Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar benim arkadasım rahim filmi çekildi ve hiç acımadı hatta sonra alışverişe gitmiş.Ben de anestezi olmasın diye aynı yere gittim.Acıdan bayılıyordum.Doktorun söylediği rahimde sıkıntı yoksa acı olmaz.Benim ilk doğumdan dolayı biraz yapışıklık olmuş.

Denge lab. Sordum. Hsg 850 anestezili rahim filmi 650. Çok pahalı ya. Rahim filmi çok acı verir mi acaba anestezi olmadan

Denge lab. Sordum. Hsg 850 anestezili rahim filmi 650. Çok pahalı ya. Rahim filmi çok acı verir mi acaba anestezi olmadan
Bence en iyisi 200 tl faZLA VER VE filmini çektir
allah korusun yapışıklık olursa canlı o ağrıyı çekme

Arkadaşlar merhaba bugün yapıldı transferim 3. Gün transferi 8hücreli 1. Kalite 3 embriyo transferi yapıldı umarım her şey güzel olur hepimiz için
Gözün aydın canım
bol bol dua et kuzular anneyi sevsin ve sım sıkı sarılsınlar

Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. Bebislerin umarım tutunurlar. Benimkiler de 8 hücreli 1. Kalite embriyo idi 3 tane. Tek fark 5.gün blastokist transferiydi.
8 hücreli bi embriyo 3. gün embriyosudur.
Bi embriyonun blastokist olabilmesi için 5. gün veya 6. gün embriyosu olması gerekir.
Yani arkadaşım bildigim senin de 3. embriyosu ve blast olamaz.sana yanlış demişler.
Bi embriyo blast olunca 110_120 hücreye bölünmüş olur.
zo sebeple yumurta ve embriyo donasyonlarında blast yani 5. gün embriyosu tercih edilmesi daha iyi olur.

Son düzenleme:
X