Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zazacim gozunaydiinn saglikla devam etsin. Insallah kucagina alirsin zamaninda. Duzen i duzgun bilirdik guya olacak sey degil

Aman Allahim bu neymiş diye diye okudum.ins sağlıkla gelsin bebek ankaradaydın degil mi zaza bak su düzen lab.ın yaptığına.cok sevindim hamile olmana Allah o küçük keseyi korusun sağlıkla kucağına gelsin inş.

Tamam canm bugün ararlar aklındaki herşeyi sor
Tamam canm bugün ararlar aklındaki herşeyi sor
Merhaba canım aradılar her şeyi sordum başarı oranları bu ayki 75 ile 80 aracıymış ben burda başladığımda onlarda orda dönere tedaviye başlıcalar herhangi bir şey yapmana gerek YÖK dediler buradaki takip edecek doktorla görüşeceklermiş zaten biraz rahatladım

Zaza. Çok geçmiş olsun canım. Bebeğin de hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsjn. AllahinA izniyle hiç birşey olmaz bebeğine insallah
Güzel haberlerini bekliyoruz

Kişiye göre tedavi oluyomş o zmn..peki burdaki takipleri yapıcak doktorun tüp bebek doktorumu yoksa normal kadın doğum doktoru mu

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim yardımcın olsun

Zazacim okurken hayretler icinde kaldim ve sonucuna cok ama çok mutlu oldum yüce rabbim sizi korusun herseyin saglikli bir sekilde ilerlemesini tüm kalbimle diliyorum

Kızlar yemin ederim aff ederim düzeni keşke gebeliğim sağlıklı ilerlesin
Dua edin
Cumartesi yine ultrasona girecem
Ahh Zaza ne büyük talihsizlik olmuş...Düzen iyi bir lab dir ama bence iyi bir cezayı hak ediyor...
Olanlara üzülürken bebeğe nasıl sevindim anlatamam..İnşallah sağlıkla ilerlesin minik kuzu tüm dualarım bebeğin ve seninle canım...minik okadar badireye rağmen sıkı sıkı dayanmış demek çok sağlıklı ve savaşçı annesi...Ultrsonda iyi geçecek inşallah zazacim. ..İyi sağlık haberleri bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…