Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Benim güzel kalplim
hiç öyle düşünme sen burda benim gibilerine güç kuvvet ve moralsin
Rabbim seni sağ salim yavrularına kavuştursun
Sende bu yolda az çekmedin
Geçen sene hatırlıyorum öyretmenler odasında göz yaşına boğulmanı
Rabbim mükafatını verdi
Darısı başımıza
Dua et canım bizlere kendine
İyiki varsın

Progesteron crinone jel biraktim. Clexan igneyi daha once birakmistim. Simdi folikasit ve coraspirin aliyorum. Midem bulanmazsa vitamin hapi.
ben clexan devam ediyorum jeli bıraktım benim 16 hafta bitti rabbim inşallah kucagimiza almayı nasip eder rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin zazamiza nasip eder inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün

ben clexan devam ediyorum jeli bıraktım benim 16 hafta bitti rabbim inşallah kucagimiza almayı nasip eder rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin zazamiza nasip eder inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün
Aminn canlarım
Tüm isteyenlere versin rabbim
Sizide sağ salim bebişlerinize kavuştursun

Anladım teşekur ederim

Bizde birlik olsak arkadaşlar bahceci de tedavi olacaklar hem indirim alırız hemde haberlerisz bilgi alışverişinde bulunuruz ben murat hocayla iletişime gecicem

Hayırlı olsun.siz hangi merkezde yaptınız.ne kadara mal oldu

Reactions: cal
Kızlar pazartesi Rabbim nasip ederse transferim olucak bana dua edermisiniz bugün akşam üstü kıbrısa geldik uçak biletleri ve iki gece otelde kalmak ikibinbeşyüze maal oldu taksi parası hepsi içinde hastane ayarlıyor biz hastaneye ödüyoruz birgün önce gelinmesi gerekiyormuş dinlenmiş olarak

Transferiniz hayırlı olsun insallah pozitif olacak.

Umarım herşey yolunda gider pozitif sonucunu bekliyoruz..

Allah kolaylık versİn
transfer olunan embriyoları 12 gün sonra içinde
9 ay sonra kucağına al

canım benim özelden konuştuğum çok hasta var bahçeciye giden ama dediğin gibi hepsi kalp atışı dinledikten sonra yazacak sanırım inşallah herkesin olumlu olur sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…