Sağol canimm...bizde 32 hafta içindeyiz..çok şükür şimdilik iyi gidiyor. .bebekler sağlıklı diyor doktorumuz...bir tek maalesef şeker cikti ve 26. Haftadan beri insülin kullaniyorum..tabi yanında doğru beslenme- diyetisyen kontrolünde..şimdilik kontrol altında. .Doktorum ikiz gebelikten oldu dedi...doğumdan sonra geçecekmis..
Geçen kontrolümuzde doktorumuz artık 36. Hafta bitince alalim kuzulari dedi:) işte bunu duyduk ya artık bir heyecan bir telaş. ...hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum...Ama çok ağırlaştıgim için penguenden farkım yok..yavaş yavaş yardımlarla, özellikle eşim sagolsun, bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ağrı kramp nefes problemi ne ararsan var :) Bu haftaları gordukya her sey duzelecek, çok şükür bin şükür. ..
Bu ay sonu insallah hazirliklari bitirip artık ekim sonu sabirla doğumu bekleyeceğiz ...inşallah miniklerimde bizim kadar sabırlı olur doktor amcalarinin belirledigi tarihi beklerler artemissicim...Bizden haberler boyle:)
Sizin iyi olmanıza çok çok sevindim..minik kuzuna kardes yapman çok iyi fijr bence hatta çok beklemeyin derim en gec iki sene içinde yapın ikiz gibi buyurler:)