Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım Zaza'm
Kelime kurmakda zorlanıyorum sana yaşatılan bu acılarının affedilir bi yanı yok önce Allah versin bu sorumsuzluğun cevabını onlara ve daha sonra eşine katılıyorum eğer yumurta donasyon olduğunu saklayabilirsen mahkemede hakkını aramalısın.
6 gün kanaman oldu o rahimde neler oldu kim bilit.
O bebek için o kadar çok dua ettik ki negatif dediğinde şok olmuştum biliyosun.
O bebeğe inandım ve Allahın izni ile hayata sıkıca sağlıklı bi şekilde tutunması için dua ediyoruz.Rabbim bu mucizeyide yaşatsın bize aynı anası gibi güçlü olsun ve sıkıca sağlıklı bi şekilde tutunmaya devam etsin sana.
Kalp sesini duyduğunda bi oh çekicem şuan ne yerdeyim ne gökte.
Canım arkadaşım Rabbim bizi duyuyo ve bizde kalp sesini duyucaz o kuzunun.
Unutma "O" ol dedikten sonra ne ışın ne antibiyotik hiç bi şey zarar veremez .
Benim melek yürekli arkadaşım ağlatın beni
İnşallah yarın dualarınla bebeğimin büyümesini görürüm

Arkadaşlar merhaba ,
Haziran ayı başında donasyon hakkında bilgi almak için kulübe üye oldum.Mayısın ortalarında tüp bebek tedavisi gördüm cünkü fsh değerim çok yüksekti ve amh 0,1 çıkmıştı. İlk denemede de sadece 1 yumurta toplandı ve embriyo oluşmadı. Ve ben olmayacağını düşünerek direk donasyonu düşünmeye başladım.Onunla ilgili tüm araştırmalarımı yaptım merkezlerle konuştum ama eşim bir kere daha tüp bebek denememizi istedi ben de istemeyerek de olsa kabul ettim.
2 tedavi arası en az 40 gün beklemek gerektiği için bu süreyi bekledik ve sürenin dolmasına az bir süre kala belki tutar diye evi baştan sona temizledim dolapları indirdim çok ağır işler yaptım ve bu arada bir türlü adet olmuyordum ve cok fazla ağrım vardı bir sorunum mu var diye stres yapıyordum.
Adet günüm 1 hafta gecikti menapoza girdim diye hergün ağlıyordum ama doktora gidip o sözü duymaya da korkuyordum.1 hafta daha geçsin giderim diyordum.En son 20 gün geçince üstünden mecbur doktorumdan randevu aldım korka korka mecbur gittim. Durumumu anlatıyorum zaten zaten normal yolla gebelik olmaz menopozdan korkuyorum diyorum tamam gel muayane edelim dedi ve canım sen 8 haftalık gebesin dedi ve bir anda küt küt diye bir ses duymaya başladım ve kalp atışları da çok iyi dedi ben o an çok şükür çük şükür diye ağladığımı hatırlıyorum.
Bunu tek açıklaması var 'Allah ol der ve olur '.
Lütfen yanlış anlamayın beni sadece inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin ve lütfen beni dualarınıza ekleyin. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.
Zaza74 inanıyorum bebeğin sağlıklı senin bugün çok güzel haberler alırsın inşallah

18 deneme , onca yıpranmışlık.... bir de üzerine bunu yaşamışsın. Çok üzüldüm. Ama sıkı sıkı tutunmuş annesine. Bu çok umut dolu. Dualarım seninle.

QUOTE="Zaza74, post: 57119801, member: 777548"]Benim kader arkadaşlarım her halde zaza kayb oldu düşünüyorsunuz ama şimdi size neler anlatıcam başıma neler geldi inşallah bu tür şeyler siz yaşamassınız
Bahçecide tedavim devam ediyor biliyorsunuz
2 austos transferim oldu 13 austos yani transferin 11 günü kan verdim düzen labaratuvarında sonuç 0,1 negativ yıkıldım 18 tüp bebek denemesi yine hüsran
İlaçları buraktım 2 gün sonra mamografi çektirdim sağ memede bir kist gördüler iki kez mamografiye girdim ve ultrason çok şükür sıkıntı yok
İlaçları burakınca 6 gün kanamam oldu ve antibiyotiye başladım 10 gün
27 austos ultrasona girdim rahim içine baktırmaya veeee neeee şooookkk
Gebelik kesesi ve içindede ceni
Direk kan aldılar betaya bakmaya inanın kese olduğuna bile inanmıyordum
Her galde bir polip falan dedim çünkü iki hafta önce negativ aldım
Beta değerim 1000 üstü çıktı
Düzen labaratuvarına gitim kendilerini savunarak hayır bu tüp bebekten olan değer deyil bu her halde sizin kendiliyinizden olan gebelik
Çok yazıb sizi yormak istemiyorum 13 austos verdiyim kanımı düzen labaratuvarında barkotları yalnış yapıştırıp aysun isimli kızla yalnış vermişler
Benim değerim 23
O aysununda 0.1
Tabiiki kızın kanı bana verilmiş yalnışlıkla
Düzen yalnışlığımızı kapatmak için gelin bu gebeliyinizin sonuna kadar size ücretsiz beta bakalım benimle alay edercesine
İki hafta neler çektim inanamassınız
İçimin yanması
Günlerce döktüyüm göz yaşları
İçimin yanmasını size anlatamam
İki hafta buraktığım ilaçlar
Aldığım mamografideki ışınlar
Yutuğum 10 gün antibiyotikler
Bebeyimi mahf ettiler
Bugün yine kan verdim 2000 çıktı
Eşim düzeni mahkemeye vericem diyor
Kızlar vallahi bu gebeliyim sağlıklı devam etsin vallah aff ederim her kesi
Lütven bana dua edin
Sakın kan verseniz negativ alsanız tekrar başka yerdede verin
Bakın benim başıma neler geldi
Sizinde başınıza bu tür şeyler gelmesin[/QUOTE]

Merhaba. Listeyi kim oluşturuyor? Ben de Bahçeci'yi düşünüyorum. Fiyatla ilgili olumlu gelişme oldu mu?

QUOTE="papatyag, post: 56967479, member: 447222"]Saol zaza Allah razı olsun inşallah bizde olumlu bi cevap alırız burda bir arkadaş vardı bahçeci için listeyi ben oluştururm diye o arkadaşta damla hanımla bi konuşsa sayıyı verse[/QUOTE]

Merhaba. Listeyi kim oluşturuyor? Ben de Bahçeci'yi düşünüyorum. Fiyatla ilgili olumlu gelişme oldu mu?

QUOTE="papatyag, post: 56967479, member: 447222"]Saol zaza Allah razı olsun inşallah bizde olumlu bi cevap alırız burda bir arkadaş vardı bahçeci için listeyi ben oluştururm diye o arkadaşta damla hanımla bi konuşsa sayıyı verse
[/QUOTE]
Bahçeciden haberim yok canm ben Gynolife gidicem burda başka bi arkadaş bahçeci için konuşmuştu iki merkezide ara kadınlar klübünden aradıgını söyle indirim yapan olursa ona göre tercihini yap

QUOTE="papatyag, post: 56967479, member: 447222"]Saol zaza Allah razı olsun inşallah bizde olumlu bi cevap alırız burda bir arkadaş vardı bahçeci için listeyi ben oluştururm diye o arkadaşta damla hanımla bi konuşsa sayıyı verse
[/QUOTE]
en son sorduğumda kadınlar klübüne 5000 eu demişlerdi bahçeci

kızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
pazartesi embriyosu yoktu ama bugün şükürler olsun 3,5 mm içinde embriyosuda var
dr 6 haftalık gebelik dedi bir hafta geride kalıyor
bir hafta sonra kalp atışları
inşallah rabbim kalbinide duymaya nasip eder

pazartesi embriyosu yoktu ama bugün şükürler olsun 3,5 mm içinde embriyosuda var
MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
ÇOOOOOK SEVENDİM !!!!!!!!!

Maşallah supanallah. Düzen labdaki yetkiliye ulaşmaya çalışıyorum ulaşır ulaşmaz haber vericem

Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...

Canım gözün aydın inşallah kalp atışlarını da görürsün kucağına aldigin günleride rabbim yüzünü güldürsün kardeşim

Şükürler olsun canım çok çok çok sevindim.Savaşçı annenin çocuğu da savaşçı olacak tabiki:)

Aminnn. İnşallah

UOTE="Zaza74, post: 57137798, member: 777548"]kızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
inşallah rabbim kalbinide duymaya nasip eder[/QUOTE]

Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
Hakkında hayırlısı olsun canim. Biz de borç harç ilk ve son defa denedik. Olumsuzu kaldırmak çok zor olucak. Allah sana güç kuvvet versin. Belki kendiliğinden hamile kalır cektigin sıkıntıları unutursun. Ya da allah maddi gücünü verir tekrar denersiniz. Üzülme demek boş biliyorum. Ama allah gönlüne göre versin ve allah yardımcın olsun canim

Çok üzüldüm . 3'ü de donasyon muydu? Umarım mucizen bulur seni ve tedavisiz kavuşursun bebeğine.

UOTE="Hopeless35, post: 57138034, member: 777495"]Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...[/QUOTE]

Çok çok üzüldüm arkadaşım.Rabbimin mucileri bitmez insallah bir mucize olur canım.

Canım gözün aydin. Allah sıkıntılarının mükafatını veriyor tek tek... sağlıkla kucağına alirsin inş herşey gönlünce olsun

X