Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Güzel arkadaşlar merhaba;
Hikayemin Kötü başlayan ama güzel sonlanan günlerini anlatmak istedim. Tanıyan bilir yumurta donasyonu ile hamile idim. Geçen hafta 35. Haftada görülmesi gereken belirtiler olmadan birden gebelik zehirlenmesi yaşadım ve Doğum gerçekleşti. 20 dakika ile tesadüfen oğlum ve ben çok şükür hayatta kaldık. Hemen Söyleyelim ben ve oğlum iyiyiz. Ben 5 gün yoğun bakımda kaldım. Oğlum henüz küvezde ama tek sıkıntımız kilo alması. Bunun dışında çok şükür iyiyiz. Kabus gibi bir gündü. Allah kimseye yaşatmasın. Dinlenme sürecindeyim. Dualarım sizler ile . Allah sağlıkla hamile kalmanızı ve sağlıkla Doğum yapmanızı nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
artemissi, öncelikle çok gecmis olsun canim, hayirli ugurlu gözünüz aydin olsun ... Dilerim en kisa zamanda toparlanirsiniz kucak dolusu sevgiler..

Kizlar reklam amacli yazmiyorum yanlis anlasilmasini istemem. Simdi euronun ucmasi sebebi ile malum tup bebek 36 bin oldu. Kibris hayal oldu. Bizim nakit paramiz yok kredi de cekemiyorum oncekilerin borcu var tam 90 bin tl es dost sagdan soldan para topluyor bizim icin. Ama 36 bin tl de toplanmaz ki. Neyse tam umudum bitmisken dedim ki ulan hele bi batumdaki merkezleri arayim. Burda fiyat sordum cevap alamadim saolsunlar. Neyse kafa yatti sanki secenekleri cok iyi geldi mesela bahsetmek istiyorum 38 yillik bir merkezmis. Donorlerin resmini bize gonderiyorlarmis biz seciyormusiz ben bunu istemedim. Diyelim ki 4 embriyo olustu. Her transferde 3 tane ebriyo koyuyorlarmis kaldi 1 tane ve koyulan embriyolar tutmadi 1500 dolara yeniden farkli bir donor calisiyorlarmis. Yani her transferde dogurana kadar 1500 dolar aliniyormus. İstege bagli olarak hastamede konaklayabilirmisiz ucretsiz. Yol parasi daha ucuz. Arabayla gecis var. Ha sunu da soyleyim dondurma ucretini bebek dogana kadar almiyorlarmis. Bbek dogrudugu zaman 1000 dolar aliyorlarmis. Rus donor yok azeri var mis. Yum. Donasyonu suanda toplam maliyette 3500 dolar deddiler. Sizce nasil benim kafama yatti bir de hemen hemen her ilde calistiklari doktorlar varmis. İlgili geldiler bana. Dr la da konusma imkani sunuyorlar oyle yani
Bende batum da işlem yaptırdım canım hangi klinik

• Beğen
Reactions: cal
Kızlar bugün transferimin 9.günü idrar testi yaptım silik çizgi cıktı acaba bi belirti olmuş olabilir mi yani iki embriyom bana göz kırpmış olabilir mi 14.gün test günüm hamile oldum veya olmadı. Diye buraya yazicam

• Beğen
Reactions: cal
Sana daha öncede söyledim.bu sayfaya ait degilsin.
Sanane harem sevap.Allah bilir bunu.Burada OLMA SEN!! Haramımız bulaşır sanada
Haram bulaşıcı değil kişisel tercihtir bana ne senin gittiğin yoldan.seni tanimiyorum sende beni uzerine alınıp burda saldırıya gecmene gerek yok demekki kendini böyle ifade ediyosun ne kufur ettim nede ahlaksiz bisi dedim haram dedim .böyle yaparak anlasildiki hiçbirşeye tahammülün kalmamış Allah yardımcın olsun doğru yollardan .Allah elbette herşeyi bilir burası imtihan dünyası sahip olma dünyası değil .

Donasyon haram kardeşim oyle bisi yaptirmadim normal tup bebek te transferin 9.gunumdeyim neyi anlamadınız
Bir ben senin kardeşin değilim iki normal tüp bebek yaptırdıysan bu sayfada neden saçma sapan yorum yapıyosun bunun neresini anlamadın. Kaç kere söyleyince anlayacaksın.Ben de normal tüp bebek yaptırdım ama araştırmak bilgi sahibi olmak için buradayım insanları yargılamak zırvalamak için değil.

X