Öyle valla şansımıza ekonomik kriz çıktı resmen aslında Azerbaycan daki yerde fena değil ama oranın da uçak biletleri birden yükseldi geçen yıl 300 lerde bişeydi..resmen herşey bize karşı olumsuz yöndeKesin yaptiracagim da euro uctu
Şuan hesaplı uygun neresi diye bakar oldum
Bende :)
InsaAllah hamilesindir canim3 aydir adet gormuyordum. bayramda 3 gun kahverengi lekelenme gordum ve ilk lekelenme gunu ishal oldum. sonra lekenin icinde ince kan vardi azicik. lekelenme bitti 1 gun sonra yani dun aksam mide bulantim basladi. ve bas donmesi yasiyorum. bugun dr. giitiim anlattim ultrasyonda gebelik gorunmedi. supheleniyormusunuz dedi bende evet dedim cunki kahverengi leke yerlesme kanamasi olabilir diye. kan verdim veeeee veeeee beta hcg 4.50 cikmis. sizce artar mi hamile olabilir miyimmmmm
umarım öyledir..mucizeler bizim için..ama olmasada üzülme vardır bir vakti saati..lütfen yaz sonucu buraya...sevgilercanim bilemiyorum ki ama lekelenme normal degildi bir umut 6 yildir bekliyorum. 2 defa donasyon yaptirdim verirse allahim bir mucize olacak. gogus ucumda sizliyor bilmiyorum kaptirmakta istemiyorum yarin tekrar veririm olmazsa
4.50 hamilelik yok demek.3 aydir adet gormuyordum. bayramda 3 gun kahverengi lekelenme gordum ve ilk lekelenme gunu ishal oldum. sonra lekenin icinde ince kan vardi azicik. lekelenme bitti 1 gun sonra yani dun aksam mide bulantim basladi. ve bas donmesi yasiyorum. bugun dr. giitiim anlattim ultrasyonda gebelik gorunmedi. supheleniyormusunuz dedi bende evet dedim cunki kahverengi leke yerlesme kanamasi olabilir diye. kan verdim veeeee veeeee beta hcg 4.50 cikmis. sizce artar mi hamile olabilir miyimmmmm
Bugün cevap vermediler cnm akşam üstü watshaptan yazmış yarın arıcam sizi diyeAynen haber et banada bende merak ediyorum aynen gynolife benimde
ben yaptırdımMrh cd56 testi yaptiranlar var mi aranizda
Tamam canm bugün ararlar aklındaki herşeyi sorBugün cevap vermediler cnm akşam üstü watshaptan yazmış yarın arıcam sizi diye
Hayırlı olsun canım insallah değerlerin artar mucizen gelir.3 aydir adet gormuyordum. bayramda 3 gun kahverengi lekelenme gordum ve ilk lekelenme gunu ishal oldum. sonra lekenin icinde ince kan vardi azicik. lekelenme bitti 1 gun sonra yani dun aksam mide bulantim basladi. ve bas donmesi yasiyorum. bugun dr. giitiim anlattim ultrasyonda gebelik gorunmedi. supheleniyormusunuz dedi bende evet dedim cunki kahverengi leke yerlesme kanamasi olabilir diye. kan verdim veeeee veeeee beta hcg 4.50 cikmis. sizce artar mi hamile olabilir miyimmmmm
Canım arkadaşım bir bilsen zaza neler yaşıyor-(((zaza74 neredesin arkadaşlar beni bugün gynolife rahme hanım aradı ama açamadım müsait değildim sizi de aradılar mı fiyatlar aşağıya mı çekildi
Ay çok sevindim valla gebelik olmasına üzülme artık bebişinide üzme ama nasıl böyle bi hata yaparlar hiç anlamış degilmBenim kader arkadaşlarım her halde zaza kayb oldu düşünüyorsunuz ama şimdi size neler anlatıcam başıma neler geldi inşallah bu tür şeyler siz yaşamassınız
Bahçecide tedavim devam ediyor biliyorsunuz
2 austos transferim oldu 13 austos yani transferin 11 günü kan verdim düzen labaratuvarında sonuç 0,1 negativ yıkıldım 18 tüp bebek denemesi yine hüsran
İlaçları buraktım 2 gün sonra mamografi çektirdim sağ memede bir kist gördüler iki kez mamografiye girdim ve ultrason çok şükür sıkıntı yok
İlaçları burakınca 6 gün kanamam oldu ve antibiyotiye başladım 10 gün
27 austos ultrasona girdim rahim içine baktırmaya veeee neeee şooookkk
Gebelik kesesi ve içindede ceni
Direk kan aldılar betaya bakmaya inanın kese olduğuna bile inanmıyordum
Her galde bir polip falan dedim çünkü iki hafta önce negativ aldım
Beta değerim 1000 üstü çıktı
Düzen labaratuvarına gitim kendilerini savunarak hayır bu tüp bebekten olan değer deyil bu her halde sizin kendiliyinizden olan gebelik
Çok yazıb sizi yormak istemiyorum 13 austos verdiyim kanımı düzen labaratuvarında barkotları yalnış yapıştırıp aysun isimli kızla yalnış vermişler
Benim değerim 23
O aysununda 0.1
Tabiiki kızın kanı bana verilmiş yalnışlıkla
Düzen yalnışlığımızı kapatmak için gelin bu gebeliyinizin sonuna kadar size ücretsiz beta bakalım benimle alay edercesine
İki hafta neler çektim inanamassınız
İçimin yanması
Günlerce döktüyüm göz yaşları
İçimin yanmasını size anlatamam
İki hafta buraktığım ilaçlar
Aldığım mamografideki ışınlar
Yutuğum 10 gün antibiyotikler
Bebeyimi mahf ettiler
Bugün yine kan verdim 2000 çıktı
Eşim düzeni mahkemeye vericem diyor
Kızlar vallahi bu gebeliyim sağlıklı devam etsin vallah aff ederim her kesi
Lütven bana dua edin
Sakın kan verseniz negativ alsanız tekrar başka yerdede verin
Bakın benim başıma neler geldi
Sizinde başınıza bu tür şeyler gelmesin
Tekrar WhatsAppdan arasaydın keşkezaza74 neredesin arkadaşlar beni bugün gynolife rahme hanım aradı ama açamadım müsait değildim sizi de aradılar mı fiyatlar aşağıya mı çekildi
Bugun kk ya sırf bu haberi duymak için girdimBenim kader arkadaşlarım her halde zaza kayb oldu düşünüyorsunuz ama şimdi size neler anlatıcam başıma neler geldi inşallah bu tür şeyler siz yaşamassınız
Bahçecide tedavim devam ediyor biliyorsunuz
2 austos transferim oldu 13 austos yani transferin 11 günü kan verdim düzen labaratuvarında sonuç 0,1 negativ yıkıldım 18 tüp bebek denemesi yine hüsran
İlaçları buraktım 2 gün sonra mamografi çektirdim sağ memede bir kist gördüler iki kez mamografiye girdim ve ultrason çok şükür sıkıntı yok
İlaçları burakınca 6 gün kanamam oldu ve antibiyotiye başladım 10 gün
27 austos ultrasona girdim rahim içine baktırmaya veeee neeee şooookkk
Gebelik kesesi ve içindede ceni
Direk kan aldılar betaya bakmaya inanın kese olduğuna bile inanmıyordum
Her galde bir polip falan dedim çünkü iki hafta önce negativ aldım
Beta değerim 1000 üstü çıktı
Düzen labaratuvarına gitim kendilerini savunarak hayır bu tüp bebekten olan değer deyil bu her halde sizin kendiliyinizden olan gebelik
Çok yazıb sizi yormak istemiyorum 13 austos verdiyim kanımı düzen labaratuvarında barkotları yalnış yapıştırıp aysun isimli kızla yalnış vermişler
Benim değerim 23
O aysununda 0.1
Tabiiki kızın kanı bana verilmiş yalnışlıkla
Düzen yalnışlığımızı kapatmak için gelin bu gebeliyinizin sonuna kadar size ücretsiz beta bakalım benimle alay edercesine
İki hafta neler çektim inanamassınız
İçimin yanması
Günlerce döktüyüm göz yaşları
İçimin yanmasını size anlatamam
İki hafta buraktığım ilaçlar
Aldığım mamografideki ışınlar
Yutuğum 10 gün antibiyotikler
Bebeyimi mahf ettiler
Bugün yine kan verdim 2000 çıktı
Eşim düzeni mahkemeye vericem diyor
Kızlar vallahi bu gebeliyim sağlıklı devam etsin vallah aff ederim her kesi
Lütven bana dua edin
Sakın kan verseniz negativ alsanız tekrar başka yerdede verin
Bakın benim başıma neler geldi
Sizinde başınıza bu tür şeyler gelmesin
allahım devamını getirsin kuzum dualarım sana ay tabi eşin mahkemeye versin salaklık bu ya of neler çekmişin zaza benim sana bir özür borcum var ilk başta yeni buraya bakarken seni bilmeden yargıladım ama kader arkadaşıyız gerçekten burada yazmayınca çok merak ediyordum Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin ay çok ama çok sevindim canıııımCanım arkadaşım bir bilsen zaza neler yaşıyor-(((
Gözümün yaşı kurumuyor
canım telefonum bozuk çok sinir oluyorum bu zamanda başıma gelecek en kötü olayTekrar WhatsAppdan arasaydın keşke
Aynen kötü denk gelmişcanım telefonum bozuk çok sinir oluyorum bu zamanda başıma gelecek en kötü olay