Canim agir hareket yaptim yazmissin? Dogru mu? Iyi olduguna sevindim kendine bebislerine dikkat etBugün birinci gün..klinikte bir saat yattım transfer sonrası..tuvaletimi yaparken sedyeden yatağa geçerken hep korktum geri çıkacaklar gibi geldi..sanırım çoğunlukla oluyor bu kaygı..transfer sırasında ve yarım saat sonrasında ağrı oldu alt taraftan doğru ama sanırım o da normal..sonrasında otele döndük..bi iki saat harici yatmadım..otelin içindeydik hep ama merdiven inip çıkmadım ağır hareket ettim hep..iştahım korkunç açık folbiol yaparmış artık akşamları içicem o yüzden..saatleri önemliymiş içtiiim ilaçlarım açıkcası bilmiyordum sanki ilk transferden sonra söylenmedi gün içinde müsait olunca yaptırmıştım iğnemi şimdi aynı saatte yaptırmaya özen gösttercem..bu Arada hastaydım zaten öksürüğe döndü hastalık..dünnsordum öksürmek zarar vermez dedi murat hoca...gergin değilim iyiyim hatta ağrım sancım Yok ama karnım davul gibi şiş..yarın da yazarım..elimden geldiğince yazarım çünkü Ben de burda yazılanlara yola çıktım bir kişiye bile faydam olsa yeter :)sevgiler
Yani...ek istekler genetik veya cinsiyet seçimi bunlar maliyeti tabiki yükseltir.en son damla hanımla görüşmemizde kadınlar kulübü üyelerine %15 indirimi kabul edildiğini 4675 euroyu doğrulamıştı.OlAmaz öyle şey
kadınlar klübüne indirim var yumurta donasyonu 4675 eu
azaba 7100 eu neye istemişler genetik testlerinimi yapacaklar embriyoların
Benim testlerde değer yükselmedi ilk test sonucu 76 ikinciyi yaptırdım yine 76 üçüncü istedi doktor o da 75 çıktı en sonuncu da 36 . Doktorun dediğine göre kimyasal gebelikmiş bir hafta sonrasında da kendiliğinden düştücanım dondurulmuşların kalitesini hatırlıyormusun
embriyolog kağat üzeri yazıyorya
birde kaç haftalık düşük yaptın
Sağol zazacım. Nerdeyse yüreğime iniyordu :)kızlar şimdi aradım damla hanımı bahçeci klinikten öyle bir rakam yokmuş
kadınlar klübünden olan arkadaşlarımıza 4675 eu yumurta donasyon fiyatı
0548-850-65-70 Damla hanımın numarası
lütven arayın ve 7100 eu fiyat yalnış olduğunu öyrenin
aynen çok üzülürdüm öyle bir şey yapsalardıSağol zazacım. Nerdeyse yüreğime iniyordu :)
Yani yavaş hareket ettim:) ben çok tez canlıyım hiper aktifim sakin davranmaya çalıştım yavaş yürüdüm filan :) evet okudum da tekrar ağır kaldırmışım gibi filan anlaşılıyor :))Canim agir hareket yaptim yazmissin? Dogru mu? Iyi olduguna sevindim kendine bebislerine dikkat et
Ayyyyy şahane çok sevindim darısı başımızaTedavi olan arkadaşlarım insallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir.Dün doktorum detaylı ultrasondan baktı herşey çok sağlıklı ve güzel.Kızım geliyor.çok güzel duygu darısı başınıza Canlar.
oyyyy ben teyzesi ona kurban olsunTedavi olan arkadaşlarım insallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir.Dün doktorum detaylı ultrasondan baktı herşey çok sağlıklı ve güzel.Kızım geliyor.çok güzel duygu darısı başınıza Canlar.
İnsallah canım canı gönülden dilerim bekliyorum pozitifi:)Ayyyyy şahane çok sevindim darısı başımıza
yeşilada lütven içini rahat tut bebişler annesine sıkı tutunsunYani yavaş hareket ettim:) ben çok tez canlıyım hiper aktifim sakin davranmaya çalıştım yavaş yürüdüm filan :) evet okudum da tekrar ağır kaldırmışım gibi filan anlaşılıyor :))
Ah Zazam ağla ağla bu sefer mutluluktan.Doktorum çok çektin bunu hakettin dedi.Sen de çok çektin Zazam insallah bu son transferin olacak kuzum:)oyyyy ben teyzesi ona kurban olsun
şükür onu verene
ikinizide öperim
hangi merkezde yaptırdın canımBenim testlerde değer yükselmedi ilk test sonucu 76 ikinciyi yaptırdım yine 76 üçüncü istedi doktor o da 75 çıktı en sonuncu da 36 . Doktorun dediğine göre kimyasal gebelikmiş bir hafta sonrasında da kendiliğinden düştü
Canım arkadaşım rabbim sana hem evlat hem arkadaş etsin yavrunuAh Zazam ağla ağla bu sefer mutluluktan.Doktorum çok çektin bunu hakettin dedi.Sen de çok çektin Zazam insallah bu son transferin olacak kuzum:)
inşallah bu denemen son ve uğurlu olsunGirne tüp bebek evet ikinciye indirim yaptılar
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum Allah hepimize bu mutluluğu yaşatmayı nasip etsininşallah bu denemen son ve uğurlu olsun
budefa daha sağlıklı embriyolarla bebeklerine kavuş
Dün estrofem e 3 tane ile başladım 12 gün artarak günde 6 tane ile devam edecem ayın 20 si kontrol.eylül de progrsteron hormonum yüksek çıkmıştı düşerse bu ay transferim oluck.6 aydır transfer i bekliyorum hepinizden dua brkliyorum inşallah bu sefer olur.ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarım da tez vakitte transfer olup yavtularına kavuşsunlar.ve hamile olanlarda rahat bir hamilelik geçirip kolay nir doğumla yavrularına kavuşsunlar.bu arada bende bahçeciye gidiyorum.Bahçeci yolcuları kimler?? Kaç kişiyiz acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?