Progesteron sonucu neydiki engel çıktı, azmı yoksa yüksekmi? ? Rahim kalınlığında sorunmu oluştu? ?ya arkadaslar 5 ekım de transfer planlanıyordu benım ama bugun cıkan progesteron sonucundan sonra malesef olamayacakmıs esımle yıne gıdecegız embryo olusup dondurulacakmıs bır sonra kı aya bakılacakmıs vs vs ...
Boyle bır sey basına gelen var mı? dondurulmus embryo da oran dusuk degıl mı* Asırı moralım bozuldu oturdum aglıyorum
niye ağlıyorsunki ben fresh lerden hamile kalamadım dondurulmuşlardan kaldım üzülmeya arkadaslar 5 ekım de transfer planlanıyordu benım ama bugun cıkan progesteron sonucundan sonra malesef olamayacakmıs esımle yıne gıdecegız embryo olusup dondurulacakmıs bır sonra kı aya bakılacakmıs vs vs ...
Boyle bır sey basına gelen var mı? dondurulmus embryo da oran dusuk degıl mı* Asırı moralım bozuldu oturdum aglıyorum
nasıl bi tedavi uygulayacaklar sana estrofeme kaçla başlatacaklar söylediler mi?Arkadaşlar benimde eskilerin bilgisine tecrübesine ihtiyacım var . Ben adet kanaması görmüyorum ve geçirmiş olduğum rahatsızlıkdan dolayı normalde verilmesi gereken hormon ilaçlarından daha az ilaç verilecek, doktorum önce embriyo oluşturulup donduralacak ve bana yavaş yavaş azar azar ilaç verilerek rahim hazirlanacakmış. Sorum şu hiç böyle bir durum süreç yaşayan varmı aramızda? ? Sanki bana az ilaç vermeleri yetersiz kalıp rahim duvarını kalınlaştırmayacak gibi geliyor buda moralimi bozuyor
Hayır daha soylemediler sadece tedavi sürecinin bu şekilde olacağını söyledilernasıl bi tedavi uygulayacaklar sana estrofeme kaçla başlatacaklar söylediler mi?
Canım çok arkadaşlar bu tedaviyle yola çıktıArkadaşlar benimde eskilerin bilgisine tecrübesine ihtiyacım var . Ben adet kanaması görmüyorum ve geçirmiş olduğum rahatsızlıkdan dolayı normalde verilmesi gereken hormon ilaçlarından daha az ilaç verilecek, doktorum önce embriyo oluşturulup donduralacak ve bana yavaş yavaş azar azar ilaç verilerek rahim hazirlanacakmış. Sorum şu hiç böyle bir durum süreç yaşayan varmı aramızda? ? Sanki bana az ilaç vermeleri yetersiz kalıp rahim duvarını kalınlaştırmayacak gibi geliyor buda moralimi bozuyor
korkma kuzum yat dinlen doktora söyle belki progesteronun dozunu artırırSlm kızlar dayanamayıp yazmaya karar verdim yeni yapıcak olanlarada bir umut olur belki bn gynolife de yumurta donasyonu yaptım ilk defa 3 tane 3 gün emriosu ve donduruldu bnm rahim hazır olunca 15 snra Eylül 10 transferim oldu ilk gün yattım birdaha yatmadım evde işimi dahi gördüm hatta ev bile temizledim hatta korktum pişman oldum temizlik yaptığıma çok şükür bişey olmadı daha tahlil bile yaptırmamıştım 8 günümdü snr 12 gün pozitifi gördüm çok şükür şimdi kese için gün sayıyorum bugün sabah hafif kırmızı lekelenmelerim oldu tecrübeli arkadaşlarım sizce normalmidir
Rica ederim canım.Bu bilgi çok iyi oldu morkanatlarim Teşekkürler ,biz yeni başlıyacak olanlara iyi referans olur. Şahsen benim hiçbir bilgim yoktu, Sağol canım.
Canım 3. Gün embriyosu transfer edilip diğerleri döndürüldü değiş mi yasa Benin’i yalını anladım birde kaliteleri neydiSlm kızlar dayanamayıp yazmaya karar verdim yeni yapıcak olanlarada bir umut olur belki bn gynolife de yumurta donasyonu yaptım ilk defa 3 tane 3 gün emriosu ve donduruldu bnm rahim hazır olunca 15 snra Eylül 10 transferim oldu ilk gün yattım birdaha yatmadım evde işimi dahi gördüm hatta ev bile temizledim hatta korktum pişman oldum temizlik yaptığıma çok şükür bişey olmadı daha tahlil bile yaptırmamıştım 8 günümdü snr 12 gün pozitifi gördüm çok şükür şimdi kese için gün sayıyorum bugün sabah hafif kırmızı lekelenmelerim oldu tecrübeli arkadaşlarım sizce normalmidir
hayır soyle olmus benım bir yumurtam once catlamıs cetrotıde baslanmıstı ya engel olmamıs, ceteotıde gec kalmısız bır gun , dolayısı ıle catlatıktan sonra kı hormon progesteron salınmaya baslamıs dolayısı ıle de eger koysalar bıle hamılelık olusmasmıs. rhaım kalınlıgı gayet ıyı ımıs.Progesteron sonucu neydiki engel çıktı, azmı yoksa yüksekmi? ? Rahim kalınlığında sorunmu oluştu? ?
Canım 3. Gün embriyosu transfer edilip diğerleri donduruldu değil mi yasa Benmi yalnış anladım birde kaliteleri neydi
kimse size laf filan carpmasın... tabii ki detaylı paylasımlar yapacagız bılgı ıcın buradayız destek olmak ıcın... yanlıs yapılmıs sızeRica ederim canım.
Mesajları detaylı yazma sebebim bu.bilgi paylaşmak.
Malesef detaylı bilgi verdigim icin bir kisi bundan rahatsiz olmus ve bugun öyle bi mesaj yazmis.şaşırdım.
Arkadaşlar soru soruyosunuz iyi niyetle cevaplıyoruz bide üstüne kinayeli laf yiyiyoruz.Ayıp valla.
Bilgi bu yaşamdaki en kutsal donelerden biri.
Ben de sana tesekkur ederim.iyi niyetli tavrımızı .takdir etmişsin .
Tedavinde endişelenme dozu az vermeleri en iyisi yetersiz geldikce yavas yavas arttıriŕlar.
Ve embriyonun dondurulmasinda hicc bi sorun yok.Burada önemli olan sey guvenilir bi merkez olmasi ki laboratuvari kaliteli olsun.embriyolar çözülürken zarar görmesin.
Yumurtayı dondurmak problemdir.Ama yumurta +sprem birlesip emb. olarak donarsa için rahat olsun.
stres en buyuk dusmanın.
Herseyin iyi gecicegine inanki pozitif ,pozitifi çeksin.
canım Çınarlı Doğum hastanesinde çektirdim ben..anestezili 750 tl..Izmır de hsg için merkez önerileriniz nelerdir arkadaşlar
Bu mesaji belliki hayret etsemde bana yazmissin.Ben burda iyi dilekleri olan arkadaşlara çok teşekkür ederim ama bu süreçte öyle mi olur böyle mi olur sorularına maruz bırakan arkadaşlara bir şey demek istemiyorum rabbim büyük Verende o vermeyende işallah benimle devam edecekler
Canım sen gayet iyi niyetle açıklama yaptın arkadaş belki yanlış anladı..kırılmamalı birbirimize..benim donmuşlar da üçüncü gün embriyosu..blast olması elbette tercih edilir ama öyle uygun bulundu..dediğin gibi iki günlük bile tutuyor nasip ederse allah..kırılma senin iyiniyetinden kimsenin şüphesi olamaz..yazar bence arkadaş da şimdi:)Bu mesaji belliki hayret etsemde bana yazmissin.
Çunki 3.gun emb ile 5. gun embriyo arasindaki hücre bolunmesi farkini anlatip.bu bilgiyi paylaşan benim.
Ben bişeye "maruz" bırakmıyorum arkadaşım !
ben iyi niyetle mesajini detayli yanitladim.
3.gün tutar mı diye soran sensin.
Ama tutup tutmayacagini Rabbim bilir dedim.
Bundan sonra, boyle ard niyetli bi kisinin hic bi sorusunu asla yanıtlamam.
iyi niyeti algilamayan insanlardan geri durmak gerekir
Amin insallah güzel haberlerini burdan alacagiz yesil Ada ...aklimdasin insallah bu sefer hersey güzel olacak dualarımdasinbugün doktor kontrolüm vardı benim de ..8 ekimde hayırlısıyla transfer..cuma yine bakılacak endimetriuma..şu an 7,8 sanırım gayet iyi kalınlığı..cuma progestron bakılacak yine bi kez daha ölçüm yapılacak sorun yoksa haftaya pazartesi transfer..allahım hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin...
canım benim çok teşekkür ederim:)senden de ben güzel haber bekliyorum bu sefer olacak ikimizinde gör bak:)Amin insallah güzel haberlerini burdan alacagiz yesil Ada ...aklimdasin insallah bu sefer hersey güzel olacak dualarımdasin
Çok Saol bilgin için Zazam hemşire de msj atmış 12 hafta lekelenmeler olur diye bol bol su iç diyo içiyorum daha nekadar içicemki nerdeyse 4 litre içiyorum kabız olmamam gerekirmiş öyle diyo olmamaya çalışıyorum gün kurusu yiyorum kan sonucundan buyana 7 gün oldu akşam Dr gidicem ilaç yazdırmaya keseyede baktırsam gözükürmü acaba erken ama bi zararı varmıdırkorkma kuzum yat dinlen doktora söyle belki progesteronun dozunu artırır
belkide kuzuların sayısı iki ondan oluyor lekelenme
progesteron az kalıyor ikisine