Amin canım amin insallahhhGönderseniz bile burda olup elimden geldiğince destek olmaya dua etmeye devam edicem umarım hepimiz yeni bir aile oluruz..donasyun anneleri diye :))
Transferim oldu..merkeze geldik ben hiç geçmiş negatif transferi konuşmadım..kendimi de kimseyi de germek istemedim..önce ödeme yaptık ..murat Önal yanımıza geldi umarım bu sefer yolunda gider dedi.. üç embriyoda sorunsuz çözülmüş üçü de sekizer hücreli.. sonra odaya aldılar üstümü değiştirdim iki litre su içtim idrara çok sıkışıktım..rahim kalınlığını sordum idrara sıkışıksınız işlem sırasında net ölçüm olmaz ama inçe değil gayet iyi dedi..sonra embriyolog bebeklerimi getirdi içime bıraktılar..minik inci tanesi gibiydi :) sonra yatarak odaya çıkardılar o sıra aşırı sancım oldu idrara sıkışıklıktan hemen sürgü Geldi iki kez yaptım..yarım saat yat sonra oturabilirsin demişlerdi..size bunu yazarken murat hoca geldi..rahim iyiydi embriyolar da öyle başarılı bir transferdi artık dua edeceğiz dedi..umarım tutunur kuzum ya da kuzularım..birkaç saat sonra çıkarız biz muhtemelen
Sağol zelittacim amin inşallah, amin ....Mavicim telaş basladi he ne guzel maşallah. Saglicakla kucaginiza alin inşallah. Rabbim güzel ömür versin insallah.
Sağol canım benimİnsallah mutlu haberini alirizz insallah bebişlerin sana sıkıca tutunur dualarim seninle arkadasim
Maşallah hayırlı uğurlu olsun canım o kadar pozitif geçmiş ki bu bize öyle güzel yansıyor ki bu sefer tamamdır diyebiliriz.sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.Transferim oldu..merkeze geldik ben hiç geçmiş negatif transferi konuşmadım..kendimi de kimseyi de germek istemedim..önce ödeme yaptık ..murat Önal yanımıza geldi umarım bu sefer yolunda gider dedi.. üç embriyoda sorunsuz çözülmüş üçü de sekizer hücreli.. sonra odaya aldılar üstümü değiştirdim iki litre su içtim idrara çok sıkışıktım..rahim kalınlığını sordum idrara sıkışıksınız işlem sırasında net ölçüm olmaz ama inçe değil gayet iyi dedi..sonra embriyolog bebeklerimi getirdi içime bıraktılar..minik inci tanesi gibiydi :) sonra yatarak odaya çıkardılar o sıra aşırı sancım oldu idrara sıkışıklıktan hemen sürgü Geldi iki kez yaptım..yarım saat yat sonra oturabilirsin demişlerdi..size bunu yazarken murat hoca geldi..rahim iyiydi embriyolar da öyle başarılı bir transferdi artık dua edeceğiz dedi..umarım tutunur kuzum ya da kuzularım..birkaç saat sonra çıkarız biz muhtemelen
Günaydın canım senin de hayırlı olsun güzel ve rahat bir hamilelik olsun.Allah kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar bugün 12. Günüm tekrar beta baktırdık 453.47 sonuç rabbim sizlerede göstersin
Amin cnm hepimiz işallahGünaydın canım senin de hayırlı olsun güzel ve rahat bir hamilelik olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.. :)Kızlar merhaba ben Azerbaycan Bakü’deki merkeze gitmeye karar verdim hatta dün ilaçlarımı bile yolladılar adresime. Çok heyecanlıyım. Aylık 150 hasta yapan bi merkezmiş çok araştırdım Türk doktorları Embriyologları falan fiyatta çok uygun ilaçlar otel Bakü içi transfer herşey dahil bu ay kampanya varmış 3000 euro. Sadece uçağı biz aldık. Normal fiyatları 4000-4500 euro Kıbrısa sordum otelsiz ilaçsız 4500 euro diyorlar otel ilaç eklenince 5000 e geliyor neredeyse. Allah hakkımızda hayırlısını versin.n ilaçlarımı da adresime gönderdiler bu ay kampanya var dediler ihtiyacı olan iletişime geçsin. Bu kadar ilgi alaka valla hiç bi merkezle konuşunca görmedim fiyat olarakta çok uygun. Allah hakkımızda hayırlısını versin. 2-3 güne tedavim başlayacak. 3000 Euro fiyat verdiler ilk inanmak istemedim ama baktım konuşunca herşey gayet normal sağolsun çok ilgilendiler. İnşallah Allah’ın izni ile bende anne olacağım.
inşallah zelittacım inşallahBenim 3 aa lar tuttu. 3aa ile 3 bb cok farklı mi bilemiyorum. Ama kalbine şüphe düşürme derim. Olacak olan olur. Dondurulmusla hamile kalan hatta tek embriyosu bolunup ikuz ucuz olan var. Cok dua aliyorsun zazam. Gonlunu rahat tut. Rabbim oldursun inşallah. Ustelik bu embriyolar genetik olarak da saglam
İlaçlar derken hangi ilaçları gönderiyolar acabaKızlar merhaba ben Azerbaycan Bakü’deki merkeze gitmeye karar verdim hatta dün ilaçlarımı bile yolladılar adresime. Çok heyecanlıyım. Aylık 150 hasta yapan bi merkezmiş çok araştırdım Türk doktorları Embriyologları falan fiyatta çok uygun ilaçlar otel Bakü içi transfer herşey dahil bu ay kampanya varmış 3000 euro. Sadece uçağı biz aldık. Normal fiyatları 4000-4500 euro Kıbrısa sordum otelsiz ilaçsız 4500 euro diyorlar otel ilaç eklenince 5000 e geliyor neredeyse. Allah hakkımızda hayırlısını versin.n ilaçlarımı da adresime gönderdiler bu ay kampanya var dediler ihtiyacı olan iletişime geçsin. Bu kadar ilgi alaka valla hiç bi merkezle konuşunca görmedim fiyat olarakta çok uygun. Allah hakkımızda hayırlısını versin. 2-3 güne tedavim başlayacak. 3000 Euro fiyat verdiler ilk inanmak istemedim ama baktım konuşunca herşey gayet normal sağolsun çok ilgilendiler. İnşallah Allah’ın izni ile bende anne olacağım.
canım dondurulmuşların kalitesini hatırlıyormusunİlk denemesinde benim gibi düşük yaşayıp ikinci denemede güzel sonuç alan var mı acaba ?
rahim sağlıksız embriyoyu kabul etmiyor geneldeTek bir sebep gösteremiyorlar rahim kabul etmemiş olabilirmiş
ohh maşallah artık yeter damarlarını deldirdin-))Günaydın kızlar bugün 12. Günüm tekrar beta baktırdık 453.47 sonuç rabbim sizlerede göstersin
Zaman teşekkür ederim en kısa zamanda rabbim seninde yüzünü güldürsün.ohh maşallah artık yeter damarlarını deldirdin-))
rahatca dinlen bebişlerinde rahat olsun 2-3 hafta sonra ultrasonda kese kalbe bakarsın inşallah
inşallah ilk denemende meleklerine kavuşursunMerhaba arkadaşlar ben aralıkta tüp bebek yaptırcam ilk seferde tutmazsa ikinci denemede dondurulan embriyolar kullanılırken tekrar aynı miktarda para ödüyor muyuz yoksa daha uygun bir fiyat mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?