Transferim cumartesi sabahı oldu pazar günü 7 de döndüm.Aynı hün bile döne bilirsin
Ne güzel batumu düşünenler için iyi bir örnek oldunuz şans bence herşey Allah nasip edicekse heryerde olur
Ben de bir gun sonraya ucak bıletı bakıyorum ...Transferim cumartesi sabahı oldu pazar günü 7 de döndüm.
En azından durust ınsanlarmıs...önümüzdeki ay insallahKizlar transferim malesef iptal oldu, embryolar Düne kadar iyi olup dusus yapmis Dr murat önal kesinlikle riske atamam dedi
Gercekten Dr murat önal oyle bir insan, yüzde 5 sansim olacagini duyunca onu bile Ben Kabul ederken kendisi yapmamam için beni ikna etmeye calisti .. Hic ucret almadan bir daha tedaviye basliyacam agladim üzüldüm ama Herseyde bir hayir vardir demek ki bende de boyle olmasi gerekiyormusEn azından durust ınsanlarmıs...önümüzdeki ay insallah
Embryo Kalmis ama kalite kotu cikmis ucuncu güne kadar gayet iyi gidiyordu bu sabah 5.gun geri de Kalan 4 tanesi embryo malesef transfer için yeterli gelmediNasıl yani yeniden mi donörden yumurta toplanıcak hiç embriyo kalmamş mı
Hayırlısı böyleymiş.Gercekten Dr murat önal oyle bir insan, yüzde 5 sansim olacagini duyunca onu bile Ben Kabul ederken kendisi yapmamam için beni ikna etmeye calisti .. Hic ucret almadan bir daha tedaviye basliyacam agladim üzüldüm ama Herseyde bir hayir vardir demek ki bende de boyle olmasi gerekiyormus
Amin insallah arkadasim, gercekten bende tüm calisanlardan cok ama çok memnun kaldim arzu Hanim kordinatörüm bugun benim le birlikte hem agladi hem güldük hepsini çok sevdimHayırlısı böyleymiş.
Vardır bunda bi hayır.
murat önal gerçekten çok dürüst ve tok gözlü bir hekimdir.
Asla mesleğini ticarete dòkmemiştir. Çünki para açı bir kişi değil.Bir çok merkezle uzun süre konuşmuş ve yazışmış biriyim.Bu sayfada adı geçen ve geçmeyen merkezlerle görüştüm.Ve murat önal a güvenim tamdır.Asla hayal peşinde koşturmaz.Ve orada bi canım Maral hemşire var ki çok bilgili.işinin hakkını veren.sayğı duyduğum ve sevdigim bi insan.Şükürler olsun onlarla tanıştığım için şanslıydım.
Aldıkları para helaldir.
inşallah seninde bir dahaki ay çok daha iyi sonuçlanacaktır.kalbini ferah tut arkadaşım
Vallah çok iyi ve dürüst insanGercekten Dr murat önal oyle bir insan, yüzde 5 sansim olacagini duyunca onu bile Ben Kabul ederken kendisi yapmamam için beni ikna etmeye calisti .. Hic ucret almadan bir daha tedaviye basliyacam agladim üzüldüm ama Herseyde bir hayir vardir demek ki bende de boyle olmasi gerekiyormus
Insallah ZazamVallah çok iyi ve dürüst insan
inşallah bir sonrasında başarıyı yakalarsın
İşte kızlar bakın 3 güne iyi gelen embriyo 5 güne kötü çıkıyorEmbryo Kalmis ama kalite kotu cikmis ucuncu güne kadar gayet iyi gidiyordu bu sabah 5.gun geri de Kalan 4 tanesi embryo malesef transfer için yeterli gelmedi
Ayyy gercekten mi insallah Allah kimzsenin kucagini bos birakmasin siz ne donasyonu yaptirdinizMerhaba, siz de batumda tedavi oluyormuşsunuz. Ben de tedavimi batumda oldum, şuan ikizlerim var. Umarım sizin de olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsiniz. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bizim yumurta donasyonu. Öncesinde tedavilerle çok uğraştık.Ayyy gercekten mi insallah Allah kimzsenin kucagini bos birakmasin siz ne donasyonu yaptirdiniz
Biz Batum Ivf de yaptırdık. Yumurta donasyonu. Çok araştırdım o dönemde, herkes kıbrısı tercih ediyor bilgi edinemedim buradan. Sonunda gittik görüştük sonrasında karar verdik.Defne ye ben de sordum görmedi sanırım. Acaba hangi merkez ve ne donasyonu
Evet haklarını yiyemem transferi yapmadılar ve ücreti iade ettiker. Teşekkür ederim öneriniz ve iyi dileğiniz içinBu merkez hakkında fazla bilgim yok.Ama boş transfer yapıp parayı alabilirlerdi.Dürüst ve etik buldum.Tekrar tedaviye başlamadan önce biesterol teatrio gibi ilaçlarla ve yumurta kalitesini arttıracak besinlerle insallah yumurta kalitesi artar pozitif sonuç alırsınız.
Ben de iki gün önce aynı şeyi yaşadımArtik birdahi ki ay insallah tekrar
İsmini görünce yazmadan edemedim. CAnım doktorum çok çok insan bir adamdır. Gerçekten dürüst işini iyi yapan anlayışlı bir doktor. Bence de ona güvenebilirsiniz. Onun sayesinde kucağıma aldığım oğlum ve ben tabiki birde eşim ona minnettarız.Gercekten Dr murat önal oyle bir insan, yüzde 5 sansim olacagini duyunca onu bile Ben Kabul ederken kendisi yapmamam için beni ikna etmeye calisti .. Hic ucret almadan bir daha tedaviye basliyacam agladim üzüldüm ama Herseyde bir hayir vardir demek ki bende de boyle olmasi gerekiyormus