- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
Birbirimze destek olalım az bıle ıcsek ksrdırBende bu konuda muzdaribimnasıl kurtulacam bu illetten bilemiyorum. İnşallah transfer dönemi bir güç gelirde bırakırım
Ben estrofem ıcıp hem lucrın vuruldum mesela... kafayı yıyecem cıdden bır de duphaston ayrıcaçok arkadaşlarım bu yöntemle gebe kaldı
estrofem etkisiyle adenomiozis azıyor ve embriyolar tutunamıyor tutunsalar bile düşüyorlar
2 ay menopozla bir sıkıntı çekmesin azcık ateş basar
lütven adenomiozis ocaklarını söndür sonra tedaviye başla
her şey güzel olucak
Teşekkür ederim. Ben de hic merak etmedim. Doktor birini 12. haftada soylemisti. Erkek dedi. O zamandan beri esim digeri kiz cocuk mu diye yanip yakiliyo kiz istiyo. Dua et gorumceme benzemesin dedim. Allah hepimizin evladini saglicakla kucaga alnayi nasip etsin. Kimseyi aratmasin inşallahHayırlı olsun çok sevindim. Ben cinsiyetini merak etmiyorum ama dedem çok merak ediyor hergün arıyor sırf onun için öğrenmek istiyorum bende
Arkadasim guven bana icmeyeceksiniz. Ben bile birakamam aslaaa diyordum. Transferden sonra 20 gun falan ictim hep yarim yarim. Ama tiksindirdi. Siz de oyle olacaksınız. KorkmayinBirbirimze destek olalım az bıle ıcsek ksrdır
Hayırlı olsun canım Bebişlerinle dön inşallahh o iştah bendede olmuştu otelde yedikce yemistim Merak etme herkeste hemen hemen olabilecek şeyler bunlar birazda psikolojik sanırım.. Yalnız ignelerini ilaçlarını mümkün olduğunca aynı saatlerde kullan lütfen.Bugün birinci gün..klinikte bir saat yattım transfer sonrası..tuvaletimi yaparken sedyeden yatağa geçerken hep korktum geri çıkacaklar gibi geldi..sanırım çoğunlukla oluyor bu kaygı..transfer sırasında ve yarım saat sonrasında ağrı oldu alt taraftan doğru ama sanırım o da normal..sonrasında otele döndük..bi iki saat harici yatmadım..otelin içindeydik hep ama merdiven inip çıkmadım ağır hareket ettim hep..iştahım korkunç açık folbiol yaparmış artık akşamları içicem o yüzden..saatleri önemliymiş içtiiim ilaçlarım açıkcası bilmiyordum sanki ilk transferden sonra söylenmedi gün içinde müsait olunca yaptırmıştım iğnemi şimdi aynı saatte yaptırmaya özen gösttercem..bu Arada hastaydım zaten öksürüğe döndü hastalık..dünnsordum öksürmek zarar vermez dedi murat hoca...gergin değilim iyiyim hatta ağrım sancım Yok ama karnım davul gibi şiş..yarın da yazarım..elimden geldiğince yazarım çünkü Ben de burda yazılanlara yola çıktım bir kişiye bile faydam olsa yeter :)sevgiler
Sağol canım tam aynı saatte alıyorum artık ilaçları..bakalım hayırlısı..iştah tavan su içiyorum çok acıkınca biraz oyalıyor:)belim ağrımaya başladı alışık değilim yatmaya bugün bayağı yattım belki ondandır..hepimize hayırlı sonuçlar canımHayırlı olsun canım Bebişlerinle dön inşallahh o iştah bendede olmuştu otelde yedikce yemistim Merak etme herkeste hemen hemen olabilecek şeyler bunlar birazda psikolojik sanırım.. Yalnız ignelerini ilaçlarını mümkün olduğunca aynı saatlerde kullan lütfen.
Canım benim ilk transferde beraber gittik ama iş yüzünden eşim döndü transfere yalnız gittim..İnan daha iyi bi de adam stresi çekmezsin rahat rahat gir çık canım sadece dönüşte ağır kaldırmaman lazım minimum giyecek al..benim eşim geri götürmüştü kıyafetlerimi ben de ufak bir valizi sürükleyerek götürmüştüm..Aranizda yalniz basina transfere giden oldumu?benim esim sanirim gelemiyecek bu sefer,riskli mi yalniz gidersem yolculuk esnasinda herhangi birsey olur diye korkuyorum
Ay en şahane sonuç:) güle güle büyüsünlerYa ben devlet hastanesine her gittigimde cinlerim tepeme çıkıyor. Insanlar ne garip ne suursuz ne bencil sanki sadece kendileri var hayatta. Devlette cok iyi doktorlar var ve makinalari yeni. Tahlillerimi orda yaptiriyorum. Ayda bir gidiyorum ama bir aylik stresle donuyorum. Insanlar insanlar... bu arada bizim bir kiz bir oglanmis. Agladim duyunca. Rabbim herkese yardım etsin kucaklar dolsun inşallah
Ben oğluma hamileyken içtim gümde sekiz taneBirbirimze destek olalım az bıle ıcsek ksrdır
Valla canım neredeyse hangi klinikde tedavi oldugunu bile soracaktım :))))Geçmiş olsun. Paylasimlarimizi bekliyormussun. Aslinda beklemene gerek yok biraz gecmisi okusan her sey yaziyor. Yeni gelen her derttasimiz bu sekilde cevap bekliyor. Ama zaten defalarca yazildigi icin cevaba gerek gorulmuyor. Keza sanirim dogrusu da bu. Yolunuz acik olsun
Ben oğluma hamileyken içtim gümde sekiz taneemzirirken de az da olsa içtim tam iki buçuk sene emdi yavrum..şimdiki aklım olsa asla yapmazdım hala vicdan azabı yaşıyorum..sonra çocuğum beş yaşındayken Bıraktım çok şükür...11 senedir içmiyorum..aşırı tiryakiydim bi kitap okudum bıraktım..belki sizlere de faydam olur..nolur alın kitabı...ismi sigarayı bırakmanın kolay yolu..yazar allen car...alıp okuyun beni ikna etti siz de bırakırsınız umarım..lütfen lütfen lütfen
Canim yesiladacim simdi Sen yazinca hatirladim ozamani :)Canım benim ilk transferde beraber gittik ama iş yüzünden eşim döndü transfere yalnız gittim..İnan daha iyi bi de adam stresi çekmezsin rahat rahat gir çık canım sadece dönüşte ağır kaldırmaman lazım minimum giyecek al..benim eşim geri götürmüştü kıyafetlerimi ben de ufak bir valizi sürükleyerek götürmüştüm..
Hayırlı olsun Rabbim kucağınada almana nasip etsin darısı bnm başıma olsunYa ben devlet hastanesine her gittigimde cinlerim tepeme çıkıyor. Insanlar ne garip ne suursuz ne bencil sanki sadece kendileri var hayatta. Devlette cok iyi doktorlar var ve makinalari yeni. Tahlillerimi orda yaptiriyorum. Ayda bir gidiyorum ama bir aylik stresle donuyorum. Insanlar insanlar... bu arada bizim bir kiz bir oglanmis. Agladim duyunca. Rabbim herkese yardım etsin kucaklar dolsun inşallah
Bende henüz tedaviye başlamadım ama ekonomik sebeplerden dolayı yalnızmı gitsem diye düşünüyorum. Aynı soru benimde aklımda daha önce Kıbrıs'ı hiç görmedim otelle klinik arasındaki yada havaalanı arasındaki yolda yalnızlık stresi yaşarmıyız ki acaba? Birşey olursa eşlerimizinde yapabileceği birşey yok bence ama biz strese girip kendimize zarar verirmiyizki diye düşünüyorumAranizda yalniz basina transfere giden oldumu?benim esim sanirim gelemiyecek bu sefer,riskli mi yalniz gidersem yolculuk esnasinda herhangi birsey olur diye korkuyorum
Zelittacim allah bagislasin minnoslarini...ne güzel bir kız bir oğlan olmasi maşallah canım. .Sağlıkla gelinler kuzular:)Ya ben devlet hastanesine her gittigimde cinlerim tepeme çıkıyor. Insanlar ne garip ne suursuz ne bencil sanki sadece kendileri var hayatta. Devlette cok iyi doktorlar var ve makinalari yeni. Tahlillerimi orda yaptiriyorum. Ayda bir gidiyorum ama bir aylik stresle donuyorum. Insanlar insanlar... bu arada bizim bir kiz bir oglanmis. Agladim duyunca. Rabbim herkese yardım etsin kucaklar dolsun inşallah
Sağol canim. Darisi sana insallahAy en şahane sonuç:) güle güle büyüsünler
Canim sanirim biz pes pese doguracagiz. Her seyimiz arka arkaya. Darisi sana da inşallah. Insan bi hos oluyor. Boyle sulugoz olacagimi hic dusunmemistim.Valla canım neredeyse hangi klinikde tedavi oldugunu bile soracaktım :))))
Çok mutlu oldum bi kız bi erkek olmaları çok güzel olmuş.
maşallahhh o kuzucuklara : )
Yeni grlen arkadaşlar.
Geçmiş sayfaları okuyun orada tüm sorularınızın cevabına ek olarak yaşadığımız psikolojiler bile detaylıca yazıyor.
Kafanızda yüzlerce soru oldugunu ve merak ettiginizi biliyoruz ama birazda bizi anlayin hergun yeni gelen ayni seyi soruyo.birazda bizi anlayin.sormayın sürekli aynı şeyleri.
Sağ ol canim. Inşallah darisi sana olsun. Saglicakla dogsunlar inşallahHayırlı olsun Rabbim kucağınada almana nasip etsin darısı bnm başıma olsun
Sağol canim. Insallah. Bir gozum de sen de. Daha 20 gun var ama aklimdasin hep. Saglicakla dogur kizceleri. Guzel haberler yaz buraya inşallahZelittacim allah bagislasin minnoslarini...ne güzel bir kız bir oğlan olmasi maşallah canım. .Sağlıkla gelinler kuzular:)
Arkadasim biz güçlü kadinlariz Allah guc versin her şeyi yaparız. Yalniz gitmekten korkma. Ben hic otelde kalmadim ayni gun döndüm. Ama eşimle gittim ben. Gucluyum ama uçağa tek başıma binecek kadar degill :))Bende henüz tedaviye başlamadım ama ekonomik sebeplerden dolayı yalnızmı gitsem diye düşünüyorum. Aynı soru benimde aklımda daha önce Kıbrıs'ı hiç görmedim otelle klinik arasındaki yada havaalanı arasındaki yolda yalnızlık stresi yaşarmıyız ki acaba? Birşey olursa eşlerimizinde yapabileceği birşey yok bence ama biz strese girip kendimize zarar verirmiyizki diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?