18 deneme , onca yıpranmışlık.... bir de üzerine bunu yaşamışsın. Çok üzüldüm. Ama sıkı sıkı tutunmuş annesine. Bu çok umut dolu. Dualarım seninle.
QUOTE="Zaza74, post: 57119801, member: 777548"]Benim kader arkadaşlarım her halde zaza kayb oldu düşünüyorsunuz ama şimdi size neler anlatıcam başıma neler geldi inşallah bu tür şeyler siz yaşamassınız
Bahçecide tedavim devam ediyor biliyorsunuz
2 austos transferim oldu 13 austos yani transferin 11 günü kan verdim düzen labaratuvarında sonuç 0,1 negativ yıkıldım 18 tüp bebek denemesi yine hüsran
İlaçları buraktım 2 gün sonra mamografi çektirdim sağ memede bir kist gördüler iki kez mamografiye girdim ve ultrason çok şükür sıkıntı yok
İlaçları burakınca 6 gün kanamam oldu ve antibiyotiye başladım 10 gün
27 austos ultrasona girdim rahim içine baktırmaya veeee neeee şooookkk
Gebelik kesesi ve içindede ceni
Direk kan aldılar betaya bakmaya inanın kese olduğuna bile inanmıyordum
Her galde bir polip falan dedim çünkü iki hafta önce negativ aldım
Beta değerim 1000 üstü çıktı
Düzen labaratuvarına gitim kendilerini savunarak hayır bu tüp bebekten olan değer deyil bu her halde sizin kendiliyinizden olan gebelik
Çok yazıb sizi yormak istemiyorum 13 austos verdiyim kanımı düzen labaratuvarında barkotları yalnış yapıştırıp aysun isimli kızla yalnış vermişler
Benim değerim 23
O aysununda 0.1
Tabiiki kızın kanı bana verilmiş yalnışlıkla
Düzen yalnışlığımızı kapatmak için gelin bu gebeliyinizin sonuna kadar size ücretsiz beta bakalım benimle alay edercesine
İki hafta neler çektim inanamassınız
İçimin yanması
Günlerce döktüyüm göz yaşları
İçimin yanmasını size anlatamam
İki hafta buraktığım ilaçlar
Aldığım mamografideki ışınlar
Yutuğum 10 gün antibiyotikler
Bebeyimi mahf ettiler
Bugün yine kan verdim 2000 çıktı
Eşim düzeni mahkemeye vericem diyor
Kızlar vallahi bu gebeliyim sağlıklı devam etsin vallah aff ederim her kesi
Lütven bana dua edin