Canim agir hareket yaptim yazmissin? Dogru mu? Iyi olduguna sevindim kendine bebislerine dikkat et

OlAmaz öyle şey
kadınlar klübüne indirim var yumurta donasyonu 4675 eu
azaba 7100 eu neye istemişler genetik testlerinimi yapacaklar embriyoların
Yani...ek istekler genetik veya cinsiyet seçimi bunlar maliyeti tabiki yükseltir.en son damla hanımla görüşmemizde kadınlar kulübü üyelerine %15 indirimi kabul edildiğini 4675 euroyu doğrulamıştı.

canım dondurulmuşların kalitesini hatırlıyormusun
embriyolog kağat üzeri yazıyorya
birde kaç haftalık düşük yaptın
Benim testlerde değer yükselmedi ilk test sonucu 76 ikinciyi yaptırdım yine 76 üçüncü istedi doktor o da 75 çıktı en sonuncu da 36 . Doktorun dediğine göre kimyasal gebelikmiş bir hafta sonrasında da kendiliğinden düştü

Sağol zazacım. Nerdeyse yüreğime iniyordu :)

Canim agir hareket yaptim yazmissin? Dogru mu? Iyi olduguna sevindim kendine bebislerine dikkat et
Yani yavaş hareket ettim:) ben çok tez canlıyım hiper aktifim sakin davranmaya çalıştım yavaş yürüdüm filan :) evet okudum da tekrar ağır kaldırmışım gibi filan anlaşılıyor :))

oyyyy ben teyzesi ona kurban olsun
şükür onu verene
ikinizide öperim

Yani yavaş hareket ettim:) ben çok tez canlıyım hiper aktifim sakin davranmaya çalıştım yavaş yürüdüm filan :) evet okudum da tekrar ağır kaldırmışım gibi filan anlaşılıyor :))
yeşilada lütven içini rahat tut bebişler annesine sıkı tutunsun

hangi merkezde yaptırdın canım
ikinci yeni donörle indirim yaptılarmı

Ah Zazam ağla ağla bu sefer mutluluktan.Doktorum çok çektin bunu hakettin dedi.Sen de çok çektin Zazam insallah bu son transferin olacak kuzum:)
Canım arkadaşım rabbim sana hem evlat hem arkadaş etsin yavrunu
yolunu çok bekledin onun
ayağı biz teyzelerine uğur getirsin

Bahçeci yolcuları kimler?? Kaç kişiyiz acaba ??

Bahçeci yolcuları kimler?? Kaç kişiyiz acaba ??
Dün estrofem e 3 tane ile başladım 12 gün artarak günde 6 tane ile devam edecem ayın 20 si kontrol.eylül de progrsteron hormonum yüksek çıkmıştı düşerse bu ay transferim oluck.6 aydır transfer i bekliyorum hepinizden dua brkliyorum inşallah bu sefer olur.ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarım da tez vakitte transfer olup yavtularına kavuşsunlar.ve hamile olanlarda rahat bir hamilelik geçirip kolay nir doğumla yavrularına kavuşsunlar.bu arada bende bahçeciye gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…