16.haftada belli oldu.Benim adet kanaması gibi kanamam ve ara kanama lekelenmeler oldu.Araba kullanmadım evden çıkmayıp bol bol uzandım.Doktor coraspirini kesti.Dün tekrar başladım canım
Tşkkür ederim cvb için bnde ayakta fazla durursam bel ağrısı oluyor vc gittiğimde açık kırmızı peçeteyle sildiğimde geliyor fazla gelmiyor ama nette araştırdım yeni kanamaya düşüğe sebebmiş daha cumartesi gittim sürekli ultrasonada girmek istemiyorum korkuyorum normalmi acaba

Tutunma kanaması da oluyor.İkiz gebelikte bu kanamalar çok oluyormuş .Benim kese 2 taneydi 1 e düştü.Korkma düşük diye şartlanma tutunma kanaması de öyle.Ben boşa stres yaşamışım

Niye bilmiyorum ama bana reklam gibi geldiniz. Umarım değildir
Kızlar bu reklam sohbetini yemin ederim ben anlamadım. Ben bu sayfada yeniyim yazmayalım mı fikirlerimizi? Birbirimize fazıydamız olmasın mı ? Vallahi anlam veremiyorum

Kızlar bu reklam sohbetini yemin ederim ben anlamadım. Ben bu sayfada yeniyim yazmayalım mı fikirlerimizi? Birbirimize fazıydamız olmasın mı ? Vallahi anlam veremiyorum
arkadaşım seni takip ediyorum zaza ya da hak veriyorum bu iş gerçekten kıbrısta iyi yapılıyor fakat benim bütçe kıbrısı kaldıracak gibi de değil öyle olunca sen ne zaman gideceksin birinin burada canlı canlı anlatması lazım ben yaptırdım tuttu veya tutmadı ne bileyim ilgililer veya değiller bir iki tecrübe eden olsa çok iyi olur buradaki çoğu kişi ukrayna hakkında da bilgi topladı ama iş ciddiye binince çoğu yine kıbrısa gittiler kıbrısında şu an bizi çok taktığını düşünmüyorum ama havalanmada oldu kıbrısta ek alternatifler her zaman iyidir çünkü burayı kıbrıstaki kliniklerin adamları da takip ediyor

Tutunma kanaması da oluyor.İkiz gebelikte bu kanamalar çok oluyormuş .Benim kese 2 taneydi 1 e düştü.Korkma düşük diye şartlanma tutunma kanaması de öyle.Ben boşa stres yaşamışım
Bni rahatlattın arkadaşım saol bnm 6 haftalık bu hafta 7 haftaya gircez inşallah bnde 3 kese var ama ikisinin kalbi attı çok şükür iki kere açık kırmızı leke gibi geldi balkonda çamaşır astım snr belime ağrı girdi biraz yatıp snr vc gittim ve açık kırmızı kan lekesi

İkiz gebeliklerde sebebi bilinmeyen kanama lekelenme oluyormuş.Ama dikkat et çamaşırı eşin assın eğer ipe asıyorsan uzanıyorsun.2 elle yukarı uzanmak her zaman riskli arkadaşım.Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Yüksekte deyil balkonun dışında aminnn canım inşallah her ikimizede nasip etsin Rabbim ve burdaki tüm arkadaşlarada nasip etsin allahım

Ben detayli yazacagim kizlar passportlarimiz cikti Eşiminde benimde hersey hazir adetimi bekliyorum 3-4 gune tedavim baslayacak hergun yaziyorum valla hic bikmadan usanmadan cevap veriyorlar.

Ben detayli yazacagim kizlar passportlarimiz cikti Eşiminde benimde hersey hazir adetimi bekliyorum 3-4 gune tedavim baslayacak hergun yaziyorum valla hic bikmadan usanmadan cevap veriyorlar.
İnşallah senin için hayırlı olur canım, Rabbim iki canla yuvana dönmeni nasip etsin. Bizlerede herşeyi anlatırsın ,tecrübelerin bize referans olur.hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canım.

ca 125 yumumurtalık onkomarkeridi daha çok endometriozis kiste(çukulata kisti yumurtalıkta)bakılıyor
adenomiozis(rahim kaslarında oluşan endometriozlardı) suni menopozla büzüşüp kuruyorlar
2-6 ay lucrin veya zoladexle suni menopoza salıyorlar vicudu
endişelenme doktorun doğru yaklaşımla başlıyor tedaviye

inşallah tedavin güzel sonuç versin ve burdakı arkadaşlarada moral olursun

Aranizda yalniz basina transfere giden oldumu?benim esim sanirim gelemiyecek bu sefer,riskli mi yalniz gidersem yolculuk esnasinda herhangi birsey olur diye korkuyorum

Selam kızlar yaşım 48 tüp denememiz olmadı donor olarak gebelik düşğnüyoruz yumurta nakli yani eşimde sorun yok yumurta nakli ile gebe kalan varsa bilmek istedim kaç embriyo kaç deneme donör benzermiydi bir çok şeyi merak ediyorum ücretler nasıldı nere iyi artık bebek hasretimiz bitsin allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin dileklerimle bilgi paylaşımlarımızı bekliyorum

Geçmiş olsun. Paylasimlarimizi bekliyormussun. Aslinda beklemene gerek yok biraz gecmisi okusan her sey yaziyor. Yeni gelen her derttasimiz bu sekilde cevap bekliyor. Ama zaten defalarca yazildigi icin cevaba gerek gorulmuyor. Keza sanirim dogrusu da bu. Yolunuz acik olsun

Ya ben devlet hastanesine her gittigimde cinlerim tepeme çıkıyor. Insanlar ne garip ne suursuz ne bencil sanki sadece kendileri var hayatta. Devlette cok iyi doktorlar var ve makinalari yeni. Tahlillerimi orda yaptiriyorum. Ayda bir gidiyorum ama bir aylik stresle donuyorum. Insanlar insanlar... bu arada bizim bir kiz bir oglanmis. Agladim duyunca. Rabbim herkese yardım etsin kucaklar dolsun inşallah

Tüm paylaşımları okumasanız 20 sayfa geriye bile gitseniz tüm sorularınızın cevabını bulursunuz.

Hayırlı olsun çok sevindim. Ben cinsiyetini merak etmiyorum ama dedem çok merak ediyor hergün arıyor sırf onun için öğrenmek istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…