Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

EVro 8 tl yaklaştı
bende zelittaya katılıyorum
tedavi olanlar bence burda grup yaratarak toplu bir şekilde seçtikleri merkezden toplu indirim istesin
aynı biz bahçeciden istediyimiz gibi

EVro 8 tl yaklaştı
bende zelittaya katılıyorum
tedavi olanlar bence burda grup yaratarak toplu bir şekilde seçtikleri merkezden toplu indirim istesin
aynı biz bahçeciden istediyimiz gibi
Gerçekten çok iyi olur ben Gynolife da yaptırıcaktım başka orda yaptırıcak varsa liste yapabiliriz

• Beğen
Reactions: cal
Bize bahceci 5500 euro demisti. Zaza sagolsun 4670 euro ya indirdi. Birçok kisi bu paraya olduk. Siz de organize un. Gyno life bir gurup bahceci vs. Baska bir grup olusturup indirim isteyin. Yaziktir euro ne hale geldi. Vah benim ulkeme vah. Merkezler indirim yapmak zorunda. Onlar da goruyor durumu. Israrci olun

Gerçekten çok iyi olur ben Gynolife da yaptırıcaktım başka orda yaptırıcak varsa liste yapabiliriz
Aynen kızlar ağlamak sızlamak yok bir çaba harcayın
grup yaratın
gynolife gidenler birleşip grup yaratsınlar
sonra merkezi arayın ve 10-20 kişiyiz kadınlar klübünden sizden indirim isteriz
biz toplu halde indirim istedik bahçecide tabii hepimiz aynı anda başlamadık
hepimizin tedavilerinin arasında 1-3 ay tuttu

Güzel arkadaşlar merhaba;
Hikayemin Kötü başlayan ama güzel sonlanan günlerini anlatmak istedim. Tanıyan bilir yumurta donasyonu ile hamile idim. Geçen hafta 35. Haftada görülmesi gereken belirtiler olmadan birden gebelik zehirlenmesi yaşadım ve Doğum gerçekleşti. 20 dakika ile tesadüfen oğlum ve ben çok şükür hayatta kaldık. Hemen Söyleyelim ben ve oğlum iyiyiz. Ben 5 gün yoğun bakımda kaldım. Oğlum henüz küvezde ama tek sıkıntımız kilo alması. Bunun dışında çok şükür iyiyiz. Kabus gibi bir gündü. Allah kimseye yaşatmasın. Dinlenme sürecindeyim. Dualarım sizler ile . Allah sağlıkla hamile kalmanızı ve sağlıkla Doğum yapmanızı nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış.
artık herşeyi unut ve oğlunla özlemini gider.
GÖZUNAYDIN. ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜTSÜN.

Türkiye'de 5. tüp denememi yaptım eğer bu da olmazsa diye bir süredir de kıbrısı araştırıyorum. Ama kur aldı başını gitti. Salı günü transferim oldu 2 tane 3.gün embriyosu koydular. Bebişle konuşuyorum evladım gel artık bak sen bilmezsin ama euro çok arttı anne babayı yorma daha hadi gel artık :) bakalım arife günü tahlil vereceğim olmazsa kıbrıs için beni de yazın listenin birine

Türkiye'de 5. tüp denememi yaptım eğer bu da olmazsa diye bir süredir de kıbrısı araştırıyorum. Ama kur aldı başını gitti. Salı günü transferim oldu 2 tane 3.gün embriyosu koydular. Bebişle konuşuyorum evladım gel artık bak sen bilmezsin ama euro çok arttı anne babayı yorma daha hadi gel artık :) bakalım arife günü tahlil vereceğim olmazsa kıbrıs için beni de yazın listenin birine
inşallah rabbim bebişlerini sana bağışlasın
arefe günü ismail kurbanın kabul olsunnn
amiinnnnnn

Hayırlı olsun arkadaşım.inşallah bebeklerin sana tutunur.
Yaşdan dolayımı bu kadar deneme yaptınız amh kaynaklımı , genetik bi sorun mu var?

Hayırlı olsun arkadaşım.inşallah bebeklerin sana tutunur.
Yaşdan dolayımı bu kadar deneme yaptınız amh kaynaklımı , genetik bi sorun mu var?
teşekkür ederim canım yaşım 35 amh düşük. Bazen hiç yumurta çıkmadı. Bazen 5 yumurta çıktı şimdiye kadar. En çok 2 tanesi döllendi o da bu son deneme işte. Birisi 8e bölünmüştü diğeri daha küçükmüş. Her birine umut bağlıyoruz bakalım hayırlısı olsun

canım sağ sütünü...içmesede sağ..sonrası için..çünkü çektikçe,bebek emdikçe geliyor süt..bebek emiyormuşcasnıa düzenli iki göğsündende sağ ki sonrasında da bol olsun sütün...:)nasılsa emecek annesi..ben oğlumu 2.5 sene emzirdim allah sana da nasip etsin...
Aynen aynen bin bilinçli ile sağıyorum . Zaten maşallahı da var şükür inşallah bugün olmamada işe yarar

Artemissi açıp okuyunca yüreyim ağzıma geldi
allahıma binlerce şükür sağlıklısınız hayatasınız
rabbim sizi korusun
güzel,uzun ve sağlıklı ömür versin
rabbime binlerce şükür
Zazam canım biz de çok korktuk. Çok şükür iyiyiz. Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim. Benim de dualarımda sizinle

X