Günaydin kizlar, Bahçeci (kibris) yumurta donasyonu fiyatini 7100 EU cikarmis dün arkadasim aramis bu fiyati vermisler duyunca sasirdim sizin haberiniz varmiydi?
Bir yanlışlık olmalı, bu fiata kimse yaptıramaz.

Canım hayırlı olsun..içine sinmesi aklının yatması önemli olan..umarım pozitifi alırsın ilk denemede ve yaptıracak Arkadaşalara yol açarsın..sevgiler

Günaydin kizlar, Bahçeci (kibris) yumurta donasyonu fiyatini 7100 EU cikarmis dün arkadasim aramis bu fiyati vermisler duyunca sasirdim sizin haberiniz varmiydi?
Korkunç bir para ne kadar kaliteli hizmet olursa olsun..hepimizborç harç gidiyoruz Euro arttı yedi desen yedi çarpı yedi 50.000..bir de yol uçak ilaç öncesi için doktor 5000 de onu ilave et..60.000 olmazsa çöp...eğer bu Fiyat doğruysa ki umarım değildir Merkez için de iyi olmaz çok azalır hastası

OlAmaz öyle şey
kadınlar klübüne indirim var yumurta donasyonu 4675 eu
azaba 7100 eu neye istemişler genetik testlerinimi yapacaklar embriyoların

canım emin misin daha geçenlerde konuştum merkezle bahçeciyle 4675 euro yapmışlar fiyatı düşürmüşler diye biliyorum ben bir karışıklık olmasın

Bugün birinci gün..klinikte bir saat yattım transfer sonrası..tuvaletimi yaparken sedyeden yatağa geçerken hep korktum geri çıkacaklar gibi geldi..sanırım çoğunlukla oluyor bu kaygı..transfer sırasında ve yarım saat sonrasında ağrı oldu alt taraftan doğru ama sanırım o da normal..sonrasında otele döndük..bi iki saat harici yatmadım..otelin içindeydik hep ama merdiven inip çıkmadım ağır hareket ettim hep..iştahım korkunç açık folbiol yaparmış artık akşamları içicem o yüzden..saatleri önemliymiş içtiiim ilaçlarım açıkcası bilmiyordum sanki ilk transferden sonra söylenmedi gün içinde müsait olunca yaptırmıştım iğnemi şimdi aynı saatte yaptırmaya özen gösttercem..bu Arada hastaydım zaten öksürüğe döndü hastalık..dünnsordum öksürmek zarar vermez dedi murat hoca...gergin değilim iyiyim hatta ağrım sancım Yok ama karnım davul gibi şiş..yarın da yazarım..elimden geldiğince yazarım çünkü Ben de burda yazılanlara yola çıktım bir kişiye bile faydam olsa yeter :)sevgiler

OlAmaz öyle şey
kadınlar klübüne indirim var yumurta donasyonu 4675 eu
azaba 7100 eu neye istemişler genetik testlerinimi yapacaklar embriyoların
Yok zazacim yumurta donasyonu için aradim dedi onun için bende duyunca sok oldum sizlere bir sorayim dedim

İ
şallah sendr bebeklerinin haberini alırsın cnm

Genetik testle öyle olmştr bence çünkü bende sormuştum embriyolara genetik testde olursa toplamda 7000 euro demşlerdi

kızlar şimdi aradım damla hanımı bahçeci klinikten öyle bir rakam yokmuş
kadınlar klübünden olan arkadaşlarımıza 4675 eu yumurta donasyon fiyatı
0548-850-65-70 Damla hanımın numarası
lütven arayın ve 7100 eu fiyat yalnış olduğunu öyrenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…