Ne demek istediğini anlayamadım tutmaz mı diyorsun 3. Gün embriyosu 8 hücreli ve 1. Kalite dendi8 hücreli bi embriyo 3. gün embriyosudur.
Bi embriyonun blastokist olabilmesi için 5. gün veya 6. gün embriyosu olması gerekir.
Yani arkadaşım bildigim senin de 3. embriyosu ve blast olamaz.sana yanlış demişler.
Bi embriyo blast olunca 110_120 hücreye bölünmüş olur.
zo sebeple yumurta ve embriyo donasyonlarında blast yani 5. gün embriyosu tercih edilmesi daha iyi olur.
Ben hücre bölünmelerini kısaca anlattım.Tutar yada tutmazla ilgili hic bir yorum yapmadım.Ne demek istediğini anlayamadım tutmaz mı diyorsun 3. Gün embriyosu 8 hücreli ve 1. Kalite dendi
Kimse bilemez tutup tutmayacağını. Benim 3 tane blast 5. Gün embriyosuydu tuttu ama düşük yaptım. Kafana takma böyle şeyleri stres yapma. Seninle olduğunu düşün. Stres yaparsan olumsuz etkilenir.Ne demek istediğini anlayamadım tutmaz mı diyorsun 3. Gün embriyosu 8 hücreli ve 1. Kalite dendi
Morkanatlarim Sana katiliyorum ayni seyleri ben yazicaktim :)8 hücreli bi embriyo 3. gün embriyosudur.
Bi embriyonun blastokist olabilmesi için 5. gün veya 6. gün embriyosu olması gerekir.
Yani arkadaşım bildigim senin de 3. embriyosu ve blast olamaz.sana yanlış demişler.
zo sebeple yumurta ve embriyo donasyonlarında blast yani 5. gün embriyosu tercih edilmesi daha iyi olur.
merhaba camim hangi merkezMerhaba, siz de batumda tedavi oluyormuşsunuz. Ben de tedavimi batumda oldum, şuan ikizlerim var. Umarım sizin de olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsiniz. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Allah isteyen herkese nasip etsin.
aynı şeyi düşündúk demek ki arkadaşım : )Morkanatlarim Sana katiliyorum ayni seyleri ben yazicaktim :)
Tuttular şükürler olsun. Kaliteleri benimkilerle aynı inşallah Rabbimin izniyle seninkilerde tutar. Allahım istedikten sonra neden olmasın. Sen kalitelerini yazınca benimkilerde aynı olduğu için seninle paylaşmak istedim. 8 gün kalkmadan yattım. Ilk idrar testinde sonra12.gün hcg testinde de pozitifi görmüştümTuttu mu cnm
hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdırsın... InsA bebısler tutunsunArkadaşlar merhaba bugün yapıldı transferim 3. Gün transferi 8hücreli 1. Kalite 3 embriyo transferi yapıldı umarım her şey güzel olur hepimiz için
kacıncı gun gerı dondunuz kıbrıstan ... kalkmadan yatmak mı gerekıyor ? Bır de ben kosa ucuslarda cok fena oluyorum tum korkum donuste bu stresten bır sey olmasınTuttular şükürler olsun. Kaliteleri benimkilerle aynı inşallah Rabbimin izniyle seninkilerde tutar. Allahım istedikten sonra neden olmasın. Sen kalitelerini yazınca benimkilerde aynı olduğu için seninle paylaşmak istedim. 8 gün kalkmadan yattım. Ilk idrar testinde sonra12.gün hcg testinde de pozitifi görmüştüm
Şükür kavuşmuşsun bebeklerineTuttular şükürler olsun. Kaliteleri benimkilerle aynı inşallah Rabbimin izniyle seninkilerde tutar. Allahım istedikten sonra neden olmasın. Sen kalitelerini yazınca benimkilerde aynı olduğu için seninle paylaşmak istedim. 8 gün kalkmadan yattım. Ilk idrar testinde sonra12.gün hcg testinde de pozitifi görmüştüm
5. Gün transferimiydi sizinkiŞükür kavuşmuşsun bebeklerine
Ben Bahçeci de yaptırdım Murat bey özellikle dedi ki devamlı yatma evin içinde bile olsa kalk gez . Hemşire de her telefonda devamlı yatmayın dedi. İşe falan gitmedim ben ev işi de yapmadım ama devamlı yatmadım da bu da benden bi tecrübe olsun:)kacıncı gun gerı dondunuz kıbrıstan ... kalkmadan yatmak mı gerekıyor ? Bır de ben kosa ucuslarda cok fena oluyorum tum korkum donuste bu stresten bır sey olmasın
Canim benimde transferim ertelendi embriyolar donduruldu suan adet olmayi bekliyorum transfer icin dondurulmusta sansin daha yuksek oldugunu soyledi burdaki doktorum cunku hormonlar ve vucudun toparlanicak bu guzel bisey dedi bende ilk duydugumda uzulmustum ama bence boyle daha iyi oldu opudan sonra cok agrim oldu cunku icini ferah tut herseyin hayirlisiya arkadaslar 5 ekım de transfer planlanıyordu benım ama bugun cıkan progesteron sonucundan sonra malesef olamayacakmıs esımle yıne gıdecegız embryo olusup dondurulacakmıs bır sonra kı aya bakılacakmıs vs vs ...
Boyle bır sey basına gelen var mı? dondurulmus embryo da oran dusuk degıl mı* Asırı moralım bozuldu oturdum aglıyorum
ama onumuzde kı ay da aynı rısk varmıs bana opu yapılmayacaktı kı zaten yumurta donasyonu ıcın gıdıyordum ay bılemıyorum cok anım sıkıldı bu ay olmaması sorun degıl ama aynı sorun tekrarlayıp duracakmısCanim benimde transferim ertelendi embriyolar donduruldu suan adet olmayi bekliyorum transfer icin dondurulmusta sansin daha yuksek oldugunu soyledi burdaki doktorum cunku hormonlar ve vucudun toparlanicak bu guzel bisey dedi bende ilk duydugumda uzulmustum ama bence boyle daha iyi oldu opudan sonra cok agrim oldu cunku icini ferah tut herseyin hayirlisi
Benim de e2 çok yüksek çıkmıştı embriyolar mecburen donduruldu 1 ay sonra gittik bi sorun çıkmadı çok şükür tutma oranı düşük mü diye doktora sordum bende öyle bişey yok dedi daha sağlam oluyor dedi dondurulan embriyo bende güvendim.ya arkadaslar 5 ekım de transfer planlanıyordu benım ama bugun cıkan progesteron sonucundan sonra malesef olamayacakmıs esımle yıne gıdecegız embryo olusup dondurulacakmıs bır sonra kı aya bakılacakmıs vs vs ...
Boyle bır sey basına gelen var mı? dondurulmus embryo da oran dusuk degıl mı* Asırı moralım bozuldu oturdum aglıyorum
Hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar merhaba bugün yapıldı transferim 3. Gün transferi 8hücreli 1. Kalite 3 embriyo transferi yapıldı umarım her şey güzel olur hepimiz için
Bu bilgi çok iyi oldu morkanatlarim Teşekkürler ,biz yeni başlıyacak olanlara iyi referans olur. Şahsen benim hiçbir bilgim yoktu, Sağol canım.8 hücreli bi embriyo 3. gün embriyosudur.