Çok üzüldüm adınıza rabbim yüzünü güldürsün inşallahHerkese merhaba! Benim de eşimde azospermi olduğundan uzun zamandır aklımızda olan sperm donasyonunu denemeye karar verdik. Yaşım 35, tedaviye yaklaşık 12-13 gün önce reglimin 2. Günü başladık. İstanbul’daki jinekoloğum beni Dünya Tüp bebek’e yönlendirdiğinden hiçbir araştırma yapmadan kendisini dinleyerek seçimimizi yaptık. Bu pzt toplama işleminde 13 yumurta bulundu, bunlardan 5’i döllemeye değer bulundu. Salı günü aldığımız haber sadece 1 embriyo oluştuğuydu ve dün de bu embriyonun 1 ve 2. Kalite arası olduğu, bu durumda 3. Gün transfer gerçekleşeceğini ve biran önce Kıbrıs’a gelmemiz gerektiği söylendi. Bu sabah apar topar geldik, merkeze girdik ve doktor bey malesef bu embriyonun muhtemelen gece saatlerinde gelişimini durduğunu ve transfer yapılamayacağını söyledi. Önce bir şok sonra üzüntü bir kaç gözyaşı derken yapıcak bişi olmadığını umudumuzu yitirmeyip devam etmemiz gerektiğini idrak ettim. Ve araştırmalara başladım. Bu başlıkta yazanların bir çoğunu okuyorum sabahtan beri. Burada benim bu yaşadığımı yaşayıp sonra pozitif olan kişilerin nasıl başardığını nelere dikkat ettiği çok merak ediyorum. Geriye doğru birsürü mesajı da okudum ama Bi yandan sürekli kendime nerde yanlış yapmış olabileceğimi, doğru merkezde olup olmadığımı soruyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.. Allah herkesi dilediği zaman sağlıkla evladına kavuştursun.
Merkez yeni denemeye yardım edicekmi?bence bunu araştırın
Birde kendi yumurtalarınızlamı denediniz?