Bir sürelik sessizlikten sonra yeniden merhaba..haziran ayında ilk yumurta donasyonum oldu,gynolifeda..öncden hsg istemediler benden sağlıklı doğumum ve hamileliklerim var diye..oysa hidroselpinks varmış..yani tüpte sıvı birikmesi..negatif sonuç üstüne ameliyatla tüpleri bağlatma rahmin kendini toplaması derken bugüne geldik..regl oldum dün ve yeniden tedavi başladı..şu an endimetrium 4mm..estrofem2*1 coraspirin ve folbiol başlandı..ekim ayında transfer...3 tane 3.gün emriyom var en iyi kalite..rahim de hazır..temiz çok dedi doktor hazır estrofemle kalınlaşacak transefere kadar dedi..sormak istediğim şu..tavsiyeniz var mı..artık hiçbirşeyi atlamak istemiyorum..maddi manevi çok sıkıntı yaşadık..rabbim bilir tabii ama olumlu sonuç olmasını çok istiyorum..tek korkum embriyoların çözülürken bozulması ve 3.gün olduğu için başarısız olunması..keşke blast olsaydı ama doktorum bekletmeyeceğiz üçüncü gün embriyuosu olaraj transfer olacak diyor..tecrubeli arkadaşlardan fikir rica ediyorum..bir de dua tabii herkesten