Geçen ararken tanıyamadım seni özür -))Yok bence iyiki internetten okumamışsınız hangi değerimi yada belirtimi okusam ucu kansere gidiyor :) buarada genetk sonuçlarım da çıktı. 46 xx 46 xy
Çok şükür temiz. Kist aspirasyonundan sonra Ca 125 değermde düşmüş fakat amh değermde 1.5 a gerilemiş. Doktorum çok beklemeden denemeyi yapalım dedi. Eğer son kez kendi yumurtalada sonuç alamazsam yolum kıbrısa düşecek.
İnşallah bende positif sonuç alan sizler gibi mutluluğa kavuşurum.
Yazdıklarınızı okuyorum da Gynolife murat beyi tercih etmem doğru bir karar olmuş
Bu yenilgi değil ve sen yenilmedin. O seni aldatarak yenmiş mi oluyor? Boşanmakla çok doğru bir karar vermişsin. Bizimde eşimle asker arkadaşı modunda takıldığımız çok oldu bu süreçte. Ben soğumuştum bile ilişkiye girmekten çoğu zaman. İstemedim yapmadım erteledim isteksiz yaptım. Çok kavga ettim birbirimize girdik Bunlar bahane değil. Adamlık bu değil. Sen çok güçlü bir savaşçısın. Bu süreçte bu savaşıda hala kazanabilirsin. Senin silah arkadaşın kalleş çıktıysa bu senin suçun değil. Dilerim daha güçlü bir yol Arkadaşı ile yoluna devam edersin ( malesef tek başına anne olmak ülkemizde mümkün olmadığı için bunu söylüyorum, yoksa bence anne olmak için illa bir diğerine gerek Yok)Öncelikle herkese merhaba ben bildiğinizden öteye geçmedim ama hayat bana
Neyi öğretti size söyleyeyim mi içten bir şekilde ben eşimin 2. Ci evliliğiyim ve kendisinden 15 yaş küçüğüm ben hep çocuğum olsun diye eşimle bilsiğiniz askerlik arkadaşına dönüştüm bu tedaviler hırsım hormonlarım annelik isteğim beni insanlıktan çıkardı okadar ki intahar edicek kadar karamsardım denemekten yanılmaktan yorulmuştum takiii şu son bi aya kadar ne öğrendim biliyormusunuz bizler üzülürken hırpalanırken eşlerimizin daha doğrusu benim eşimin başka başka yollara kapı açtığını gördüm yaklaşık son3 yıldır salak yerine konmuşum yasa bukadar anne olmak isteyerek kendimi koymuşum şimdi emin olduğum tek şey biz aile olmamalıymışız
Allahın bildiği varmış!!! Eşim bensiz bi hayat kurmuş kendisine yarın boşanıyoruz
Kendime kızıyorum halen ben ona bu süreçte anne olmak için kendimi hırpalarken eş olöayı unutmuşum hal etmişmiyim diye sorarsanız
Bence ettim çocuk ilişkilerin son kyrtuluşu değil ben öyle bildim ama yanıldım!!! Beni merak etmişsiniz
Çok dipteyim inşallah benim olmayan hayallerim sizlerde
Gerçekleşsin !!!! Ben bu uğurda eşimin adam olmadığını gördüm dilerm sizlerde benim gibi yenilmeyin
Ahsev Yarin Hersey belli olur, transfere girmeden zaten Dr ilk görüsmeye aliyor bilgilendiriyor rahat ol Sana simdiden basarilar diliyorumArkadaşlar merhaba yarın 12 de transferim var dün aradılar 10 tane döllenmiş yumurta var dediler bugün aramadılar sadece yarın transferiniz var dediler yumurtalarla ilgili Bilgi istedim ama yarın tekrar açıp bakacaklar lütfen dualarınızı esirgemeyin
Sayı çok iyi canm umarım yarına hepside devam eder dualarımz seninleArkadaşlar merhaba yarın 12 de transferim var dün aradılar 10 tane döllenmiş yumurta var dediler bugün aramadılar sadece yarın transferiniz var dediler yumurtalarla ilgili Bilgi istedim ama yarın tekrar açıp bakacaklar lütfen dualarınızı esirgemeyin
yarın 5.ci gün oluyor degıl mı? Hayırlı ugurlu olsunArkadaşlar merhaba yarın 12 de transferim var dün aradılar 10 tane döllenmiş yumurta var dediler bugün aramadılar sadece yarın transferiniz var dediler yumurtalarla ilgili Bilgi istedim ama yarın tekrar açıp bakacaklar lütfen dualarınızı esirgemeyin
ben fulya da cektırdım bana aneztesınopsıyonu sunmadılar bile ama bıttıkten sonra yuruyemedım bıle arabamı orada bıraktım arkadasım geldı aldı benı. Anestesı secenegınoldugunu bılde ıdım kesın kabul ederdımArkadaşlar anestesiz rahim filmi çektiren var mı? biliyorum kişiye göre acı eşiği farklıdır ama yine de ağrılı olup olmadığı hakkında bilgi edinmek istiyorum. Firdevs benden hsg filmi istemişti. Ben ön görüşmeye gittiğimde götürmeyi unutmuştum sonrasında da fotosunu bile isteyip bakmadı. Murat beye resmini gönderdim yapışıklık görüyorum tekrar yapalım dedi. Allah o firdevsi bildiği gibi yapsın
Merhaba murAt beyden memnun musunuz? Merkez nasıl? Memnun kaldınız mı? Bende hynolğfe karar vereim sonunda. Kasımda başlayacağım. Çünkü bir kaç test ve rahim filmi istedi.Ahsev Yarin Hersey belli olur, transfere girmeden zaten Dr ilk görüsmeye aliyor bilgilendiriyor rahat ol Sana simdiden basarilar diliyorum
Tşkler. O zaman öyle yaptırayım. Geçen sene hsg yi anestezili yaptırmıştım. Bu konuda bilgim olmasığj için karar veremedimben fulya da cektırdım bana aneztesınopsıyonu sunmadılar bile ama bıttıkten sonra yuruyemedım bıle arabamı orada bıraktım arkadasım geldı aldı benı. Anestesı secenegınoldugunu bılde ıdım kesın kabul ederdım
ben anesteziylede yaptırdım anestezisisdeArkadaşlar anestesiz rahim filmi çektiren var mı? biliyorum kişiye göre acı eşiği farklıdır ama yine de ağrılı olup olmadığı hakkında bilgi edinmek istiyorum. Firdevs benden hsg filmi istemişti. Ben ön görüşmeye gittiğimde götürmeyi unutmuştum sonrasında da fotosunu bile isteyip bakmadı. Murat beye resmini gönderdim yapışıklık görüyorum tekrar yapalım dedi. Allah o firdevsi bildiği gibi yapsın
her şey güzel olucak canımArkadaşlar merhaba yarın 12 de transferim var dün aradılar 10 tane döllenmiş yumurta var dediler bugün aramadılar sadece yarın transferiniz var dediler yumurtalarla ilgili Bilgi istedim ama yarın tekrar açıp bakacaklar lütfen dualarınızı esirgemeyin
bak buna sevindim ben 2017 haziran da cektirmistim ve cok fena idi anestesiz ... aklimda olsun. cok tsklerArkadaşlar rahim filmini İstanbul’da çektirecekseniz Şişli Echomar’ı öneririm. Acı eşiğim son derece düşüktür, buna rağmen muayeneden daha az acı hissettim. En son Ağustos ayında çekildim, 570tl ödedim bilginiz olsun. C kollu cihaz denen yeni bir sistemle çekiyorlar, jinekolojik muayene kadar bile acımıyor, vücudunuza boşu boşuna anestezi yükü getirmeyin..
bol sans her sey guzel olacakArkadaşlar merhaba yarın 12 de transferim var dün aradılar 10 tane döllenmiş yumurta var dediler bugün aramadılar sadece yarın transferiniz var dediler yumurtalarla ilgili Bilgi istedim ama yarın tekrar açıp bakacaklar lütfen dualarınızı esirgemeyin
Neveser123 sende gebesin doğurdunmucanım hiç üzme kendini her inişin birde çıkışı vardır. o adam seni hiç hak etmemiş zaten biz tüpbebekte ne süreçlerden geçiyoruz bizi bu dönemde en anlayacak kişiler eşlerimiz onlardan da destek göremezsek hepten yıkılırız tabiki sen anne olmak istiyorsun en doğal hakkın eşin yanlış yapmış bırak gitsin hayırlısı buymuş de
Smyrna art ivf center Izmir de.. Benim arkadasim tedavilerini orda yaptiriyor cok memnunIzmır de hsg için merkez önerileriniz nelerdir arkadaşlar