Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

geçmiş olsun çok üzüldüm. Dibe vuranlar sonrasinda hayati daha guzel yasarlar. Goreceksin sen de bunu. Allah gümüş kapıyı kapatir altin kapiyi acarmis. Yolun hep açık olsun arkadaşım.

İnşallah bizde sizin kervana katılırız :) Maşallah Allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün canım :)
Amin inşallah canım benim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tez zamanda inşallah senin ve diğer arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini alırız. Öyle çok dua ediyorum ki sizlere.

Merhabalar arkadaşım neyden dem vurduğunu ne demek istediğini ve yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim büyüktür ona sigin. Bebeğin var mı yok mu suan bilmiyorum ama varsa evladinda teselli bul. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Sana ferah kapıları açsın.

Çok gecmis olsun
Çok üzüldüm. Çocuk evliliğin kurtaricisi degik.buna inaniyorim ama esime inandiramiyorum
Ben de zor durumdayim.

Allah razı olsun umarım anlamışsınızdır beni bazı arkadaşlar çocuğun varsa teselliyi onda bulursun inşallah demiş çok teşekkür ederim ama sıfıra sıfır elde var sıfır oda yok dilerim bigün eskiler beni tanır diye yazarım anne oluyorum dedim şuan için hayal tabi bu ama kurması bile güzel hepinizi çoook öpüyorum burası kadınlr klübü değil çaresizler klübü dilerim hepiniz çarenizi allahtan bulursunuz !!!

Ahh ahh miniecim..senden böyle bir haber aldigima çok ama çok üzüldüm...ne denir inan hiç bilemedim...hele hele hamileyken doguma toplaasan 1 ay kalmisken olacak is degil.....umarım bu durum sağlığını etkilemesin....saglik her şeyden önemli hiç unutma canim...
Aslında senin yaşadığın erkek arkadaşık durumu bunalımlar hatta ciddi kilo artislari ile fiziksel bozulmalar bizim gibi bu uğurda çabalayan her kadının yaşadığı sorunlar. ..burda is eşler arası iletişimin gücüne ve esin ne kadar merhametli ve vicdanli olduğuna dusuyor....tabi iliskiler icin cocuk olacak diye bir kural yok ama oldumuda fena olmuyor aklı makul biri bunu ister ve çabalar....kabahati sakin kendinde arama miniecim bence esin çok çok ayip etmiş.....sen güzel duygular için çabalarken seni destekleyecegine farklı yollara sapmış. ..bide üstüne donasyona izin vermiş...iki yavrununda gelecegi ile oynamış....inanılır gibi değil...oyüzden lütfen kendini sakin sakin suçlama canım. ..hep sağlığını düşün. ..allah yardimcin olsun...inan çok cok üzüldüm...
Peki bebekler nasıl....her şey yolundami. ..

Canım ben hamile değilim ki keşke olsam da tesellim olsaydı ama değilim ne yazıkki

Arkadaşlar Merhaba;

Bu yazımı size moral motivasyon amaçlı yazıyorum. 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, çocuk istiyoruz, bu süre içinde 2 kere düşük yaptım. Bu siteye Şubat ayında geçirdiğim HPV rahatsızlığımı araştırmak için üye oldum, aynı dönemde bu hastalıktan kurtulabilmek için ufak bir ameliyat geçirdim ve sonrasında yaşadığım stres ve baskı da tetikledi sanıyorum, erken menopoz teşhisi koydu doktorum. Yumurtalık rezervin çocuk sahibi olmak için yeterli değil dedi. Bir kere yumurta topladılar, iki yumurtam çıktı ikisi de kalitesizdi transfer olamadım. Çözüm olarak donasyonu araştırmaya başladım ki eşimi de bu sürece ikna etmem birkaç ayımı aldı. Sonra kendime uygun bir tüp bebek merkezi buldum Kıbrıs’ta, İstanbul’da doktorumla takibimi sürdürdük, 14 Eylül’de eşimle gittik ve transfer işlemimiz gerçekleşti, şu an hamileyim rabbim izin verirse önümüzdeki hafta keseyi görürmüşüz. Benim tutmuş sayılırsa ilk seferde tuttu. Kalp atışını duymadan ikna olamam gibi geliyor, daha önceleri düşük de yaptığım için korkutorum açıkçası. Doktorum yaşımın genç olmasının artı olduğunu söyledi ama birçoğumuz önce benden olsun diyerek olmayacak şeyleri zorlayıp vakit kaybedebiliyoruz. Önemli olan annelik duygusunu yaşayabilecek kadar güçlü bir bağı duyacak olmamız, bir çocuğu sevecek kucaklayacak gücümğz vicdanımız var ise başkasının yumurtası spermi diye diye evliliğimizi yıpratmayalım. Allah isteyen herkesin hayırlısıyla gönlünden geçeni kucağına koysun inşAllah.

Çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm, hikayen çok tanıdık, aynı şeyi yaşayan bir çift tanıyorum ben de. Üzümtülü süreçten sonra tekrar evlenip çocuk sahibi oldular bile. Şunu unutma hayat sadece bir kere ve malesef herkes birşeyler yaşıyor farklı acı düzeylerinde. Bugünleri sevdiğin insanlarla geçirip kendini bırakmaman çok çok önemli. Yakında ya da uzakta illa bir gün tekrar ayağa kalkacaksın. O günü çok ileri tarihe bırakmadan tekrar hayatını kurup hayallerine sahip olman imkansız değil bunu unutma. Biliyorum zor ama hergeçen gün daha az zor gelecek. Ne olur kendini bırakma...

benim güzel kardeşim çok zor dönem yaşıyorsun rabbim kolay atlatmanı sağlasın
ama bunu unutma sen anne olucaksın vede kendi yumurtanla
çok mutlu olucaksın
çok güzelsin
rabbim bahtını bundan sonra senden yana etsin
seni seviyorum
bukadar kardeşlerinin duası üstünde olsun
yalnız deyilsin

rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
maşallah şanslısınız ilkinden tuttu vede inşallah devam eder
ben kendi yumurtamlada ilkinden gebe kaldım donasyonlada gebelikler yaşadım ama malesef kucağıma almak nasip olmadı
bu iş kader kısmet arkadaşlar unutmayın
rabbim isterse bu iş tutar ve ilerler
iki evlilik yaptım
ilkinde eşimin kronik prostatiti vardı 2 gebelik düşükle sonuçlandı kalplerini bile duyamadım
ikinci evliliğimdede eşimde sperm sayısı düşük ve morfolojısı sıfır tüp bebek tedavileriyle 5 gebelik yaşadım sonuçları hüsran
ama evli olmadan bir ilişkiden gebelik yaşadım sapa sağlıklı kalp atışlarıda sağlıklı malesef ortaya çıkaramayacağımdan kürtaj yaptırdım
unutmayın bu iş nasip kısmet
ne yaşa bakar ne başa
23-24 yaşında arkadaşlar varki burda ilk denemesinde negativ aldı
46-50 yaşında arkadaşlar varki burda muradına erdiler
allahım hepimizin muradını versin
ilk başlayanların ilk denemesinde anne olmasını sağlasın
bizim gibi defalarca deneyenlerinde mükafatını versin
bakın bizim gibilerin dedim
çünkü bizim gibilerde az deyil
buda bizim imtihan diyorum ve rabbimden umudumu yitirmiyorum
inşallah bizde anne olucaz
bukadar hamile ve anne olan kardeşlerimizin dualarıyla

Çok üzüldüm aynı zamanda sevindim siz gerçekleri anne olunca gorseydiniz daha yıkıcı olurdu
Size tumckalbimle sariliyorum

Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayıda nasip etsin hangi merkezde yaptırdın

Kuzum haberini bugün sabah ortak arkadaşımızdan duydum
Gözün aydın olsun
Rabbime çok şükürler olsun
En büyük teşekkür hitin embriologu zerrin hanıma-))
Canım Zazacığım evet şükürler olsun hepsine Zerrin hanıma özellikle tabiiki. Zaten transfer olurkende çok net söylemişti embriyon çok iyi diye. Umarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde devam eder. Senin içinde Rabbim hayırlısı ile versin. Dualarımdasın canım zazam. Bende ortak arkadaşımızdan bilgilerini alıyorum. Umarım güzel haberlerini alırım. Senin azmine inan hayranım. Rabbim sana ikiz versin inşallah. Sen anneliği en çok hakedensin. Herkese yardımcısın desteksin bilgilerinle. Sevgilerimle canım....

İlk seferinde tutma ihtimali yüksekmi??benimkide ilk ama burdan okuduklarıma göre pek ilke rastlamadım, buda beni tedirgin ediyor.varmı böyle ilkte tutan tanıdığınız ve arkadaşlarımız? ?
tabiki var benimki şanssızlıktı bu sefer olacak inşallah..senin ilkinde olsun tüm kalbimle diliyorum..:)

Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah
allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…