Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Endometrium kalinligi ne kadar olmasi gerekiyor transfer den önce? Bugün Dr kontrölünde 6,7 mm cikti Merkezden sadece yeterli degil cevabi geldi simdi haplari iki kata cikardilar
Benim 7.2 çıktı.Ben de en az 8 diye okuyordum moralim cok bozuldu.Doktor 3 çizginin olduğunu ve rahimin iyi olduğunu söyleyip transfer yaptı.Çok şükür pozitifi gördüm.

Benim 7.2 çıktı.Ben de en az 8 diye okuyordum moralim cok bozuldu.Doktor 3 çizginin olduğunu ve rahimin iyi olduğunu söyleyip transfer yaptı.Çok şükür pozitifi gördüm.
Canim bugün benim de Moralim bozuldu.. Çok az Zaman kaldi insallah Hersey yolunda gider...

Canim bugün benim de Moralim bozuldu.. Çok az Zaman kaldi insallah Hersey yolunda gider...
Hiç moralini bozma canım. Benim transferden 1 hafta önce 9.9 mm di transfer zamanı 10 mm ı geçmiştir zaten ama negatif sonucum.. .kendini kötü düşüncelerle boğma bence. Rahat ol

Cumartesi aldılar
kanamam yok çok şükür
vakumla aldılar inşallah rahim zarar görmez
Çok geçmiş olsun zazacim...sen yine rahimi sıkı takip ettir. ...ne olur ne olmaz...genetiğe gönderdinizmi..Sperm konusunda size fikir verecektir..
Allah tekrar yaşatmasın güzel arkadaşım. .

Çok geçmiş olsun zazacim...sen yine rahimi sıkı takip ettir. ...ne olur ne olmaz...genetiğe gönderdinizmi..Sperm konusunda size fikir verecektir..
Allah tekrar yaşatmasın güzel arkadaşım. .
Sağol msvim
Genetiye verdik materyalı 2 haftaya sonuç çıkıcak
Sağlıklı embriyo olsa içim nasıl yanıcak anlatamam

Sağol msvim
Genetiye verdik materyalı 2 haftaya sonuç çıkıcak
Sağlıklı embriyo olsa içim nasıl yanıcak anlatamam
Ama obur taraftan sağlıklı gelirsede donmus embriyolarininda sağlıklı olma ihtimalinin yüksek oldugunu söyleyecek zazacim..bir sonraki transferinde için rahat olur..Allah kolaylik ve sabır versin arkadaşım..zaten çok cok güçlüsun, mükafatı yakındır inşallah..

İnşallah canım
Mavicim eğer sağlıksız olursa dondurulmuşlardamı sağlıksız acaba?

Arkadaşım niçin taramalardan kaçıyorsun?
Bunlar bebekler için çok önemli.
Benim doktorum tüp bebekde uzman olmasına karşın beni ikiz hamileyim diye riskli gebelikde uzmanlaşan dr lar var onlara yönlendirdi.
12. ve 20 haftada ki detaylı ultrasonun ikiz hamileliklerde yeterli olmama durumu olabiliyormuş.

Bildigim kadariyla ikizlerde sadece ikili tarama yapiliyor. Anne yasi soruluyor. Ben 36 yasimdayim. Ama aslen 24. Sen sperm donasyonu yaptirdin yani testlerde kenfi yasini soyleyebilirsin sorun yok. Ben ya donasyon yaptim diyeceğim ya da gercek yasimi soyleyip hatali sonuca goz yumacagim. Ne yapalim kader

24 yaşındayken embriyo dondurmuştum diyebilirsiniz. O sürede bi kaç kez yaptırdık tutmadı bu sefer tuttu dersiniz.

İnşallah canım
Mavicim eğer sağlıksız olursa dondurulmuşlardamı sağlıksız acaba?
Tabi sağlıksız demek kesin olmaz ama bence olasılığı artırır..aynı siklus üretimi oldukları için aynı problemin olma ihtimali olabilir ...Oyüzden inşallah sağlıklı gelir bence sonuç...En azından sorunun embriyodan yada spermden kaynaklanmadigini kesinlestirmis olursun..Bu bile bir problemin üstün çizilmesi demek okur zazacim...Yoğunluğu diğer konulari çözmeye harcarsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…