Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar pazartesi Rabbim nasip ederse transferim olucak bana dua edermisiniz bugün akşam üstü kıbrısa geldik uçak biletleri ve iki gece otelde kalmak ikibinbeşyüze maal oldu taksi parası hepsi içinde hastane ayarlıyor biz hastaneye ödüyoruz birgün önce gelinmesi gerekiyormuş dinlenmiş olarak
Dualarımız seninle canm Allah yüzünü güldrsün

Hayırlı olsun.siz hangi merkezde yaptınız.ne kadara mal oldu
Canim merhaba. Biz grup olarak bahceciye 4675 euroya yaptirdik. Sana tavsiyem her yaziyi tek tek inceleyerek hatta not alarak oku. Birkac sayfa once bunlardan bahsettik. Hicbir ayrintiyi kacirma. Hayatini bir muddet buna ada hatta. Ben tum sayfalari okudum. Her seyi not almıştım. Inşallah faydasi olur

Bekliyorum daha.Haftaya randevum var tarama testi için napacağım hala bilmiyorum.
Ben de kaciyorum tarama testinden yaptirmak istemiyorum. Hatta net bir doktorum bile yok. Su tarama haftalarında devlette doktor degistiriyorum surekli. Illa yaptiracaklar malum. Yaptirip sonucu kale almayacagim. Sonra bu is bitince devamli olarak bir doktora gidecegim. Sorarsa ikili yapildi mi diye. Yapildi devlette guzel cikti diyecegim. Ne edelim inatla hepsi istedi

Canim merhaba. Biz grup olarak bahceciye 4675 euroya yaptirdik. Sana tavsiyem her yaziyi tek tek inceleyerek hatta not alarak oku. Birkac sayfa once bunlardan bahsettik. Hicbir ayrintiyi kacirma. Hayatini bir muddet buna ada hatta. Ben tum sayfalari okudum. Her seyi not almıştım. Inşallah faydasi olur
Selam ben çok öncesi üye olmuştum fakat kullanmasını bilmediğim için sessiz okuyucu olarak kaldım. Cevap verme dışında nasıl forma yazıp katılabilirim. Nereye yazagimi bilmiyorum

Bu sitede uzun zamandır varım ama kullanmasını bilmiyorum biri yardimci olabilirmi

• Beğen
Reactions: cal
Bu siteyi kullanmasını bilmiyorum biri yardimci olabilirmi

Ayrıntıları düzenle butonunami tikliyarak yaziyoruz

Ben de kaciyorum tarama testinden yaptirmak istemiyorum. Hatta net bir doktorum bile yok. Su tarama haftalarında devlette doktor degistiriyorum surekli. Illa yaptiracaklar malum. Yaptirip sonucu kale almayacagim. Sonra bu is bitince devamli olarak bir doktora gidecegim. Sorarsa ikili yapildi mi diye. Yapildi devlette guzel cikti diyecegim. Ne edelim inatla hepsi istedi
Cumartesi aldılar
kanamam yok çok şükür
vakumla aldılar inşallah rahim zarar görmez

Endometrium kalinligi ne kadar olmasi gerekiyor transfer den önce? Bugün Dr kontrölünde 6,7 mm cikti Merkezden sadece yeterli degil cevabi geldi simdi haplari iki kata cikardilar

X