- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
Doğrusu bunu bende merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar bilgilendirse iyi olur. Senin ilk sefermi canımArkadaslar donasyon oncesi ozellikle yemem icmem gereken bir seyler var mi? Allahin kitu huyu sigarayi daha birakamadim daha InsA yine transferden sonra birakacagim onceki tr de ki ivf lerde oyle yaptim... Ama be yiyip iceyim... Ozellikle yapmam gereken bisiler var mi? Ilk seferde gercekten yuzde yuksek mi? Esime de icirmem gereken herhangi bisi var mi? Cokk tsklerrr
benim canım arkadaşımmmm sen her yazdığında bnm içimden birşeyler akıp gidiyor hem senin için çok seviniyorumBenim canım arkadaşım Zaza'cım.
Senin ve Heryerbebek 'in Rabbimin izni ile ilk denemenizle ikiz bebeklerinize kavuşmanız için hep dua ediyorum.Topiğimize yeni katılan ilkkez deniyecek olan kişilerde inşallah tez zamanda anne olur. Ama dua önceliğim daha önce donasyonda hüsran yasayan sevgisaygi.mavininumudu.hopeles gibi adini sayamadigim kardeşlerim içindir.Hepimizin yüzü gülsün.
evet ilk kez olacak eylul sonu gidiyoruz hayirlisi ileDoğrusu bunu bende merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar bilgilendirse iyi olur. Senin ilk sefermi canım
umarım ilk ve son sefer olur alır kuzularını gelirsin..evet ilk kez olacak eylul sonu gidiyoruz hayirlisi ile
acikcasi tr de bir suru ivf yaptik hic heyecanli degildim ama bu sefer acayip bir kelebek ucusmasi var yuregimde biraz da endise ya olmazsa cok masraf yas 44
İlk seferinde tutma ihtimali yüksekmi??benimkide ilk ama burdan okuduklarıma göre pek ilke rastlamadım, buda beni tedirgin ediyor.varmı böyle ilkte tutan tanıdığınız ve arkadaşlarımız? ?umarım ilk ve son sefer olur alır kuzularını gelirsin..
Beeen :). Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin ilk seferde tutmayiİlk seferinde tutma ihtimali yüksekmi??benimkide ilk ama burdan okuduklarıma göre pek ilke rastlamadım, buda beni tedirgin ediyor.varmı böyle ilkte tutan tanıdığınız ve arkadaşlarımız? ?
Bende:)İlk seferinde tutma ihtimali yüksekmi??benimkide ilk ama burdan okuduklarıma göre pek ilke rastlamadım, buda beni tedirgin ediyor.varmı böyle ilkte tutan tanıdığınız ve arkadaşlarımız? ?
Artemis.. .miniemause...minharker.. (yanlış yazmadysam)..Zelitta...yaşamayananlamaz...daha yanlış hatırlamıyorsam 2_-3 arkadaş daha var eskilerden...umutsuz olma arkadaşım ilk seferde tutanda çok....İlk seferinde tutma ihtimali yüksekmi??benimkide ilk ama burdan okuduklarıma göre pek ilke rastlamadım, buda beni tedirgin ediyor.varmı böyle ilkte tutan tanıdığınız ve arkadaşlarımız? ?
Mavi'cim ilk seferde tutanlar genele bakıldığında azınlıkda.Ilkinde tutmayanları saysam kendim dahil liste çok uzar.Embriyo donasyon yaptıran arkadaşları hiç saymıyorum bile onların basarı sansı zaten yuksek iki donorde genç olduğu için.Artemis.. .miniemause...minharker.. (yanlış yazmadysam)..Zelitta...yaşamayananlamaz...daha yanlış hatırlamıyorsam 2_-3 arkadaş daha var eskilerden...umutsuz olma arkadaşım ilk seferde tutanda çok....
Hmm anladım ilkte olma yada olmama garantisi yok, her iki ihtimalde %50. Bide Nasip işiMavi'cim ilk seferde tutanlar genele bakıldığında azınlıkda.Ilkinde tutmayanları saysam kendim dahil liste çok uzar.Embriyo donasyon yaptıran arkadaşları hiç saymıyorum bile onların basarı sansı zaten yuksek iki donorde genç olduğu için.
Bence tedaviye başlayan kişiler ilkinde büyük ihtimal tutar düşuncesinde olurlarsa yıkımları ağır olur.
Ilkinde tutunması drek merkezlede alakalı degil laboratuvarda.embriyologda iyi olsa bu işte şansın faktörü çokk yüksek.
Bi yumurta donörü bi seferde ilaçla ortala 30 yumurta veriyorsa bunun sadece 2 tanesi altın yumurtaymış.yani bebeği getirecek yumurta.Ve bence her merkez yumurta paylaştırdığına göre bu 2 altın yumurta şansa kime denk geliyorsa onlar bebek sahibi oluyor.
İnşallah bizde sizin kervana katılırız :) Maşallah Allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün canım :)Beeen :). Rabbim inşallah sizlere de nasip etsin ilk seferde tutmayi
İnşallah vallahi umutlandım içim pır pır etti ,Rabbimden ümit kesilmez :)Artemis.. .miniemause...minharker.. (yanlış yazmadysam)..Zelitta...yaşamayananlamaz...daha yanlış hatırlamıyorsam 2_-3 arkadaş daha var eskilerden...umutsuz olma arkadaşım ilk seferde tutanda çok....
Tabi okadar çok faktör var ki tutması için morcum...her şeyin bir arada olmasi oldukça zor...ama gördüğüm genelde yüzde 50 -60 başarı yakalanabiliyor..Mavi'cim ilk seferde tutanlar genele bakıldığında azınlıkda.Ilkinde tutmayanları saysam kendim dahil liste çok uzar.Embriyo donasyon yaptıran arkadaşları hiç saymıyorum bile onların basarı sansı zaten yuksek iki donorde genç olduğu için.
Bence tedaviye başlayan kişiler ilkinde büyük ihtimal tutar düşuncesinde olurlarsa yıkımları ağır olur.
Ilkinde tutunması drek merkezlede alakalı degil laboratuvarda.embriyologda iyi olsa bu işte şansın faktörü çokk yüksek.
Bi yumurta donörü bi seferde ilaçla ortala 30 yumurta veriyorsa bunun sadece 2 tanesi altın yumurtaymış.yani bebeği getirecek yumurta.Ve bence her merkez yumurta paylaştırdığına göre bu 2 altın yumurta şansa kime denk geliyorsa onlar bebek sahibi oluyor.
Donmuşum malesef yok çünkü maddi olarak malesef 1 kuruş kalmamıştı. Babama benziyor şaka gibi :)ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim : )
Senin donmuşların vardı dimi.kardeş için onları transfer ettirirsin.
kime benziyo oğluşun , Rabbim sizi birbirinizden ayırmasın artemis'cim : )
İnşallah herşey yolunda devam eder. Allah yardımcın olsun ellerinizden tutsun. Ben Doğum yaptığım an hamileliğimi özlemeye başlamıştım. Çok Zor bulunca insana hamilelik süresi bile az geliyor onca sıkıntıyı gözü görmüyor insanın. Allah tüm kardeşlerimize nasip etsin inşallahSağol canimm...bizde 32 hafta içindeyiz..çok şükür şimdilik iyi gidiyor. .bebekler sağlıklı diyor doktorumuz...bir tek maalesef şeker cikti ve 26. Haftadan beri insülin kullaniyorum..tabi yanında doğru beslenme- diyetisyen kontrolünde..şimdilik kontrol altında. .Doktorum ikiz gebelikten oldu dedi...doğumdan sonra geçecekmis..
Geçen kontrolümuzde doktorumuz artık 36. Hafta bitince alalim kuzulari dedi:) işte bunu duyduk ya artık bir heyecan bir telaş. ...hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum...Ama çok ağırlaştıgim için penguenden farkım yok..yavaş yavaş yardımlarla, özellikle eşim sagolsun, bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama ağrı kramp nefes problemi ne ararsan var :) Bu haftaları gordukya her sey duzelecek, çok şükür bin şükür. ..
Bu ay sonu insallah hazirliklari bitirip artık ekim sonu sabirla doğumu bekleyeceğiz ...inşallah miniklerimde bizim kadar sabırlı olur doktor amcalarinin belirledigi tarihi beklerler artemissicim...Bizden haberler boyle:)
Sizin iyi olmanıza çok çok sevindim..minik kuzuna kardes yapman çok iyi fijr bence hatta çok beklemeyin derim en gec iki sene içinde yapın ikiz gibi buyurler:)