Sagol canim. Bugun 12 bitti. Mide bulantisindan pek anlamadim. Ilaclari yeni biraktik mide bulantim da bitti sayilir. Ailelerimiz bile bilmiyor daha. Surekli arayip nasılsın diye soracaklar. Sanirim ilgiyi sevmiyorum. Biz de durum böyle. O kadar zaman umudunu, emegini, parasini bu ise baglayan, icindekileri esiyle bile net paylasamayan, insanlardan hep kacan, tahammül sınırları zorlanan kaderdaslarimin her olumsuz sonucunda icimden bir seyler kopuyor. Sanki cam kırılıyor icimde. Bazen buraya yazinca bile sucluluk duyuyorum. Rabbim herkesi guldursun inşallah. Anne olarak ya da olmayarak hep gülün insallah
hiç öyle düşünme sen burda benim gibilerine güç kuvvet ve moralsinSagol canim. Bugun 12 bitti. Mide bulantisindan pek anlamadim. Ilaclari yeni biraktik mide bulantim da bitti sayilir. Ailelerimiz bile bilmiyor daha. Surekli arayip nasılsın diye soracaklar. Sanirim ilgiyi sevmiyorum. Biz de durum böyle. O kadar zaman umudunu, emegini, parasini bu ise baglayan, icindekileri esiyle bile net paylasamayan, insanlardan hep kacan, tahammül sınırları zorlanan kaderdaslarimin her olumsuz sonucunda icimden bir seyler kopuyor. Sanki cam kırılıyor icimde. Bazen buraya yazinca bile sucluluk duyuyorum. Rabbim herkesi guldursun inşallah. Anne olarak ya da olmayarak hep gülün insallah
Progesteron crinone jel biraktim. Clexan igneyi daha once birakmistim. Simdi folikasit ve coraspirin aliyorum. Midem bulanmazsa vitamin hapi.İlaçların hepsinimi bıraktın canım
ben clexan devam ediyorum jeli bıraktım benim 16 hafta bitti rabbim inşallah kucagimiza almayı nasip eder rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin zazamiza nasip eder inşallah tez zamanda yüzünü güldürsünProgesteron crinone jel biraktim. Clexan igneyi daha once birakmistim. Simdi folikasit ve coraspirin aliyorum. Midem bulanmazsa vitamin hapi.
Aminn canlarımben clexan devam ediyorum jeli bıraktım benim 16 hafta bitti rabbim inşallah kucagimiza almayı nasip eder rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin zazamiza nasip eder inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün
Rabbim yüzünü güldürsün güzel kalpli kadın benden büyüksün sanırım daima bir kardeşin olarak dua ediyorum.....Aminn canlarım
Tüm isteyenlere versin rabbim
Sizide sağ salim bebişlerinize kavuştursun
Anladım teşekur ederimBahçecide yumurta donasyonu 5500 eu
500 eu embriyo dondurma
Bize toplu indirim yapıldı 4675 eu
Yani 15%
Bence böyle bir şekilde toplu indirim istenile bilir
Çünkü artık 100 eu inseler bile büyük bir para
Allahım bu yolda canını malını koyanların elini boş burakmasın
44 yaşım varRabbim yüzünü güldürsün güzel kalpli kadın benden büyüksün sanırım daima bir kardeşin olarak dua ediyorum.....
Sende iyi varsın44 yaşım var
İyiki varsınız
Hayırlı olsun.siz hangi merkezde yaptınız.ne kadara mal olduSagol canim. Bugun 12 bitti. Mide bulantisindan pek anlamadim. Ilaclari yeni biraktik mide bulantim da bitti sayilir. Ailelerimiz bile bilmiyor daha. Surekli arayip nasılsın diye soracaklar. Sanirim ilgiyi sevmiyorum. Biz de durum böyle. O kadar zaman umudunu, emegini, parasini bu ise baglayan, icindekileri esiyle bile net paylasamayan, insanlardan hep kacan, tahammül sınırları zorlanan kaderdaslarimin her olumsuz sonucunda icimden bir seyler kopuyor. Sanki cam kırılıyor icimde. Bazen buraya yazinca bile sucluluk duyuyorum. Rabbim herkesi guldursun inşallah. Anne olarak ya da olmayarak hep gülün insallah
Transferiniz hayırlı olsun insallah pozitif olacak.Kızlar pazartesi Rabbim nasip ederse transferim olucak bana dua edermisiniz bugün akşam üstü kıbrısa geldik uçak biletleri ve iki gece otelde kalmak ikibinbeşyüze maal oldu taksi parası hepsi içinde hastane ayarlıyor biz hastaneye ödüyoruz birgün önce gelinmesi gerekiyormuş dinlenmiş olarak
Amiiinn canım sen ne yaptın tahlil yaptınmı bidahaTransferiniz hayırlı olsun insallah pozitif olacak.
İndirimi damla ve ya sibel hanımdan isteyinBizde birlik olsak arkadaşlar bahceci de tedavi olacaklar hem indirim alırız hemde haberlerisz bilgi alışverişinde bulunuruz ben murat hocayla iletişime gecicem
Umarım herşey yolunda gider pozitif sonucunu bekliyoruz..Kızlar pazartesi Rabbim nasip ederse transferim olucak bana dua edermisiniz bugün akşam üstü kıbrısa geldik uçak biletleri ve iki gece otelde kalmak ikibinbeşyüze maal oldu taksi parası hepsi içinde hastane ayarlıyor biz hastaneye ödüyoruz birgün önce gelinmesi gerekiyormuş dinlenmiş olarak
İnşallah canım bana dua edinUmarım herşey yolunda gider pozitif sonucunu bekliyoruz..
Allah kolaylık versİnKızlar pazartesi Rabbim nasip ederse transferim olucak bana dua edermisiniz bugün akşam üstü kıbrısa geldik uçak biletleri ve iki gece otelde kalmak ikibinbeşyüze maal oldu taksi parası hepsi içinde hastane ayarlıyor biz hastaneye ödüyoruz birgün önce gelinmesi gerekiyormuş dinlenmiş olarak