- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
Bekliyorum daha.Haftaya randevum var tarama testi için napacağım hala bilmiyorum.Amiiinn canım sen ne yaptın tahlil yaptınmı bidaha
Dualarımız seninle canm Allah yüzünü güldrsünKızlar pazartesi Rabbim nasip ederse transferim olucak bana dua edermisiniz bugün akşam üstü kıbrısa geldik uçak biletleri ve iki gece otelde kalmak ikibinbeşyüze maal oldu taksi parası hepsi içinde hastane ayarlıyor biz hastaneye ödüyoruz birgün önce gelinmesi gerekiyormuş dinlenmiş olarak
Canim merhaba. Biz grup olarak bahceciye 4675 euroya yaptirdik. Sana tavsiyem her yaziyi tek tek inceleyerek hatta not alarak oku. Birkac sayfa once bunlardan bahsettik. Hicbir ayrintiyi kacirma. Hayatini bir muddet buna ada hatta. Ben tum sayfalari okudum. Her seyi not almıştım. Inşallah faydasi olurHayırlı olsun.siz hangi merkezde yaptınız.ne kadara mal oldu
Ben de kaciyorum tarama testinden yaptirmak istemiyorum. Hatta net bir doktorum bile yok. Su tarama haftalarında devlette doktor degistiriyorum surekli. Illa yaptiracaklar malum. Yaptirip sonucu kale almayacagim. Sonra bu is bitince devamli olarak bir doktora gidecegim. Sorarsa ikili yapildi mi diye. Yapildi devlette guzel cikti diyecegim. Ne edelim inatla hepsi istediBekliyorum daha.Haftaya randevum var tarama testi için napacağım hala bilmiyorum.
Selam ben çok öncesi üye olmuştum fakat kullanmasını bilmediğim için sessiz okuyucu olarak kaldım. Cevap verme dışında nasıl forma yazıp katılabilirim. Nereye yazagimi bilmiyorumCanim merhaba. Biz grup olarak bahceciye 4675 euroya yaptirdik. Sana tavsiyem her yaziyi tek tek inceleyerek hatta not alarak oku. Birkac sayfa once bunlardan bahsettik. Hicbir ayrintiyi kacirma. Hayatini bir muddet buna ada hatta. Ben tum sayfalari okudum. Her seyi not almıştım. Inşallah faydasi olur
Allah kolaylık versİn
transfer olunan embriyoları 12 gün sonra içinde
9 ay sonra kucağına al
Bu sitede uzun zamandır varım ama kullanmasını bilmiyorum biri yardimci olabilirmi
Ben de bu kadar kullaniyorum. Bir de mesaj.. o yetiyorAyrıntıları düzenle butonunami tikliyarak yaziyoruz
Cumartesi aldılarBen de kaciyorum tarama testinden yaptirmak istemiyorum. Hatta net bir doktorum bile yok. Su tarama haftalarında devlette doktor degistiriyorum surekli. Illa yaptiracaklar malum. Yaptirip sonucu kale almayacagim. Sonra bu is bitince devamli olarak bir doktora gidecegim. Sorarsa ikili yapildi mi diye. Yapildi devlette guzel cikti diyecegim. Ne edelim inatla hepsi istedi
Amiiiinnnn canım arkadaşım inşallah hepimize nasip eder RabbimAllah kolaylık versİn
transfer olunan embriyoları 12 gün sonra içinde
9 ay sonra kucağına al
tekrar geçmiş olsun...kanama olmaması güzel..zarar görmemiştir canım..sen iyi ol önce..Cumartesi aldılar
kanamam yok çok şükür
vakumla aldılar inşallah rahim zarar görmez
Ah kuzuum bu son olsun inşallah. Geçmiş olsunCumartesi aldılar
kanamam yok çok şükür
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda yaralarını sarsın yüzünü güldürsün inşallah...Cumartesi aldılar
kanamam yok çok şükür