- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 28
Aminnn inşallahah kuzum çok doğru diyorsun
allah her kesi ilk denemeden sevindirsin
seni benide bu yakın zamanda sevindirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallahah kuzum çok doğru diyorsun
allah her kesi ilk denemeden sevindirsin
seni benide bu yakın zamanda sevindirsin
Tedavin hayırlı, uğurlu, bol bebişli olsun canım benim.hormon sonucu çıktı progestron 0,35 e2 30 doktor sorun yok tamamdır dedi.şükür başladı tedavim ..rast getirsin allahım her işimizi..
Çok sevindim tamamdır o zaman ben bu reçeteye başlıyorum. Tekrardan teşekkür ederm güzel bilgiler içinBen murat berksoyun önerisi ile yumurtalarımı canlandırdım.
Ve bu reçeteyi dün Zaza arkadaşımıź, paylaştı burada.
Onu uygulayabilirsin drek.Ona ilaveten L_carnatin ve amerikadan gelen IVF herbal isimli bi takviyede var ancak o türkiyede satılmıyo Akdeniz diyeti beslenmesini uygulamak gerekiyo.Muayeneye gitsende önerisi bu olacak.
Hayırlı olsun sonu güzel olsun inşallahhormon sonucu çıktı progestron 0,35 e2 30 doktor sorun yok tamamdır dedi.şükür başladı tedavim ..rast getirsin allahım her işimizi..
Canim les ambrassadeur dayiz otel rezervasyonu erken yapmistim çok güzel memnun kaldikNerde kaliyosunuz canim kibrista biz pasha palece kalmistik biraz pahaliydi
Amin insallah yesiladacimdua ediyorum senin içinde şahane geçsin..sağlıkla huzurla al gel bebeklerini canım benim
Hangi merkez cnm birde kaçıncı günü transfer bizde pazartesi sabahı orda olucazNerde kaliyosunuz canim kibrista biz pasha palece kalmistik biraz pahaliydi
Ahsev arkadasim gynolife da 5.gun transferHangi merkez cnm birde kaçıncı günü transfer bizde pazartesi sabahı orda olucaz
Benim progesteron 7 idi ve hiç ümidim yoktu.çok şükür hamileyim.Hiç bu rakamlara takılma.Ben çok takıldım boşu boşuna kendimi yıprattım.Mutlu haberlerini almak dileğiyleMerhaba kaderdaşlarım. Uzun süre giremedim. Bugün 5. Gün oldu transferime bugünkü kontrol testlerimden E2 normal çıktı fakat progesteronum 28.55 çıktı. Bu değerlere yakın olupta hamile olan varmı acaba. Herkesin anne olması dileyiğle..
Bu merkez hakkında fazla bilgim yok.Ama boş transfer yapıp parayı alabilirlerdi.Dürüst ve etik buldum.Tekrar tedaviye başlamadan önce biesterol teatrio gibi ilaçlarla ve yumurta kalitesini arttıracak besinlerle insallah yumurta kalitesi artar pozitif sonuç alırsınız.Evet kendi yumurtalarımla denedik, yumurta konusunda bir problem olmadığını söyledi İstanbul'daki doktorum ama gelin görün ki sanırım orada da bir takım problemler yaşandı. Beslenmeme dikkat etmemiştim çok fazla, sanırım büyük önem taşıyor. Okuduklarımdan bunu anlıyorum. Bu arada buraya tecrübelerini katan, diğerlerine umut olan herkes zor durumda ne yapacağını bilmeyen biri için nasıl değerli biliyor musunuz? Büyüklüğü ölçülmez bir iyilik gerçekten. Bu arada merkezin de hakkını yiyemem, transferi yapamayız bölünmeyen embriyoyu dediler ve ücreti iade ettiler. Ben merkez ile iligli soruyu aslında son konuşmalarda daha çok bahçeci ve gynolife'ı gördüğüm, dünya tüp bebek'e rastlamadığım için sormuştum. O nedenle de sizlerin tecrübelerinizle tekrar değerlendirmek istedim.
Canım tedavin hayırlı olsun.İnsallah güzel haberlerini alacağız.Dualarımdasın.Sonuç pozitif olsun da 3.gün 5.gün farketmez.Bir sürelik sessizlikten sonra yeniden merhaba..haziran ayında ilk yumurta donasyonum oldu,gynolifeda..öncden hsg istemediler benden sağlıklı doğumum ve hamileliklerim var diye..oysa hidroselpinks varmış..yani tüpte sıvı birikmesi..negatif sonuç üstüne ameliyatla tüpleri bağlatma rahmin kendini toplaması derken bugüne geldik..regl oldum dün ve yeniden tedavi başladı..şu an endimetrium 4mm..estrofem2*1 coraspirin ve folbiol başlandı..ekim ayında transfer...3 tane 3.gün emriyom var en iyi kalite..rahim de hazır..temiz çok dedi doktor hazır estrofemle kalınlaşacak transefere kadar dedi..sormak istediğim şu..tavsiyeniz var mı..artık hiçbirşeyi atlamak istemiyorum..maddi manevi çok sıkıntı yaşadık..rabbim bilir tabii ama olumlu sonuç olmasını çok istiyorum..tek korkum embriyoların çözülürken bozulması ve 3.gün olduğu için başarısız olunması..keşke blast olsaydı ama doktorum bekletmeyeceğiz üçüncü gün embriyuosu olaraj transfer olacak diyor..tecrubeli arkadaşlardan fikir rica ediyorum..bir de dua tabii herkesten
Merhaba, siz de batumda tedavi oluyormuşsunuz. Ben de tedavimi batumda oldum, şuan ikizlerim var. Umarım sizin de olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsiniz. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Allah isteyen herkese nasip etsin.Batum da canım ben kıbrıs a gitmiyorum
Yumurta donasyonu mu yoksa taşıyıcı annelik mi yaptırdınz geçmiş yorumlarınıza baktmda ikisinden de bahsetmişnz Allah bağışlasın evlatlarınızıMerhaba, siz de batumda tedavi oluyormuşsunuz. Ben de tedavimi batumda oldum, şuan ikizlerim var. Umarım sizin de olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsiniz. Maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Artik birdahi ki ay insallah tekrarKizlar transferim malesef iptal oldu, embryolar Düne kadar iyi olup dusus yapmis Dr murat önal kesinlikle riske atamam dedi
Donasyon yaptırdık. Başarılı olmasaydı taşıyıcı anneliği de görüşmüştük klinikle son çare onu da yaptıracaktık. 10 sene beklemeden 7 düşükten 8 tüp bebek tedavisinden sonra oldu. Diyeceğim umudunuzu hiç kaybetmeyin maddi imkanınız varsa vazgeçmeyin.Yumurta donasyonu mu yoksa taşıyıcı annelik mi yaptırdınz geçmiş yorumlarınıza baktmda ikisinden de bahsetmişnz Allah bağışlasın evlatlarınızı
Nasıl yani yeniden mi donörden yumurta toplanıcak hiç embriyo kalmamş mıArtik birdahi ki ay insallah tekrar
Ne güzel batumu düşünenler için iyi bir örnek oldunuz şans bence herşey Allah nasip edicekse heryerde olurDonasyon yaptırdık. Başarılı olmasaydı taşıyıcı anneliği de görüşmüştük klinikle son çare onu da yaptıracaktık. 10 sene beklemeden 7 düşükten 8 tüp bebek tedavisinden sonra oldu. Diyeceğim umudunuzu hiç kaybetmeyin maddi imkanınız varsa vazgeçmeyin.
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin .Çok güzel sonuç
İnşallah ikiz gebelik oldu