Zazacim çok uzgünüm...söyleyecek bir şey bulamiyorum.....inşallah donmuslarin vardır inşallah onlar seni anne yapar canım....Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Sabah kanamam oldu ve ağrım hastaneye gittim
Embriyom aynı şekilde kalmış büyümemiş ve kalbide atmıyor
Pazartesi kürtaj yapıcaklar
Allahım bütün yanan kalplere su serpsin içindede bize
herkese günaydın kızlar. 9. Gün sonucun negatif çıktı.... bu yolda çabalayan hiçkimsenin kucağını allah boş bırakmasın. Tek umudum vardı o da tükendi.....
burdaki hemen hemen herkes negatif sonuç görüp aşağı yukarı aynı acıları yaşadı..benim de ilk denemem negatifti..maddi manevi çok yuprandık ama bi şekilde toparladık ikinci kez donmuşlarımın transferi için bir ay sonra gidicem tekrar..allah nasip eder sen iste ve çaba göster sakın bırakma vazgeçme hayallerinden..ben de şu an yazarken ağlıyorum Zazaya da aşırı üzüldüm..ama inanıyorum hepimize nasip olacak geçecek bu günler..allah görünmez tarafından para versin güç versin ve hayırlı sonuçlar versin hepimize..yalnız değilsin bınu unutma değilsin..Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Butu n gün işteydim ağlayamadım. Gözlerim hep dolu dolu çalıştım tüm gün... işten çıktığım anda güneş gözlüğünü takar takmaz gözümden suzuldu âaslar engel olamadım. Içim o kdr açıyor ki... şuan bunları yazarken bile hıçkırarak ağlıyorum. 9 gün kendimi hamile sanıp onun mutluluğu ile yaşamak bile çok güzeldi...kim bilir onu içinde hissetmek nasıl bir duygudur...bu duyguyu yaşayamayan milyonlarca kadından biriyim. Eğer annelik duygusunu yasatmiyorsa bana vardır allah'ın bi bildiği. Arkadaşlarımın çocuklarını severek geçicek demek ki ömrüm.... bilirsiniz insan kabulleniyo yoksa hayat geçmez elbet dinecek bu göz yaşlarım sadece çevremdekiler eeee artık çocuk düşünmüyor musunuz hadi artık vb cümleler kurdukça içim acıyor ve acıyacak... Sürekli boğazım düğün düğüm halde onlara bi bahane sunacağım. Çünkü çeken bilir yaşattığı tarifsiz boşluğu... hatta bazen eşime allah bana ahirette annelik duygusunu yasattirir mi acaba diyorum...sanirim dünyada yaşayamayacağım. Alah nasip ederse ahirette insallah. Hamile arkadaşlar allah sağ saglim yavrularınıza kavuştursun sizi. Bizler için de sarılıp opun onları. Tedavide olan arkadaşlar insallah kimse negatifi görmez. Allah'a emanet olun.
Zazam..canım benim..ağlıyorum..çok üzgünüm..sen anne olacaksın nolursun güçlü ve inançlı halini kaybetme..buradaki pek çok kadına (başta ben)yaptığın destekler elbet birgün karşılık bulacak..eğer bebeğinin gelişmemesine yapılan tetkikler aldığın ilaçlar neden olduysa tahilili yaptırdığın şahsiyetsiz merkez bedelini ödemeli..ne yapabilirim bilmiyorum ama burdayım burdayız..kurban olayım iyi ol..çok çok üzgünüm..sadece yalnız olmadığını unutma..seni seviyoruz..Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Ay Allahım çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşalahhhhh evdeyiz canım uykusuz günler geceler başladı ama tarif edilmez bir huzur mutluluk. Allahım herkese nasip etsin. Herkesin yüzünü güldürsün inşallahArtemis'cim Şükür zaza'cığım hamile haftaya kalp atışınıda duyduğumuzda derin bi ohh diyicez : )
Sen nasılsın oğulcuk nasıl oldu yarım kiloyu alıp eve çıkmışsınızdir.
Annelik nasıl gidiyo
Ahhhh zazam nasıl sevinmiştim okuyuncaKardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Canım arkadasım.Çocuğunu toprağa vermek hiç anne olmamaktan cokkk daha acı bir duygu.Rabbimin vardır bildiği belki de zamanı vardır.Bu kadar karamsar olma çok gençsin.Vaktinden önce çiçek açmazmış.Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin varsın birkaç yıl sonra olsun.Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Butu n gün işteydim ağlayamadım. Gözlerim hep dolu dolu çalıştım tüm gün... işten çıktığım anda güneş gözlüğünü takar takmaz gözümden suzuldu âaslar engel olamadım. Içim o kdr açıyor ki... şuan bunları yazarken bile hıçkırarak ağlıyorum. 9 gün kendimi hamile sanıp onun mutluluğu ile yaşamak bile çok güzeldi...kim bilir onu içinde hissetmek nasıl bir duygudur...bu duyguyu yaşayamayan milyonlarca kadından biriyim. Eğer annelik duygusunu yasatmiyorsa bana vardır allah'ın bi bildiği. Arkadaşlarımın çocuklarını severek geçicek demek ki ömrüm.... bilirsiniz insan kabulleniyo yoksa hayat geçmez elbet dinecek bu göz yaşlarım sadece çevremdekiler eeee artık çocuk düşünmüyor musunuz hadi artık vb cümleler kurdukça içim acıyor ve acıyacak... Sürekli boğazım düğün düğüm halde onlara bi bahane sunacağım. Çünkü çeken bilir yaşattığı tarifsiz boşluğu... hatta bazen eşime allah bana ahirette annelik duygusunu yasattirir mi acaba diyorum...sanirim dünyada yaşayamayacağım. Alah nasip ederse ahirette insallah. Hamile arkadaşlar allah sağ saglim yavrularınıza kavuştursun sizi. Bizler için de sarılıp opun onları. Tedavide olan arkadaşlar insallah kimse negatifi görmez. Allah'a emanet olun.
Ah Zazam o kadar üzüldüm ki diyecek bişey bulamıyorum canım arkadaşım.Rabbim insallah mükafatını verir.Kardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Bildiğim kadarıyla rahim büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor.Bu da biraz ağrı yapıyormuş.Kızlar herkese selamlar sizlere birşey sormak istiyorum bilgisi olan yardım etsin lütfen 3 gündür rahimde bir ağrı var şiddetli değil karın bölgesinde ağrılar var hafif Dr gittim sorun olmadığını söyledi bu arada ikiz gebelik...
Teşekkürler canımBildiğim kadarıyla rahim büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyor.Bu da biraz ağrı yapıyormuş.
3 çizgiyi nasıl goruyorlarKızlar bugün kontrole gittim endometriomu sordum 7.8 milim üç çizgi çok iyi dediler allah nasip ederse ayın 10 transfer
İyi günlerde büyüt ins. fistığıAy Allahım çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşalahhhhh evdeyiz canım uykusuz günler geceler başladı ama tarif edilmez bir huzur mutluluk. Allahım herkese nasip etsin. Herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Ne diyosunKardeşlerim ne yazıki size güzel haber veremiyecem
Ultrasonla muayene ederken3 çizgiyi nasıl goruyorlar
çok teşekkür ederim kuzumZazam..canım benim..ağlıyorum..çok üzgünüm..sen anne olacaksın nolursun güçlü ve inançlı halini kaybetme..buradaki pek çok kadına (başta ben)yaptığın destekler elbet birgün karşılık bulacak..eğer bebeğinin gelişmemesine yapılan tetkikler aldığın ilaçlar neden olduysa tahilili yaptırdığın şahsiyetsiz merkez bedelini ödemeli..ne yapabilirim bilmiyorum ama burdayım burdayız..kurban olayım iyi ol..çok çok üzgünüm..sadece yalnız olmadığını unutma..seni seviyoruz..
çok çok teşekkür ederim kızlarAhhhh zazam nasıl sevinmiştim okuyuncaAllahım yardımcın olsun tam sevinemeden yine acını kalbimde yaşadım kardeşim
Bahçecide 3 donasyon yaptırdım 2 gebelik yaşadım,işlerine çok güveniyorumKıbrıs bahceci ye gidenler hangi dr u tavsiye edersiniz yada bahceci den memnun kaldinizmi yardımcı olabilirmisiniz