Gynolife canimSen nerde yaptırdın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gynolife canimSen nerde yaptırdın canım
Anim dondurma konaklamavs. Yok degil miKIZLAR KUZULAR az önce bahçeciden Damla hanımla görüştüm veeeeee tüm kadınlar klübünden arayan kızoşlarımıza %15 indirim merkez bunu kabul etti
yani 5500 euro yerine 4675 düştüler
bu yumurta donasyonu için
başka işlemlerİN fiyatlarını bilmiyorum kuzular onlarıda arayın sorun
Ya Zaza süpersin senKIZLAR KUZULAR az önce bahçeciden Damla hanımla görüştüm veeeeee tüm kadınlar klübünden arayan kızoşlarımıza %15 indirim merkez bunu kabul etti
Doktor 1 ay rapor verdi haftaya kontrolüm var bakalım inşallah kanama kaybolur içerdeki.[/QUO
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir
Süpersin zaza bu harika haber, önce 5500 olan Fiatı kadınlar kulübüne 500 indirip 5000 yapmışlardı, şimdi 4675 mi oldu yani ?? Kesinmi?? Tüm kadınlar kulübü üyesi için geçerli yani ?? İnşallahKIZLAR KUZULAR az önce bahçeciden Damla hanımla görüştüm veeeeee tüm kadınlar klübünden arayan kızoşlarımıza %15 indirim merkez bunu kabul etti
Dua ediyorum sizin içinDoktor 1 ay rapor verdi haftaya kontrolüm var bakalım inşallah kanama kaybolur içerdeki.
Allah razı olsun :) benim transferim sabah 11 de oldu akşam 8 de uçağa bindim günü birlik gidip geldim yani.Dua ediyorum sizin için
Benim canım arkadaşım Zaza'cım.morkanat arkadaşımız geçen sene kendi yumurtasıyla orada denedi negativ aldı bu sene gynolayfta ikiz gebelik yakaladı çok şükür yşıda 39
bundan artık yola çıkın merkez kaliteli
Süpersin zaza bu harika haber, önce 5500 olan Fiatı kadınlar kulübüne 500 indirip 5000 yapmışlardı, şimdi 4675 mi oldu yani ?? Kesinmi?? Tüm kadınlar kulübü üyesi için geçerli yani ?? İnşallah
Sağol canım hepimiz anne oluruz inşallah su mübarek gün dua edelimBenim canım arkadaşım Zaza'cım.
Senin ve Heryerbebek 'in Rabbimin izni ile ilk denemenizle ikiz bebeklerinize kavuşmanız için hep dua ediyorum.Topiğimize yeni katılan ilkkez deniyecek olan kişilerde inşallah tez zamanda anne olur. Ama dua önceliğim daha önce donasyonda hüsran yasayan sevgisaygi.mavininumudu.hopeles gibi adini sayamadigim kardeşlerim içindir.Hepimizin yüzü gülsün.
Herkese merhaba! Benim de eşimde azospermi olduğundan uzun zamandır aklımızda olan sperm donasyonunu denemeye karar verdik. Yaşım 35, tedaviye yaklaşık 12-13 gün önce reglimin 2. Günü başladık. İstanbul’daki jinekoloğum beni Dünya Tüp bebek’e yönlendirdiğinden hiçbir araştırma yapmadan kendisini dinleyerek seçimimizi yaptık. Bu pzt toplama işleminde 13 yumurta bulundu, bunlardan 5’i döllemeye değer bulundu. Salı günü aldığımız haber sadece 1 embriyo oluştuğuydu ve dün de bu embriyonun 1 ve 2. Kalite arası olduğu, bu durumda 3. Gün transfer gerçekleşeceğini ve biran önce Kıbrıs’a gelmemiz gerektiği söylendi. Bu sabah apar topar geldik, merkeze girdik ve doktor bey malesef bu embriyonun muhtemelen gece saatlerinde gelişimini durduğunu ve transfer yapılamayacağını söyledi. Önce bir şok sonra üzüntü bir kaç gözyaşı derken yapıcak bişi olmadığını umudumuzu yitirmeyip devam etmemiz gerektiğini idrak ettim. Ve araştırmalara başladım. Bu başlıkta yazanların bir çoğunu okuyorum sabahtan beri. Burada benim bu yaşadığımı yaşayıp sonra pozitif olan kişilerin nasıl başardığını nelere dikkat ettiği çok merak ediyorum. Geriye doğru birsürü mesajı da okudum ama Bi yandan sürekli kendime nerde yanlış yapmış olabileceğimi, doğru merkezde olup olmadığımı soruyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.. Allah herkesi dilediği zaman sağlıkla evladına kavuştursun.
Benim kocam da azosperm donasyon deniyorum umudunu kaybetme 13 çok güzel bir sayı umudunu yitirme o merkez hakkında bilgim yok ama araştır hangi merkez hoşuna giderse tekrar dene beslenme çok önemliHerkese merhaba! Benim de eşimde azospermi olduğundan uzun zamandır aklımızda olan sperm donasyonunu denemeye karar verdik. Yaşım 35, tedaviye yaklaşık 12-13 gün önce reglimin 2. Günü başladık. İstanbul’daki jinekoloğum beni Dünya Tüp bebek’e yönlendirdiğinden hiçbir araştırma yapmadan kendisini dinleyerek seçimimizi yaptık. Bu pzt toplama işleminde 13 yumurta bulundu, bunlardan 5’i döllemeye değer bulundu. Salı günü aldığımız haber sadece 1 embriyo oluştuğuydu ve dün de bu embriyonun 1 ve 2. Kalite arası olduğu, bu durumda 3. Gün transfer gerçekleşeceğini ve biran önce Kıbrıs’a gelmemiz gerektiği söylendi. Bu sabah apar topar geldik, merkeze girdik ve doktor bey malesef bu embriyonun muhtemelen gece saatlerinde gelişimini durduğunu ve transfer yapılamayacağını söyledi. Önce bir şok sonra üzüntü bir kaç gözyaşı derken yapıcak bişi olmadığını umudumuzu yitirmeyip devam etmemiz gerektiğini idrak ettim. Ve araştırmalara başladım. Bu başlıkta yazanların bir çoğunu okuyorum sabahtan beri. Burada benim bu yaşadığımı yaşayıp sonra pozitif olan kişilerin nasıl başardığını nelere dikkat ettiği çok merak ediyorum. Geriye doğru birsürü mesajı da okudum ama Bi yandan sürekli kendime nerde yanlış yapmış olabileceğimi, doğru merkezde olup olmadığımı soruyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.. Allah herkesi dilediği zaman sağlıkla evladına kavuştursun.
Çok güzel sonuçMerhaba kaderdaşlarım. Uzun süre giremedim. Bugün 5. Gün oldu transferime bugünkü kontrol testlerimden E2 normal çıktı fakat progesteronum 28.55 çıktı. Bu değerlere yakın olupta hamile olan varmı acaba. Herkesin anne olması dileyiğle..
Evet canlarım benimSüpersin zaza bu harika haber, önce 5500 olan Fiatı kadınlar kulübüne 500 indirip 5000 yapmışlardı, şimdi 4675 mi oldu yani ?? Kesinmi?? Tüm kadınlar kulübü üyesi için geçerli yani ?? İnşallah
Aynı hün bile döne bilirsinKızlar sorum su transfer den sonra hangı gun TR ye uctunuz? Bilet alacagım da bir danısmak istedim.
Canım melek kardeşimBenim canım arkadaşım Zaza'cım.
Senin ve Heryerbebek 'in Rabbimin izni ile ilk denemenizle ikiz bebeklerinize kavuşmanız için hep dua ediyorum.Topiğimize yeni katılan ilkkez deniyecek olan kişilerde inşallah tez zamanda anne olur. Ama dua önceliğim daha önce donasyonda hüsran yasayan sevgisaygi.mavininumudu.hopeles gibi adini sayamadigim kardeşlerim içindir.Hepimizin yüzü gülsün.