBugün gynolife Murat beyin yönlendirdiği Tolga Ecemiş hocaya gittim. Tedavim olursa kendisi rahmi takip edeceği için önceden gidip fikir almak istedim. Endometriosis hastası olduğum içib Transferden önce 2 ay lucrin depot iğneyle geçici menapoza sokacağını söyledi. Aranızda bu yöntemi uygulayan oldu mu? Geçici menapozun yan etkileri nedir?
kızma kuzum malesef burda çok reklam yapanlar oldu ona bağlı güvensizlik olduNasıl yani? Nerden böyle bi kanıya vardınız ki ? Valla kızlar burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnanmak veya inanmamak size kalmış benim bi çıkarım bişeyim yok bu işten.
dahada iyi rahat hamilelik geçir inşallahKızlar bende hiç bir belirti yok normal mi
çok arkadaşlarım bu yöntemle gebe kaldı
estrofem etkisiyle adenomiozis azıyor ve embriyolar tutunamıyor tutunsalar bile düşüyorlar
2 ay menopozla bir sıkıntı çekmesin azcık ateş basar
lütven adenomiozis ocaklarını söndür sonra tedaviye başla
her şey güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?