Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın olsun arkadaşım.İnsallah canım canı gönülden dilerim bekliyorum pozitifi:)
Hayırlısı canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider yavrularını alır gelirsin. Rabbim seni ve bu yolda umut eden herkesi, hepimizin kucağını doldursunDün estrofem e 3 tane ile başladım 12 gün artarak günde 6 tane ile devam edecem ayın 20 si kontrol.eylül de progrsteron hormonum yüksek çıkmıştı düşerse bu ay transferim oluck.6 aydır transfer i bekliyorum hepinizden dua brkliyorum inşallah bu sefer olur.ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarım da tez vakitte transfer olup yavtularına kavuşsunlar.ve hamile olanlarda rahat bir hamilelik geçirip kolay nir doğumla yavrularına kavuşsunlar.bu arada bende bahçeciye gidiyorum.
Dün estrofem e 3 tane ile başladım 12 gün artarak günde 6 tane ile devam edecem ayın 20 si kontrol.eylül de progrsteron hormonum yüksek çıkmıştı düşerse bu ay transferim oluck.6 aydır transfer i bekliyorum hepinizden dua brkliyorum inşallah bu sefer olur.ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarım da tez vakitte transfer olup yavtularına kavuşsunlar.ve hamile olanlarda rahat bir hamilelik geçirip kolay nir doğumla yavrularına kavuşsunlar.bu arada bende bahçeciye gidiyorum.
Arkadaşlar ben Bakü’ye gidiyorum ama fiyat uygunda bahçeçide orayıda düşünürüm fiyat alanınız varmı acaba ? Ben kıbrısda başka bi merkezle konuştum fiyatları çok pahalı geldi bana fikir verirseniz sevinirimBahçeci yolcuları kimler?? Kaç kişiyiz acaba ??
Slndnmz112 burda cevabı yazıyorkızlar şimdi aradım damla hanımı bahçeci klinikten öyle bir rakam yokmuş
kadınlar klübünden olan arkadaşlarımıza 4675 eu yumurta donasyon fiyatı
0548-850-65-70 Damla hanımın numarası
lütven arayın ve 7100 eu fiyat yalnış olduğunu öyrenin
Arkadasimla tekrar görüstüm, Egg donation friends sayfasindan bulmus iltibat kurmus ordan geri aramislar ... Merak ettim girdim baktim butun ulkelerin nerde yumurta donasyonu,ücret, hasta yorumlari, fiyat en iyi sonuc veren merkezleri cikiyor ama kendisine hemen damla Hanimin Nr. Verdim... Çok Sagol Zazam :)ben hemen şimdi arıyacam damla hanımı bahçeciden
size dönerim
ben oranın kronik hastasıyım -))Bahçeci yolcuları kimler?? Kaç kişiyiz acaba ??
inşallah güzel sonuçla bu defa tedavin olurDün estrofem e 3 tane ile başladım 12 gün artarak günde 6 tane ile devam edecem ayın 20 si kontrol.eylül de progrsteron hormonum yüksek çıkmıştı düşerse bu ay transferim oluck.6 aydır transfer i bekliyorum hepinizden dua brkliyorum inşallah bu sefer olur.ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarım da tez vakitte transfer olup yavtularına kavuşsunlar.ve hamile olanlarda rahat bir hamilelik geçirip kolay nir doğumla yavrularına kavuşsunlar.bu arada bende bahçeciye gidiyorum.
Yakınmışız canım.16.haftadayım bende.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder insallah canımGözün aydın olsun arkadaşım.
Çok sevindim kısçen için : )
Sağlıkla devam etsin inşallah.
Kaç haftalık oldu?
Rabbim tüm sayfadaki arkadaşlarımızada sağlıklı bebek nasip etsin inşallah.
Slndnmz112 burda cevabı yazıyor
inşallah bizde öyle olmayız. Ben Bakü’ye gidiyorum kızlar inşallah sizinkide Benimkide olumlu sonuçlanır.ben oranın kronik hastasıyım -))
Selmacim öncelikle hayırlı olsun. Rabbim inşallah kuzucugunu sağ salim kucağına almayı nasip eder. Ben en son geçen hafta doktora gittim kıza benziyor dedi. Cinsiyetini daha önce mi ogrendin yoksa yeni mi ? Bir de girdigin detaylı ultrason hakkında bilgi paylaşır mısın rica etsemTedavi olan arkadaşlarım insallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir.Dün doktorum detaylı ultrasondan baktı herşey çok sağlıklı ve güzel.Kızım geliyor.çok güzel duygu darısı başınıza Canlar.
Evet bakü uygun ama insan da korkuyor merdiven altı yerler mi diye cidden kibrus çok pahalı olaki olmadı bi garanti de vermiyorlar hani indirim yaparız şu buArkadaşlar ben Bakü’ye gidiyorum ama fiyat uygunda bahçeçide orayıda düşünürüm fiyat alanınız varmı acaba ? Ben kıbrısda başka bi merkezle konuştum fiyatları çok pahalı geldi bana fikir verirseniz sevinirim
ben araştırma yaparken gürcistan da çok uygundu o zamanda kıbrıs çok pahalıydı ama bu kadar değildi çünkü dolar euro çok uçmamıştı şimdi gerçekten sıkıntı büyük bende batumi yi düşünüyorum fakat arkadaşımız inşaallah reklam amaçlı girmemiştir bize deneyimlerini tecrübelerini anlatır benim için farketmez o zaman azerbaycan da olurEvet bakü uygun ama insan da korkuyor merdiven altı yerler mi diye cidden kibrus çok pahalı olaki olmadı bi garanti de vermiyorlar hani indirim yaparız şu bu
Daha gün öğrendim.24.haftada girilen detaylı ultrason gibi doktorum bütün iç organlarından tutun beyinden ayak tırnağına kadar bakıp yorumladı.Selmacim öncelikle hayırlı olsun. Rabbim inşallah kuzucugunu sağ salim kucağına almayı nasip eder. Ben en son geçen hafta doktora gittim kıza benziyor dedi. Cinsiyetini daha önce mi ogrendin yoksa yeni mi ? Bir de girdigin detaylı ultrason hakkında bilgi paylaşır mısın rica etsem
Aynen benim içinde farketmez giderim ama cidden ii bi kurummu onu araştırmak lazım burda reklam yapanlarda oluyorben araştırma yaparken gürcistan da çok uygundu o zamanda kıbrıs çok pahalıydı ama bu kadar değildi çünkü dolar euro çok uçmamıştı şimdi gerçekten sıkıntı büyük bende batumi yi düşünüyorum fakat arkadaşımız inşaallah reklam amaçlı girmemiştir bize deneyimlerini tecrübelerini anlatır benim için farketmez o zaman azerbaycan da olur
Canım kucağınada almana Rabbim nasip etsin kaç haftalıkken cinsiyet belli oluyor ve sende de ara kanamalar oldumu bende oluyorda arada birTedavi olan arkadaşlarım insallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir.Dün doktorum detaylı ultrasondan baktı herşey çok sağlıklı ve güzel.Kızım geliyor.çok güzel duygu darısı başınıza Canlar.