- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
İkiz gebeliklerde 2...3..4..lu taramalar anlamlı sonuç vermiyor zelittacim..Beni bahcecinin kendi doktorlarından bir takip ediyor..o yaptırmadi... ..sadece 21. Hafta ayrıntılı ultrason istedi..onun sonucuna göre amniyosentez yapacaktı. şükür oda sağlıklı olunca başka hiç bir şey istemedi...Problem olma olasılığı 20 li yaşlarda bir anne kadar olduğundan gönül rahatlığı ile devam dedik :) Ama eger çok problem olacaksa kandan genetik baktirabilirsin....tabi onda yaşı söylemen gerekmez ama genetiği farklı olduğu anlasiliyordur diye tahmin ediyorum....Bence taramalari gönül rahatlığı ile geri cevirebilirsin:) Birde ayrintilida bize anne yasini göre baktılar hiç sorun olamadı. ..Cuno bizde söylemek istemedik...Bildigim kadariyla ikizlerde sadece ikili tarama yapiliyor. Anne yasi soruluyor. Ben 36 yasimdayim. Ama aslen 24. Sen sperm donasyonu yaptirdin yani testlerde kenfi yasini soyleyebilirsin sorun yok. Ben ya donasyon yaptim diyeceğim ya da gercek yasimi soyleyip hatali sonuca goz yumacagim. Ne yapalim kader