- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim.Smyrna art ivf center Izmir de.. Benim arkadasim tedavilerini orda yaptiriyor cok memnun
Bence en iyisi 200 tl faZLA VER VE filmini çektirDenge lab. Sordum. Hsg 850 anestezili rahim filmi 650. Çok pahalı ya. Rahim filmi çok acı verir mi acaba anestezi olmadan
Evet haklısın bende öle düşündüm. Bir de sorun çıkar bi daha yaptırmak zoru da kalırım allah korusunBence en iyisi 200 tl faZLA VER VE filmini çektir
allah korusun yapışıklık olursa canlı o ağrıyı çekme
Evet canım çok memnun kaldım herşeyimizde ilgilendiler tüm sorularımızı cevapladılar ve kapıya kadar uğurladışarMerhaba murAt beyden memnun musunuz? Merkez nasıl? Memnun kaldınız mı? Bende hynolğfe karar vereim sonunda. Kasımda başlayacağım. Çünkü bir kaç test ve rahim filmi istedi.
Tamvergen tüp bebek merkeziIzmır de hsg için merkez önerileriniz nelerdir arkadaşlar
Gözün aydın canımArkadaşlar merhaba bugün yapıldı transferim 3. Gün transferi 8hücreli 1. Kalite 3 embriyo transferi yapıldı umarım her şey güzel olur hepimiz için
İnşallah bebişlerim sana tutunur. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre versinArkadaşlar merhaba bugün yapıldı transferim 3. Gün transferi 8hücreli 1. Kalite 3 embriyo transferi yapıldı umarım her şey güzel olur hepimiz için
Cok sükür, iyi gectigine sevindim, senin kordinatörün Kim di?Arkadaşlar merhaba bugün yapıldı transferim 3. Gün transferi 8hücreli 1. Kalite 3 embriyo transferi yapıldı umarım her şey güzel olur hepimiz için
Tuğçe hemşireCok sükür, iyi gectigine sevindim, senin kordinatörün Kim di?
Amin işallah hepimize göstersin o günleriİnşallah bebişlerim sana tutunur. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin
Benim ki meltem Hemsire kordinatörüm de arzu Hanim onu cok seviyorumTuğçe hemşire
Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. Bebislerin umarım tutunurlar. Benimkiler de 8 hücreli 1. Kalite embriyo idi 3 tane. Tek fark 5.gün blastokist transferiydi.Arkadaşlar sizce nasıl 8 hücreli 1. Kalite embriyo
Çok teşekkür ederim.Tamvergen tüp bebek merkezi
8 hücreli bi embriyo 3. gün embriyosudur.Canım öncelikle transferin hayırlı olsun. Bebislerin umarım tutunurlar. Benimkiler de 8 hücreli 1. Kalite embriyo idi 3 tane. Tek fark 5.gün blastokist transferiydi.
Tuttu mu cnmCanım öncelikle transferin hayırlı olsun. Bebislerin umarım tutunurlar. Benimkiler de 8 hücreli 1. Kalite embriyo idi 3 tane. Tek fark 5.gün blastokist transferiydi.