- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.748
Günlerdir aklımdaydın o yüzden sayfada yazdım senden haberi olan var mı diye.Bu sıkıntını hissettim demekki.Öncelikle herkese merhaba ben bildiğinizden öteye geçmedim ama hayat bana
Neyi öğretti size söyleyeyim mi içten bir şekilde ben eşimin 2. Ci evliliğiyim ve kendisinden 15 yaş küçüğüm ben hep çocuğum olsun diye eşimle bilsiğiniz askerlik arkadaşına dönüştüm bu tedaviler hırsım hormonlarım annelik isteğim beni insanlıktan çıkardı okadar ki intahar edicek kadar karamsardım denemekten yanılmaktan yorulmuştum takiii şu son bi aya kadar ne öğrendim biliyormusunuz bizler üzülürken hırpalanırken eşlerimizin daha doğrusu benim eşimin başka başka yollara kapı açtığını gördüm yaklaşık son3 yıldır salak yerine konmuşum yasa bukadar anne olmak isteyerek kendimi koymuşum şimdi emin olduğum tek şey biz aile olmamalıymışız
Allahın bildiği varmış!!! Eşim bensiz bi hayat kurmuş kendisine yarın boşanıyoruz
Kendime kızıyorum halen ben ona bu süreçte anne olmak için kendimi hırpalarken eş olöayı unutmuşum hal etmişmiyim diye sorarsanız
Bence ettim çocuk ilişkilerin son kyrtuluşu değil ben öyle bildim ama yanıldım!!! Beni merak etmişsiniz
Çok dipteyim inşallah benim olmayan hayallerim sizlerde
Gerçekleşsin !!!! Ben bu uğurda eşimin adam olmadığını gördüm dilerm sizlerde benim gibi yenilmeyin
Alıştığın düzenin bozulması ve yeni bi düzen oluşturmak kolay değildir Ama tekrar kendine güvenip silkelendiğinde bunu başaracaksındır.Eşin testesteron hormonlarının etkisinde kalmış böylesini teneşir paklasın. Seni hak eden ,tüm mücadelerinde yanında olan kişi elbet karşına çıkacaktır , gençsin daha.Ama anne olmak için bu kişiyi beklemene gerek bile yok.Hayata dair manevi ve maddi olarak güçlü hissettiğinde kendin için bebeğini yapabilirsin.bi erkeğe ihtiyacında yok.Bebek asıl annenindir zaten.Bir çok bekar kadın donasyonla anne oluyo.
Kocanın yediği haltdan dolayı Asla kendini suçlama, senin tabirinle askerlik arkadaşı olduğun için bu son olmadı.O seni hak etmiyomuş ve Allah senin daha fazla kandırılmaman için buna bi son vermiş.
Güzel başlangıçlar yaşıyacağına can_ı gönülden inanıyorum biraz zaman sadece.