Evet arkadaşım. Burada organize bi grup olun indirim falan isteyin. Kac gundur esime diyorum biz 3000 tl zararla yirttik kayiran Allah bundan sonra gidecekleri kayirsinDonasyonu yaptıran yaptırdı yeni yaptıracaklar euro 7 liraya yaklaştı
ne iyi olur zazam ağlıyorum şu anda nasip olmayacak bana bu gidişle 4000 euro bile yapsalar 30 milyar yapıyorEVro 8 tl yaklaştı
bende zelittaya katılıyorum
tedavi olanlar bence burda grup yaratarak toplu bir şekilde seçtikleri merkezden toplu indirim istesin
aynı biz bahçeciden istediyimiz gibi
Gerçekten çok iyi olur ben Gynolife da yaptırıcaktım başka orda yaptırıcak varsa liste yapabilirizEVro 8 tl yaklaştı
bende zelittaya katılıyorum
tedavi olanlar bence burda grup yaratarak toplu bir şekilde seçtikleri merkezden toplu indirim istesin
aynı biz bahçeciden istediyimiz gibi
Aynen kızlar ağlamak sızlamak yok bir çaba harcayınGerçekten çok iyi olur ben Gynolife da yaptırıcaktım başka orda yaptırıcak varsa liste yapabiliriz
Gerçekten çok iyi olur ben Gynolife da yaptırıcaktım başka orda yaptırıcak varsa liste yapabiliriz
Çok geçmiş olsun canım benim. Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış.Güzel arkadaşlar merhaba;
Hikayemin Kötü başlayan ama güzel sonlanan günlerini anlatmak istedim. Tanıyan bilir yumurta donasyonu ile hamile idim. Geçen hafta 35. Haftada görülmesi gereken belirtiler olmadan birden gebelik zehirlenmesi yaşadım ve Doğum gerçekleşti. 20 dakika ile tesadüfen oğlum ve ben çok şükür hayatta kaldık. Hemen Söyleyelim ben ve oğlum iyiyiz. Ben 5 gün yoğun bakımda kaldım. Oğlum henüz küvezde ama tek sıkıntımız kilo alması. Bunun dışında çok şükür iyiyiz. Kabus gibi bir gündü. Allah kimseye yaşatmasın. Dinlenme sürecindeyim. Dualarım sizler ile . Allah sağlıkla hamile kalmanızı ve sağlıkla Doğum yapmanızı nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
inşallah rabbim bebişlerini sana bağışlasınTürkiye'de 5. tüp denememi yaptım eğer bu da olmazsa diye bir süredir de kıbrısı araştırıyorum. Ama kur aldı başını gitti. Salı günü transferim oldu 2 tane 3.gün embriyosu koydular. Bebişle konuşuyorum evladım gel artık bak sen bilmezsin ama euro çok arttı anne babayı yorma daha hadi gel artık :) bakalım arife günü tahlil vereceğim olmazsa kıbrıs için beni de yazın listenin birine
Amin inşallah canıminşallah rabbim bebişlerini sana bağışlasın
arefe günü ismail kurbanın kabul olsunnn
amiinnnnnn
Hayırlı olsun arkadaşım.inşallah bebeklerin sana tutunur.Türkiye'de 5. tüp denememi yaptım eğer bu da olmazsa diye bir süredir de kıbrısı araştırıyorum. Ama kur aldı başını gitti. Salı günü transferim oldu 2 tane 3.gün embriyosu koydular. Bebişle konuşuyorum evladım gel artık bak sen bilmezsin ama euro çok arttı anne babayı yorma daha hadi gel artık :) bakalım arife günü tahlil vereceğim olmazsa kıbrıs için beni de yazın listenin birine
Bende gynolife da sperm donasyonu yaptiricam benide gruba eklerseniz sevinirimGerçekten çok iyi olur ben Gynolife da yaptırıcaktım başka orda yaptırıcak varsa liste yapabiliriz
teşekkür ederim canım yaşım 35 amh düşük. Bazen hiç yumurta çıkmadı. Bazen 5 yumurta çıktı şimdiye kadar. En çok 2 tanesi döllendi o da bu son deneme işte. Birisi 8e bölünmüştü diğeri daha küçükmüş. Her birine umut bağlıyoruz bakalım hayırlısı olsunHayırlı olsun arkadaşım.inşallah bebeklerin sana tutunur.
Yaşdan dolayımı bu kadar deneme yaptınız amh kaynaklımı , genetik bi sorun mu var?
O zmn ben liste oluşturmaya başlıyorum arkadaşlar sayıya göre merkezle konuşucamBende gynolife da sperm donasyonu yaptiricam benide gruba eklerseniz sevinirim
Çok teşekkür ederim canımHem gecmis olsun hem de gozun aydin. Allah saglicakla anali babali buyutsun. Vatanina milletine hayirli Allaha peygambere layik olsun. Mutlu huzurlu şen buyusun insallah.
Aynen aynen bin bilinçli ile sağıyorum . Zaten maşallahı da var şükür inşallah bugün olmamada işe yararcanım sağ sütünü...içmesede sağ..sonrası için..çünkü çektikçe,bebek emdikçe geliyor süt..bebek emiyormuşcasnıa düzenli iki göğsündende sağ ki sonrasında da bol olsun sütün...:)nasılsa emecek annesi..ben oğlumu 2.5 sene emzirdim allah sana da nasip etsin...
Zazam canım biz de çok korktuk. Çok şükür iyiyiz. Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim. Benim de dualarımda sizinleArtemissi açıp okuyunca yüreyim ağzıma geldi
allahıma binlerce şükür sağlıklısınız hayatasınız
rabbim sizi korusun
güzel,uzun ve sağlıklı ömür versin
rabbime binlerce şükür