Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Sizi hatırlıyorum ve yazılarınızı okudum sizin coj güzel bir kalbiniz var o güzellik size çok güzel bisekilde dönüş yapcak buna inanıyorum çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama inanıyorum bende dün bahceci yi aradım telefondaki bayan eylem hoca var iyi filan dedi bi iki isim saydı bilemedim bende çok teşekur ederim ilginiz için

Eylem hanım yeni başlayan doktoru bahçecinin. Ama hakkında çok bir bilgim yok. Bahçecinin en bilindik doktoru Murat bey.

Ben de Bahceci de Murat bey de tedavi oldum. Bahceci cok iyi merkez ama cok pahali. Onceden kesinlikle pazarlık edin gidin. Her asama icin ayri biri ilgileniyo. Hastane rahat. Ulaşım iletisim kolay. Tavsiye ederim. Bundan sonra gideceklere üzülüyorum. Euro aldi basini gitti. Ciddi indirim yapnalari lazim bence

Teşekur ederim bende netten Ekrem murat bilgin hocayı çok duydum ins gitmeyi düşünüyorum ama maddi imkanimz el verirse. .tabiki onuda düşünmek durumundayız

..bahçecide embriyo donasyonunu kaça yapıyorlar acaba canım
Kadinlar kulubu için %10 indirim dedi 5000 euro dedi ben bir danismanla görüştüm damla hanimmis adı uçak ve otel hariç dedi ama gerek kalmıyor kalmaniza dedi benim yumurta donasyonu bi gün eşiniz sperm ornegi vericek daha sonra siz tranafer için geliceksiniz kalmaniza gerek yok dedi

Pardon şimdi tekrar baktım 5500 euro yazmış indirjmli 4950 dondurma 500 euro watsuptan yazdı önceden telefonla görüştük daha sonra bu bilgileri yazdı

Indirimli fiyat mı 5000...ve embriyo değil mi canım

Indirimli fiyat mı 5000...ve embriyo değil mi canım
Normalde 5500 euro dedi yumurta donasyonu için ama kadınlar kulubu üyelerine indirim var dedi 4950 dedi eğer embriyo dondurrsaniz geriye kalanları 500 euro dedi sabıt kur uygulamiyorlarmis otel uçak parası hariç dedi ben telefonla görüştüm damla adında bi bayan bu şekilde söyledi danismanmis

Bahçecide yumurta donasyonu 5500 eu
500 eu embriyo dondurma
Bize toplu indirim yapıldı 4675 eu
Yani 15%
Bence böyle bir şekilde toplu indirim istenile bilir
Çünkü artık 100 eu inseler bile büyük bir para
Allahım bu yolda canını malını koyanların elini boş burakmasın

AMİN nasıl toplu indirim oldu burda arkadaşlarlami beraber gittiniz orda kalma durumu yok dediler cidden hiç gerek kalmıyor mu kalmaya

Amin canım....embriyo donasyonu ne kadar ..bilgin var mı

Ben kalmadim ay i gun ucaga binip geldim. Bir gun telim kapaliydi. Bir gunde bile polis jandarma herkesi arayip ayaga kaldirmusti kaynim. Kimseye demeden gidince tabi :) oyle 1 hafta falan kalsam tum ülke ogrenirdi Kıbrıs'ta oldugumu. Cok sefil bir yculukla da sehrime geldim. Ikiz gebeyim

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık nasıl gidiyor..

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık nasıl gidiyor..
Sagol canim. Bugun 12 bitti. Mide bulantisindan pek anlamadim. Ilaclari yeni biraktik mide bulantim da bitti sayilir. Ailelerimiz bile bilmiyor daha. Surekli arayip nasılsın diye soracaklar. Sanirim ilgiyi sevmiyorum. Biz de durum böyle. O kadar zaman umudunu, emegini, parasini bu ise baglayan, icindekileri esiyle bile net paylasamayan, insanlardan hep kacan, tahammül sınırları zorlanan kaderdaslarimin her olumsuz sonucunda icimden bir seyler kopuyor. Sanki cam kırılıyor icimde. Bazen buraya yazinca bile sucluluk duyuyorum. Rabbim herkesi guldursun inşallah. Anne olarak ya da olmayarak hep gülün insallah

Bahçecide yumurta donasyonu 5500 eu
500 eu embriyo dondurma
Bize toplu indirim yapıldı 4675 eu
Yani 15%
Bence böyle bir şekilde toplu indirim istenile bilir
Çünkü artık 100 eu inseler bile büyük bir para
Allahım bu yolda canını mal
AMİN nasıl toplu indirim oldu burda arkadaşlarlami beraber gittiniz orda kalma durumu yok dediler cidden hiç gerek kalmıyor mu kalmaya
toplu olarak kadınlar klübündeniz deyerek aynı zamanlarda aradık ve indirimlerimizi aldık
Zelitta arkadaşımız grup olarak bahçeciye hidenleti topladı
Sonra her kes kendi zamanında aldığı indirimden faydalanarak gittik kıbrısa
Ben kıbrısa giderken otelde kalıyordum
Tatilimide oraya salıyordum
İstek sizin istersin kal istersin kalma
Donorden yumurta toplarken eşini gönder spefm versin aynı günde döbsün
5 gün sonrada sen git transfer ol ve dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…