Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Geçen ararken tanıyamadım seni özür -))
inşallah bu defa evladına kavuşursun

Arkadaşlar anestesiz rahim filmi çektiren var mı? biliyorum kişiye göre acı eşiği farklıdır ama yine de ağrılı olup olmadığı hakkında bilgi edinmek istiyorum. Firdevs benden hsg filmi istemişti. Ben ön görüşmeye gittiğimde götürmeyi unutmuştum sonrasında da fotosunu bile isteyip bakmadı. Murat beye resmini gönderdim yapışıklık görüyorum tekrar yapalım dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yenilgi değil ve sen yenilmedin. O seni aldatarak yenmiş mi oluyor? Boşanmakla çok doğru bir karar vermişsin. Bizimde eşimle asker arkadaşı modunda takıldığımız çok oldu bu süreçte. Ben soğumuştum bile ilişkiye girmekten çoğu zaman. İstemedim yapmadım erteledim isteksiz yaptım. Çok kavga ettim birbirimize girdik Bunlar bahane değil. Adamlık bu değil. Sen çok güçlü bir savaşçısın. Bu süreçte bu savaşıda hala kazanabilirsin. Senin silah arkadaşın kalleş çıktıysa bu senin suçun değil. Dilerim daha güçlü bir yol Arkadaşı ile yoluna devam edersin ( malesef tek başına anne olmak ülkemizde mümkün olmadığı için bunu söylüyorum, yoksa bence anne olmak için illa bir diğerine gerek Yok)

Ahsev Yarin Hersey belli olur, transfere girmeden zaten Dr ilk görüsmeye aliyor bilgilendiriyor rahat ol Sana simdiden basarilar diliyorum

Sayı çok iyi canm umarım yarına hepside devam eder dualarımz seninle

yarın 5.ci gün oluyor degıl mı? Hayırlı ugurlu olsun

ben fulya da cektırdım bana aneztesınopsıyonu sunmadılar bile ama bıttıkten sonra yuruyemedım bıle arabamı orada bıraktım arkadasım geldı aldı benı. Anestesı secenegınoldugunu bılde ıdım kesın kabul ederdım

Ahsev Yarin Hersey belli olur, transfere girmeden zaten Dr ilk görüsmeye aliyor bilgilendiriyor rahat ol Sana simdiden basarilar diliyorum
Merhaba murAt beyden memnun musunuz? Merkez nasıl? Memnun kaldınız mı? Bende hynolğfe karar vereim sonunda. Kasımda başlayacağım. Çünkü bir kaç test ve rahim filmi istedi.

Tşkler. O zaman öyle yaptırayım. Geçen sene hsg yi anestezili yaptırmıştım. Bu konuda bilgim olmasığj için karar veremedim

bugun cetrotıde basladılar bana progestwron testınden sonra 5 gun kullanacak mısım cuma gunu yıne progesteron testı yaptıracakmısım

Arkadaşlar rahim filmini İstanbul’da çektirecekseniz Şişli Echomar’ı öneririm. Acı eşiğim son derece düşüktür, buna rağmen muayeneden daha az acı hissettim. En son Ağustos ayında çekildim, 570tl ödedim bilginiz olsun. C kollu cihaz denen yeni bir sistemle çekiyorlar, jinekolojik muayene kadar bile acımıyor, vücudunuza boşu boşuna anestezi yükü getirmeyin..

ben anesteziylede yaptırdım anestezisisde
yeni cihazla hiç acıtmıyor
murat beyle yeniden konuş belki direk histeroskopi yaptırsan

her şey güzel olucak canım
inşallah 10-12 gün içinde seninde mutlu sonucunu alalım

bak buna sevindim ben 2017 haziran da cektirmistim ve cok fena idi anestesiz ... aklimda olsun. cok tskler

bol sans her sey guzel olacak

canım hiç üzme kendini her inişin birde çıkışı vardır. o adam seni hiç hak etmemiş zaten biz tüpbebekte ne süreçlerden geçiyoruz bizi bu dönemde en anlayacak kişiler eşlerimiz onlardan da destek göremezsek hepten yıkılırız tabiki sen anne olmak istiyorsun en doğal hakkın eşin yanlış yapmış bırak gitsin hayırlısı buymuş de

Neveser123 sende gebesin doğurdunmu
inşallah her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…