Arkadaşlar bilgi olması açısından geçen seferler climara bant kullanıyordum bu bant artık satılmadığı için estrofemle devam ediyorum

İnsallah canım canı gönülden dilerim bekliyorum pozitifi:)
Gözün aydın olsun arkadaşım.
Çok sevindim kısçen için : )
Sağlıkla devam etsin inşallah.
Kaç haftalık oldu?
Rabbim tüm sayfadaki arkadaşlarımızada sağlıklı bebek nasip etsin inşallah.

Hayırlısı canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider yavrularını alır gelirsin. Rabbim seni ve bu yolda umut eden herkesi, hepimizin kucağını doldursun

Bahçeci yolcuları kimler?? Kaç kişiyiz acaba ??
Arkadaşlar ben Bakü’ye gidiyorum ama fiyat uygunda bahçeçide orayıda düşünürüm fiyat alanınız varmı acaba ? Ben kıbrısda başka bi merkezle konuştum fiyatları çok pahalı geldi bana fikir verirseniz sevinirim

Slndnmz112 burda cevabı yazıyor

ben hemen şimdi arıyacam damla hanımı bahçeciden
size dönerim
Arkadasimla tekrar görüstüm, Egg donation friends sayfasindan bulmus iltibat kurmus ordan geri aramislar ... Merak ettim girdim baktim butun ulkelerin nerde yumurta donasyonu,ücret, hasta yorumlari, fiyat en iyi sonuc veren merkezleri cikiyor ama kendisine hemen damla Hanimin Nr. Verdim... Çok Sagol Zazam :)

inşallah güzel sonuçla bu defa tedavin olur

Gözün aydın olsun arkadaşım.
Çok sevindim kısçen için : )
Sağlıkla devam etsin inşallah.
Kaç haftalık oldu?
Rabbim tüm sayfadaki arkadaşlarımızada sağlıklı bebek nasip etsin inşallah.
Yakınmışız canım.16.haftadayım bende.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder insallah canım

Allahım benim gibi zor durumda olan herkese yardım eder inşallah. Önce Allah’a sonra Hekimlerimize güveniyorum. Allah’ın izni ile başaracağım bu hikayeyi.

Selmacim öncelikle hayırlı olsun. Rabbim inşallah kuzucugunu sağ salim kucağına almayı nasip eder. Ben en son geçen hafta doktora gittim kıza benziyor dedi. Cinsiyetini daha önce mi ogrendin yoksa yeni mi ? Bir de girdigin detaylı ultrason hakkında bilgi paylaşır mısın rica etsem

Evet bakü uygun ama insan da korkuyor merdiven altı yerler mi diye cidden kibrus çok pahalı olaki olmadı bi garanti de vermiyorlar hani indirim yaparız şu bu

Evet bakü uygun ama insan da korkuyor merdiven altı yerler mi diye cidden kibrus çok pahalı olaki olmadı bi garanti de vermiyorlar hani indirim yaparız şu bu
ben araştırma yaparken gürcistan da çok uygundu o zamanda kıbrıs çok pahalıydı ama bu kadar değildi çünkü dolar euro çok uçmamıştı şimdi gerçekten sıkıntı büyük bende batumi yi düşünüyorum fakat arkadaşımız inşaallah reklam amaçlı girmemiştir bize deneyimlerini tecrübelerini anlatır benim için farketmez o zaman azerbaycan da olur

Daha gün öğrendim.24.haftada girilen detaylı ultrason gibi doktorum bütün iç organlarından tutun beyinden ayak tırnağına kadar bakıp yorumladı.

Aynen benim içinde farketmez giderim ama cidden ii bi kurummu onu araştırmak lazım burda reklam yapanlarda oluyor

Canım kucağınada almana Rabbim nasip etsin kaç haftalıkken cinsiyet belli oluyor ve sende de ara kanamalar oldumu bende oluyorda arada bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…