Canım o süt kokulunun yanağından öpİsmini görünce yazmadan edemedim. CAnım doktorum çok çok insan bir adamdır. Gerçekten dürüst işini iyi yapan anlayışlı bir doktor. Bence de ona güvenebilirsiniz. Onun sayesinde kucağıma aldığım oğlum ve ben tabiki birde eşim ona minnettarız.
Bu arada güzel arkadaşlarım bizde herşey yolunda 2 aylık oldu oğlum neredeyse. Allah hepinize nasip etsin inşallah. İnşallahhhh en kısa sürede sizlerde gece uykularına hasret kalırsınız, evde osuruk kokusu eksik olmaz, mama ve bez fiyatlarına isyan edersiniz ve tüm derdiniz bunlar olur innnşallahhhh
cok tatlısınızİsmini görünce yazmadan edemedim. CAnım doktorum çok çok insan bir adamdır. Gerçekten dürüst işini iyi yapan anlayışlı bir doktor. Bence de ona güvenebilirsiniz. Onun sayesinde kucağıma aldığım oğlum ve ben tabiki birde eşim ona minnettarız.
Bu arada güzel arkadaşlarım bizde herşey yolunda 2 aylık oldu oğlum neredeyse. Allah hepinize nasip etsin inşallah. İnşallahhhh en kısa sürede sizlerde gece uykularına hasret kalırsınız, evde osuruk kokusu eksik olmaz, mama ve bez fiyatlarına isyan edersiniz ve tüm derdiniz bunlar olur innnşallahhhh
aynı gun donus dusunmus olabılırler , isterseniz bir sorun.Yarın sabah kubrıstayız ama şöyle bir şey dönüş uçak biletimizi almışlar cuma gününe anlamadığım pazartesi toplanacak yumurta bana o zaman 3. Günmü transfer edecekler 5. Gün olsa aynı gün dönüş mü olmuş olacak
insallah bizim merkezlerimizde boyle davranır. Hayırlısı bakalım...Hayırlısı böyleymiş.
Vardır bunda bi hayır.
murat önal gerçekten çok dürüst ve tok gözlü bir hekimdir.
Asla mesleğini ticarete dòkmemiştir. Çünki para açı bir kişi değil.Bir çok merkezle uzun süre konuşmuş ve yazışmış biriyim.Bu sayfada adı geçen ve geçmeyen merkezlerle görüştüm.Ve murat önal a güvenim tamdır.Asla hayal peşinde koşturmaz.Ve orada bi canım Maral hemşire var ki çok bilgili.işinin hakkını veren.sayğı duyduğum ve sevdigim bi insan.Şükürler olsun onlarla tanıştığım için şanslıydım.
Aldıkları para helaldir.
inşallah seninde bir dahaki ay çok daha iyi sonuçlanacaktır.kalbini ferah tut arkadaşım
O baldan minik oğlunu , seni sevgiyle opuyorum guzel arkadasim....İsmini görünce yazmadan edemedim. CAnım doktorum çok çok insan bir adamdır. Gerçekten dürüst işini iyi yapan anlayışlı bir doktor. Bence de ona güvenebilirsiniz. Onun sayesinde kucağıma aldığım oğlum ve ben tabiki birde eşim ona minnettarız.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinMerhabalar arkadaşlar. Çok mutluyum bugün. İlk denemem ve transferimin 8. Gününde yaptığım test sonucumda çift çizgi çıktı. Doktorum HİT ve ekibine çok teşekkürler. İnşallah hayırlı sağlıklı hamilelik geçiririm. Doktorum müthiş biri herkese böyle güzel haber almaları dileyiğle
Kuzum haberini bugün sabah ortak arkadaşımızdan duydumMerhabalar arkadaşlar. Çok mutluyum bugün. İlk denemem ve transferimin 8. Gününde yaptığım test sonucumda çift çizgi çıktı. Doktorum HİT ve ekibine çok teşekkürler. İnşallah hayırlı sağlıklı hamilelik geçiririm. Doktorum müthiş biri herkese böyle güzel haber almaları dileyiğle
Hayırlı olsun.kolay bi hamilelik diliyorumMerhabalar arkadaşlar. Çok mutluyum bugün. İlk denemem ve transferimin 8. Gününde yaptığım test sonucumda çift çizgi çıktı. Doktorum HİT ve ekibine çok teşekkürler. İnşallah hayırlı sağlıklı hamilelik geçiririm. Doktorum müthiş biri herkese böyle güzel haber almaları dileyiğle
Çok teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin️
Arkadaşım güle güle büyüt miniğini, bizler o saydıklarına hasretle bekleyen anneleriz o kokular mis mis ... Benimde dr um Murat Önal bey , benim minnigim daha 10 haftalık gebelik, şu günleri bir an önce sağlıklı olarak geçirip bitirsemde kucağıma alabilsem diye bekliyorum Tesadüfen çok doğru seçim yapıp Dr. Murat Önal beye gittiğimiz için bende çok mutluyum .Tüm arkadaşlarımızın Annelik hasretinin bitip kucaklarına miniklerini almasını en içten kalbimle temenni ediyorum.İsmini görünce yazmadan edemedim. CAnım doktorum çok çok insan bir adamdır. Gerçekten dürüst işini iyi yapan anlayışlı bir doktor. Bence de ona güvenebilirsiniz. Onun sayesinde kucağıma aldığım oğlum ve ben tabiki birde eşim ona minnettarız.
Canım o süt kokulunun yanağından öp
Allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu
Canımmm öperim tabiki dualarımdasın dualarımdasınız hepinizCanım o süt kokulunun yanağından öp
Allah isteyen her kese yaşatsın bu duyguyu
Çokkk teşekkür ederim. Sende durumlar nasıl? Kolaylık diliyorum canım. Allah sağlıkla kavuştursun inşallahO baldan minik oğlunu , seni sevgiyle opuyorum guzel arkadasim....
Hepimizi korusun. İyi kalpli güçlü kadınlarız biz. Allah ayağımıza taş değdirmesin, gerisini hallederizcok tatlısınızRabbim ailenizi korusun.
Aminn canım. Sana da kolay bir gebelik diliyorum. Her anının tadını çıkar. Sen kullanacakmısın bilmiyorum ama Ben clexan kullandım son ana kadar ilaçlar iğneler zor ama yine de her anın tadını çıkar. Murat hocayı insan olarakta çok severim. Ben 8. Ayımda gebelik zehirlenmesi yaşadım, prematüre doğdu oğlum o da bende yoğun bakımda kaldık. Allah’ın izni ile hayattayız sağlıklıyız. Çok korkuyorum yine olucak biliyorum ama ileride bir kardeş istiyorum oğluma. Tabi denersem Yine tercihim Murat hoca olur.Arkadaşım güle güle büyüt miniğini, bizler o saydıklarına hasretle bekleyen anneleriz o kokular mis mis ... Benimde dr um Murat Önal bey , benim minnigim daha 10 haftalık gebelik, şu günleri bir an önce sağlıklı olarak geçirip bitirsemde kucağıma alabilsem diye bekliyorum Tesadüfen çok doğru seçim yapıp Dr. Murat Önal beye gittiğimiz için bende çok mutluyum .Tüm arkadaşlarımızın Annelik hasretinin bitip kucaklarına miniklerini almasını en içten kalbimle temenni ediyorum.
ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim : )Aminn canım. Sana da kolay bir gebelik diliyorum. Her anının tadını çıkar. Sen kullanacakmısın bilmiyorum ama Ben clexan kullandım son ana kadar ilaçlar iğneler zor ama yine de her anın tadını çıkar. Murat hocayı insan olarakta çok severim. Ben 8. Ayımda gebelik zehirlenmesi yaşadım, prematüre doğdu oğlum o da bende yoğun bakımda kaldık. Allah’ın izni ile hayattayız sağlıklıyız. Çok korkuyorum yine olucak biliyorum ama ileride bir kardeş istiyorum oğluma. Tabi denersem Yine tercihim Murat hoca olur.
Sağol canimm...bizde 32 hafta içindeyiz..çok şükür şimdilik iyi gidiyor. .bebekler sağlıklı diyor doktorumuz...bir tek maalesef şeker cikti ve 26. Haftadan beri insülin kullaniyorum..tabi yanında doğru beslenme- diyetisyen kontrolünde..şimdilik kontrol altında. .Doktorum ikiz gebelikten oldu dedi...doğumdan sonra geçecekmis..Çokkk teşekkür ederim. Sende durumlar nasıl? Kolaylık diliyorum canım. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Eveeeet bende merakmettim...iyidir inşallah. .Minniemause35@ dan haberi olan var mı ?
Son durumu ne oldu acaba.uzun zamandır görünmüyo