Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok sevindim tamamdır o zaman ben bu reçeteye başlıyorum. Tekrardan teşekkür ederm güzel bilgiler için

Benim progesteron 7 idi ve hiç ümidim yoktu.çok şükür hamileyim.Hiç bu rakamlara takılma.Ben çok takıldım boşu boşuna kendimi yıprattım.Mutlu haberlerini almak dileğiyle

Bu merkez hakkında fazla bilgim yok.Ama boş transfer yapıp parayı alabilirlerdi.Dürüst ve etik buldum.Tekrar tedaviye başlamadan önce biesterol teatrio gibi ilaçlarla ve yumurta kalitesini arttıracak besinlerle insallah yumurta kalitesi artar pozitif sonuç alırsınız.

Canım tedavin hayırlı olsun.İnsallah güzel haberlerini alacağız.Dualarımdasın.Sonuç pozitif olsun da 3.gün 5.gün farketmez.

Yumurta donasyonu mu yoksa taşıyıcı annelik mi yaptırdınz geçmiş yorumlarınıza baktmda ikisinden de bahsetmişnz Allah bağışlasın evlatlarınızı

Reactions: cal
Kizlar transferim malesef iptal oldu, embryolar Düne kadar iyi olup dusus yapmis Dr murat önal kesinlikle riske atamam dedi

Yumurta donasyonu mu yoksa taşıyıcı annelik mi yaptırdınz geçmiş yorumlarınıza baktmda ikisinden de bahsetmişnz Allah bağışlasın evlatlarınızı
Donasyon yaptırdık. Başarılı olmasaydı taşıyıcı anneliği de görüşmüştük klinikle son çare onu da yaptıracaktık. 10 sene beklemeden 7 düşükten 8 tüp bebek tedavisinden sonra oldu. Diyeceğim umudunuzu hiç kaybetmeyin maddi imkanınız varsa vazgeçmeyin.

Ne güzel batumu düşünenler için iyi bir örnek oldunuz şans bence herşey Allah nasip edicekse heryerde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…