Çok teşekkür ederim canım .clexandan ötürü bebeğinde kanı sulanırmış ondan verdirmedilerBebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim.yaşadıklarin için büyük geçmiş olsun.sütünü neden engellediler kötü olmuş.herkes de öyle süt de olmaz maßallah.tatlı bebeğini tatlı telaşlarla büyüteceğin günler baßlıyor Allah herkese nasip etsin.bebeğinin şansı bahti açık olsun
Çok saol canımÇok geçmiş olsun canım benim. Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış.
artık herşeyi unut ve oğlunla özlemini gider.
GÖZUNAYDIN. ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜTSÜN.
Canım gözün aydın Allahım bebişini sana bağışlasın ilk donasyon işini sana sormştum aynı sebeplerden dolayı donasyon yaptırıyorum bende inşallah senib gibi kavuşurum bebişimeZazam canım biz de çok korktuk. Çok şükür iyiyiz. Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim. Benim de dualarımda sizinle
Özelden yazıyorumArkadaşlar Gynolife de DR Murat Önalın telefonunu bilen varmı varsa yazabilir mi ?
Aminn canım Allah yolunu hayırlı etsin. Duaların kabul olsun inşallahCanım gözün aydın Allahım bebişini sana bağışlasın ilk donasyon işini sana sormştum aynı sebeplerden dolayı donasyon yaptırıyorum bende inşallah senib gibi kavuşurum bebişime
Bence boyle liste seklinde bir iki yersen teklif almali
Sayıya göre dier arkadaşlarda başka merkezlere sorsunlar o zmn neresi uygun olursa ben şimdi WhatsAppdan yazdım Gynolife yarında konuşurum haber ederimBence boyle liste seklinde bir iki yersen teklif almali
Hangosi daha uyguna inerse ona yonelmeli
Kibriz univ hastanesi 4bin dedi ucak haric.ama yakinda zam gelecek demistk.
Bence en uygunu oldugu için onu önermşlerdr ama yinede bunu merkeze sorBeni dün aradılar donör bulundur testler yapıldı bir sorun yok dediler. Ama sanırım sizlere birden fazla seçenek sunup arasından seçmenizi istemişlerdi. Nadir bulunan kan grubumdan kaynaklı mıdır? Yoksa donör istedikleri özelliklere sahip olduğu için başka arayışa geçmemişler midir?
belki onlarda euronun durumuna göre indirmişlerdir önce fiyatı sorsanız bir umut ne bileyimBence en uygunu oldugu için onu önermşlerdr ama yinede bunu merkeze sor
Maddiyattan oturu Euro uctu gitti 36. Milyar olmusneden hayal oldu ki
Ben de çok çpk üzgünüm nasıl becereceğiz bilmiyorum hiçMaddiyattan oturu Euro uctu gitti 36. Milyar olmus
En batum u dusunmeye basladimBen de çok çpk üzgünüm nasıl becereceğiz bilmiyorum hiç
Amin inşallah canım benim. Darısı senin ve yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm arkadaşlarımın başına inşallahgözün aydın canım artık ilk derinden nefesini ala bilirsin
bebişler sana tutundu
inşallahta sağlıklı devam etsinler
Batumun başarı şansı nedir peki laboratuvarı filan.. fiyat iymş aslında donörü seçebilmemzde iyiKizlar reklam amacli yazmiyorum yanlis anlasilmasini istemem. Simdi euronun ucmasi sebebi ile malum tup bebek 36 bin oldu. Kibris hayal oldu. Bizim nakit paramiz yok kredi de cekemiyorum oncekilerin borcu var tam 90 bin tl es dost sagdan soldan para topluyor bizim icin. Ama 36 bin tl de toplanmaz ki. Neyse tam umudum bitmisken dedim ki ulan hele bi batumdaki merkezleri arayim. Burda fiyat sordum cevap alamadim saolsunlar. Neyse kafa yatti sanki secenekleri cok iyi geldi mesela bahsetmek istiyorum 38 yillik bir merkezmis. Donorlerin resmini bize gonderiyorlarmis biz seciyormusiz ben bunu istemedim. Diyelim ki 4 embriyo olustu. Her transferde 3 tane ebriyo koyuyorlarmis kaldi 1 tane ve koyulan embriyolar tutmadi 1500 dolara yeniden farkli bir donor calisiyorlarmis. Yani her transferde dogurana kadar 1500 dolar aliniyormus. İstege bagli olarak hastamede konaklayabilirmisiz ucretsiz. Yol parasi daha ucuz. Arabayla gecis var. Ha sunu da soyleyim dondurma ucretini bebek dogana kadar almiyorlarmis. Bbek dogrudugu zaman 1000 dolar aliyorlarmis. Rus donor yok azeri var mis. Yum. Donasyonu suanda toplam maliyette 3500 dolar deddiler. Sizce nasil benim kafama yatti bir de hemen hemen her ilde calistiklari doktorlar varmis. İlgili geldiler bana. Dr la da konusma imkani sunuyorlar oyle yani
Batumun başarı şansı nedir peki laboratuvarı filan.. fiyat iymş aslında donörü seçebilmemzde iyi