Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım maşallah
Allah isteyen,bu yolda mücadele eden her kese versin inşallah
Bizede dua et
O güzel ikizlerivin behresini göresin inşallah
İnşallah en kısa zamanda seninde müjdeni duyucaz inan hep duamdasın ve dualarımda bizimle aynı kaderi yaşayan herkes. Çook teşekkür ederim hep beraber sağlıklı hayırlı bebeklerimizi kucaklayacagımız günlerde gelecektir elbet

masallahh .ikizlerin en tatlısı bi kız bi erkek bence :)
Rabbim bizlerede nasip etsin .
Dün gibi hatırlıyorum transfer olduğunu zaman ne çabuk geçiyo 4 aylık mı oldu kuzuların.
hamileliğin nasıl gidiyor
Darısıda çifter çifter sana olsun inşallah bolbol dua ediyorum isteyen herkes içinn. Tam 16 haftalık olduk. ikiz oldukları için sanırım herşeyi çok fazla yaşadım bulantıları kusmaları halsizliği uykuyu ama şuan daha iyiyim akşamları aniden gelen halsizlik dışında bi sıkıntımız yok çok şükür :)

Darısıda çifter çifter sana olsun inşallah bolbol dua ediyorum isteyen herkes içinn. Tam 16 haftalık olduk. ikiz oldukları için sanırım herşeyi çok fazla yaşadım bulantıları kusmaları halsizliği uykuyu ama şuan daha iyiyim akşamları aniden gelen halsizlik dışında bi sıkıntımız yok çok şükür :)
Ağrı varmı

arkadaşlar geçmiş konuları okudum ancak yinede kafama takıldı, gynolifeda tedavi görenler konaklamayı nasıl çözdünüz?

Sevgili hamiş kalan arkadaşlar sizler nerede yaptırdınız dr adını ve fiyat konusunuda yardımcı olursanız minnettar olurum

En Büyük TÜRKİYE:KK200::emir_bebek: merveetyyyyyyyy çok sevindim..Sen benim umudumsun.Dondurulmuşlarla ikinci denemeydi değil mi senin ..Yumurta kaliten neydi hatırlıyor musun:halay::halay::halay::halay::halay:
Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sen de güzel haneri alırsın evet ikinci denemem ama yeni dönor. 4aa bir de 3bb transfer edilmişti biri tuttu

arkadaşlar geçmiş konuları okudum ancak yinede kafama takıldı, gynolifeda tedavi görenler konaklamayı nasıl çözdünüz?
Gynolifede 24 temmuzda transferim yapıldı. Girne öğretmen evinde 5 gün kaldık. fiyat olarak uygun. Lüks oteller gibi değil ama konaklama için yeterli. Herhangi bir sorun yaşamadık

• Beğen
Reactions: cal
X