Histereskopide az bir narkozla uyutup kamerayla rahme girip bakıyorlar. Problem varsa ve küçükse kameranın ucundaki lazerle müdahale edip düzeltiyor. Bazen de bebeğin tutunacağı bölgeye çok az çizikler atıyor. Böylece rahim o çizgileri onarmak için uğraşırken o bölgeye vücut bolca kan gönderiyor ve rahim daha bir kanlanıp canlanıyor, tutunma daha başarılı olabiliyor. Histereskopi fiyatı yaptıracağın yere bağlı. Özel dr + hastane 5-6 bin TL istiyor. Ben en son İst'dan Ankara'ya gidip yaptırmıştım iyi bir prof'a. Ona oldukça az verdim. Zaten o yüzden gittim Ankara'ya.
UOTE="Noname35, post: 57146022, member: 777495"]Merhaba arkadaşlar ManolyaBaby'in tavsiyesine uydum ve nickimi değiştirdim. Dün murat bey aradı çok üzüldüğünü ve çok şaşırdığını söyledi çünkü 5.gün embriyosu ve çok iyi kalitedeydi ikisi de. Histereskopi istedi. Mutlaka aramızdan yaptıran olmuştur nasıl bir işlem ve çok pahalı mı? HSG de hiç bir sorun yoktu rahim de bir sorun olsa HSG de belli olmaz mıydı neden hitereskopi istemedi ki önceden? Oysa kromozom analizine kadar sizlerden öğrendiğim veya doktorun istediği her şeyi yapıp gittim. Hiç bir sorun yoktu ama olmadı olmadı olmadı