- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 40
Hayırlı olsun nerde basladinizBugün hayırlısıyla başladım tedavime estrafem başlandı 20 sinde tekrar gidicem
Tedavin hayırlı olsunZaza merhaba.Bende bahçecide tedaviye başlayacağım yakında,ulaşım konaklama dönüş ile ilgili bilgi verebilir misin?
Hayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşımBugün hayırlısıyla başladım tedavime estrafem başlandı 20 sinde tekrar gidicem
Hayırlı olsunBugün hayırlısıyla başladım tedavime estrafem başlandı 20 sinde tekrar gidicem
Hayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşımBugün hayırlısıyla başladım tedavime estrafem başlandı 20 sinde tekrar gidicem
kıbrıs merkezleri yurt dışı duyunca fiyatı dahada pahalı söylüyorArkadaslar bilginiz varmı ,yurtdışı için bir indirim varmı bahçecide ? yurtdışı ulaşım kıbrısa mecbur aktarmalı iki uçakla uçmak zorundasın ve buda çok maliyetli.iki kişi gidiş dönüş bayağı masraflı oluyor.
zaza maddi durumlardan dolayı gürcistan olacak gibi maddi olarak zorlanmasaydım gynolife olurdu inşaallah burada da tutar canım ya bana da dua etsağol canım
3 embriyom var inşallah tutunurlar bana
sen ne yaptın
kararını verdinmi
inşallah nereye gidersen git şans yüzüne gülsün anne olarak dön evinezaza maddi durumlardan dolayı gürcistan olacak gibi maddi olarak zorlanmasaydım gynolife olurdu inşaallah burada da tutar canım ya bana da dua et
Bu işler kısmet mi şans mı anlamadım.Benim de ilk tedavim bahçecideydi negatiftiİ.nsallah 2.denemende rabbim kucağı doldurur arkadaşım.Kader arkadaşlarım.... hiç kimseye akıl vermek değil amacım. Zor paralar büyük paralar bizim gibiler için. Ben yaptım öyle bir salaklık. Daha uygun diye euro fırladığı için bahçeciden vazgeçip ucuz bi merkeze gittim. Gittim de noldu. Sonuç negatif. Ya belki bahçecide de tutmuyacakti. Ama sonra insan anlıyo. Bana dediler ki orta kalitede 4 embriyo var dondurma önermiyoruz. Bende mal gibi kabul ettim. Dedim vardır bildikleri. Negatif Sonuç dondurulmuş yok. Sonuç hüsran... herşeye sıfırdan başlıcam maddi gücümüz olursa. Yani kısacası aman biraz daha uygun diye emin olmadığınız yerlere gitmeyin arkadaşlar. Isı emin ellere bırakın. Belli bi kişiye değil bu yazdıklarım. Kimse benim gibi olsun istemiyorum. Onca para boşa gitti. Şimdi kredisini ödeyeceğiz. Nolur bilmediğiniz bi merkeze gitmeyin. Herkes kendi lab.ini övüyor. Şöyle ıyiyiz böyle basariliyiz diyor. Sonra toparlanmaniz güç oluyo. Umarım hepimizin kucağı dolar bu sıkıntılarımızın bi mükafatı olur umarım....
Inşallah kuzum.insallahhhBu işler kısmet mi şans mı anlamadım.Benim de ilk tedavim bahçecideydi negatiftiİ.nsallah 2.denemende rabbim kucağı doldurur arkadaşım.
Canım kardeşim dikkat edersen som zamanda bugünlerde diyorum 200 sayfa önce gidip 10 ay öncesinden bahsetmiyorum cvp vermek istemezsen verme bilgin yoksa verme senden zorla bilgi mi bekliozBiz türk insanlarının gelişememiş olmamızdaki en önemli etkenlerden biri Okumayı sevmiyor olmamız.Bir bilginin kutsallığına erişmek için onun araştırılıp, incelenip ulaşılabilir bişey olduğunu idrak edemiyoruz.
Istiyoruz ki hiç uğraşmadan biz bişey soralım ve hoppp diye cevabını alalım bitsin.
Vaktimiz yok bizim.Sayfalarca kim okuyacakda kendi kendine o bilgiye ulaşıp , notlar tutacak , kıyaslamalar , karşılaştırmalar yapacak.
Bizler anne olmaya çalışan bu yolda ilmek ilmek uğraşıp başarmaya çalışan kadınlarız.
Biraz vakit ayırıp 200_300 sayfa geriye gidip okumak bu kadar zor olmamalı.
Kolaycılıkla olmaz bu işler
Kesinlikle sonuna kadar katiliyorum. Bu sekilde hep ayni sorular hem biktiriyor hem de sayfa kalabalikligi yapıyor. Ben sayfalari okurken beni en cok bu rahatsız etmisti. Bazi sorularin cevabi uc bes sayfa geride oluyo bazen. Insan okusa gorecek. Ama zaten cevap gelecegi dusunuldugu icin hop gene aynı seyler.Biz türk insanlarının gelişememiş olmamızdaki en önemli etkenlerden biri Okumayı sevmiyor olmamız.Bir bilginin kutsallığına erişmek için onun araştırılıp, incelenip ulaşılabilir bişey olduğunu idrak edemiyoruz.
Istiyoruz ki hiç uğraşmadan biz bişey soralım ve hoppp diye cevabını alalım bitsin.
Vaktimiz yok bizim.Sayfalarca kim okuyacakda kendi kendine o bilgiye ulaşıp , notlar tutacak , kıyaslamalar , karşılaştırmalar yapacak.
Bizler anne olmaya çalışan bu yolda ilmek ilmek uğraşıp başarmaya çalışan kadınlarız.
Biraz vakit ayırıp 200_300 sayfa geriye gidip okumak bu kadar zor olmamalı.
Kolaycılıkla olmaz bu işler
öyle arkadaşım inan haklısın.Kesinlikle sonuna kadar katiliyorum. Bu sekilde hep ayni sorular hem biktiriyor hem de sayfa kalabalikligi yapıyor. Ben sayfalari okurken beni en cok bu rahatsız etmisti. Bazi sorularin cevabi uc bes sayfa geride oluyo bazen. Insan okusa gorecek. Ama zaten cevap gelecegi dusunuldugu icin hop gene aynı seyler.
Ben bir kere yazmıştım su merkezde tedavi oluyorum demistim. Arkadan soru sorulmustu hangi merkezdi diye :) bizim burda isimiz bitti kenara cekilip oturalim diyenlerden degiliz ki canim benim. Biz cok faydalandik fayda verelim diye burdayiz. Ama bazen beni de gidikliyo bu durum
Sağıl arkadaşım işallah hep beraber anne oluruzHayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşım
İnşallah evlat sahibi
kıbrıs merkezleri yurt dışı duyunca fiyatı dahada pahalı söylüyor
her halde yurt dışındakıların euro içinde yüzdüklerini düşünüyor
bence yurtdışından katılacağını hiç söyleme
Hayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşım
İnşallah evlat sahibi
kıbrıs merkezleri yurt dışı duyunca fiyatı dahada pahalı söylüyor
her halde yurt dışındakıların euro içinde yüzdüklerini düşünüyor
bence yurtdışından katılacağını hiç söyleme[/Q
işallah artık yoruldum bu son şansım zaAHayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşım
İnşallah evlat sahibi ol bu tedaviden