Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kizlar, gynolife da öznur hemşire merkez den ayrilinca Merve hemşireye yönlendirildim,beni aradi tüm ön hazirlik detaylari anlatti ve dönör ile ilgili tüm istekleri aldi hatta ben çok fazla özellik istemedigim taktirde bu bizim dogal hakkimiz oldugunu ve aklimizda ne varsa nasil istiyorsak söylememizi istedi resimlerimizi de sart kostu.

Merhaba arkadaşlar. Biz de bugun keselerimizi gördük. Bir tanesi bir gun geriden geliyor. Alkah herkese nasip etsin insallah.

Bugün çıkan haberi ben de okudum. Kizi o gazete nasil bulmuş. Belli ki kiz kendisi basvurmus haber yaptirmis ve bu isten para almis. Dilara k. Tıp öğrencisi... esi dosdostu bunu tahmin edemeyecek mi de yuzunu saklamis. Bir de gorse ayrilamazmis... hic samimi degil. Para icin yapıyormuş...sacindaki boyayi yapmak dünyanın parasi. Az yesin az suslensin adam olup okusun. Nice insan var okuyup çalışıyo. Her sey kizin isguzarligi. Genetik konusunda da hastalik, fiziksel ozellik vs. haricinde etkilendigini dusunmuyorum. Biz 3 kardesiz hicbirimiz birbirimize kisilik olarak benzemeyiz. Benim gorumcem arsizin tekidir kaynim alkolik esim ise bunlarin hicbiri degil fakat bencil... ben cok sert biriyim kardeslerim degil. 5. Sinifa giden bir öğrencim cok titiz calisiyo 8. sinifa giden abisi serseri geldi serseri gidiyo. E ayni ana baba geni bu... bazen ananin bananin 1 cumlesi bile cocugun hayatini degistirirken ne genetigi... cocugum kardeşle evlenmesin diye yabanci donor sectim. Beni tek uzen ailenin genetik rahatsızlıklarini bilmemek. Gerisi teferruat. Ben evlat edinmeyi cik istedim bu gerzek toplum baskisi cocugumu yormasin diye bu yola basvurdum. Donasyonu kinayanlar once burunlarindaki sümügü silip sonra bizim gozumuzdeki çapağa baksinlar

Slm kızlar hamiş kalanlara hayırlısıyla devamına tamamlasın Rabbim doğuracak olanlarda kucaklarına hayırlısıyla nasip etsin Rabbim bnde gynolife başladım ağustosun 3 de iğnem var şimdilik dönör aranıyor yumurta donasyonu olucak bayramdan hemen snr yumurta toplanacak rahim hazırsa döllenince transfer olucak inşallah Rabbim nasip ederse eroda okadar çok arttıki allah yardımcımız olsun gynolife gidip de orda konaklayan varmı acaba transfer günü orda uygun otel varmıdır acaba yada günü birlik gidip gelsek transferden snra bi sıkıntı olurmu acaba

siz boyle simartin bu bahceci, gynolife kibris i. hic de ucuz degil prosedurleri, hem de ustune eliniz mahkum diye artik islikla donor ariyorlar, cok sey var soyleyecek aslinda ama aranizda hamileler var.
Bisey demiyorum :) Allah yardımcımız olsun cümlemizin.

Merhaba bayanlar.. uzun süredir sizleri takip ediyorum.Allahım herkesin sağlıklı olarak bebişlerini kucağına almak nasip eylesin. Bende gynolif de ayın 24 ünde yumurta donasyonu yaptırdım bugun henüz 3. günüm. Ağustos 5 e kadar bekleyip tahlil yaptırmamız söylendi. Bu bekleyiş çok sancılı bir durummuş . Günler geçmek bilmiyor.. Sormak istediğim donasyon sonrası nelere dikkat ettiniz? Regl olacakmışım gibi belim de kasıklarımda ağrılar var bunlar normalmi ?

Merhaba bayanlar.. uzun süredir sizleri takip ediyorum.Allahım herkesin sağlıklı olarak bebişlerini kucağına almak nasip eylesin. Bende gynolif de ayın 24 ünde yumurta donasyonu yaptırdım bugun henüz 3. günüm. Ağustos 5 e kadar bekleyip tahlil yaptırmamız söylendi. Bu bekleyiş çok sancılı bir durummuş . Günler geçmek bilmiyor.. Sormak istediğim donasyon sonrası nelere dikkat ettiniz? Regl olacakmışım gibi belim de kasıklarımda ağrılar var bunlar normalmi ?
Normal canim. Hayirli olsun tutar insallah. Birkaç gun sinra normal hayata donebilirsin demislerdi. Tutacagi varsa ziplasan bile dusmez demisti murat bilgin. Cok da yatma arada yuru evde kan aksin vucutta. Saglikli beslen film izle dizi izle kafani oyala.

Kullandığımız ilaçların yan etkileri de var.Benim en çok dikkat ettiğim yüksek bir yere uzanmamak.Ağır kaldırmamak ve 3 gün arayla ılık suyla duş almak.Bluetoodtla ilgili okuduğum bazı seylerden dolayı telefonda bluetoodt un kapalı olmasına özen gösterdim.Bi de çok çekirdek yedim.Stres için birebir :)

Slm kızlar hamiş kalanlara hayırlısıyla devamına tamamlasın Rabbim doğuracak olanlarda kucaklarına hayırlısıyla nasip etsin Rabbim bnde gynolife başladım ağustosun 3 de iğnem var şimdilik dönör aranıyor yumurta donasyonu olucak bayramdan hemen snr yumurta toplanacak rahim hazırsa döllenince transfer olucak inşallah Rabbim nasip ederse eroda okadar çok arttıki allah yardımcımız olsun gynolife gidip de orda konaklayan varmı acaba transfer günü orda uygun otel varmıdır acaba yada günü birlik gidip gelsek transferden snra bi sıkıntı olurmu acaba
Merhabalar , 3 gün önce bende gynolif de yumurta donasyon yaptırıp donasyon sonrası ertesi gün dönüşümü yaptım.Yumurta donasyonu olduğu için dönörün cumartesi yumurta toplama gününde bizide çağırdılar toplamda 5 gün kalıp cuma akşamı gidip çarşamba öğleden sonra döndük .Biz konaklamayı kendimiz temin edicez dedik iyikide öyle demişiz. Girne öğretmen evinde internet üzerinden reservasyon yaptım 5 gün için 900 tl. ödeme yaptık kahvaltı dahil bu fiyata.. Ayrıca akşam yemekleride fena değildi. Ögretmenevinin önünden lefkoşe dolmuşları geçiyor lefkoşede de ikinci vasıta ile (göçmenköy sanayi dolmuşarı var) gynolifenin önünde indiriyorlar.Fikir sahibi olmanız adına biraz detaylı yazdım sağlıcakla çocuklarımızı kucağımıza alırız inş.

Normal canim. Hayirli olsun tutar insallah. Birkaç gun sinra normal hayata donebilirsin demislerdi. Tutacagi varsa ziplasan bile dusmez demisti murat bilgin. Cok da yatma arada yuru evde kan aksin vucutta. Saglikli beslen film izle dizi izle kafani oyala.
İnşallah canım pazartesi iş başı ama masa başı işi doktorum sıkıntı olmaz dedi cümlemizin yüzünü rabbim güldürsün

Kullandığımız ilaçların yan etkileri de var.Benim en çok dikkat ettiğim yüksek bir yere uzanmamak.Ağır kaldırmamak ve 3 gün arayla ılık suyla duş almak.Bluetoodtla ilgili okuduğum bazı seylerden dolayı telefonda bluetoodt un kapalı olmasına özen gösterdim.Bi de çok çekirdek yedim.Stres için birebir :)
çok teşk canım bunlara dikkat ediyorum bluteood ilk duydum hemen kapattım şimdi ama içimde hep bi korku biraz panik atak yapımdan kaynaklanıyor sanırım

Yazıyı bende şimdi okudum,kimse donörün yakasına yapışıpta yumurtanı ver demiyor,para kazanmak için bu yola girmiş,şimdi kalkıpta mağdur edebiyatı yapmanın anlamı yok..Kendi yumurtamızla yaptığımız tedavilerdede sağlığımız tehlikeye girmiyormu,ben kaç kere Ohss oldum ölümlerden döndüm..Bizmi istedik böyle olsun o kararı verirken hepimiz ne sıkıntılar ne gel gitler yaşıyoruz..Burda Doğum yapmış bi sürü arkadaş var çocukları bi şekilde aileden birine benzetiliyor,yemişim genetiğini,benim karnımda büyüyor ben doğuracam emzirecem ,hayata hazırlayacam onu ,Anne diyecek bana varsın kaşı benzemesin bana...
Çok doğru Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Merhaba arkadaşlar. Biz de bugun keselerimizi gördük. Bir tanesi bir gun geriden geliyor. Alkah herkese nasip etsin insallah.

Bugün çıkan haberi ben de okudum. Kizi o gazete nasil bulmuş. Belli ki kiz kendisi basvurmus haber yaptirmis ve bu isten para almis. Dilara k. Tıp öğrencisi... esi dosdostu bunu tahmin edemeyecek mi de yuzunu saklamis. Bir de gorse ayrilamazmis... hic samimi degil. Para icin yapıyormuş...sacindaki boyayi yapmak dünyanın parasi. Az yesin az suslensin adam olup okusun. Nice insan var okuyup çalışıyo. Her sey kizin isguzarligi. Genetik konusunda da hastalik, fiziksel ozellik vs. haricinde etkilendigini dusunmuyorum. Biz 3 kardesiz hicbirimiz birbirimize kisilik olarak benzemeyiz. Benim gorumcem arsizin tekidir kaynim alkolik esim ise bunlarin hicbiri degil fakat bencil... ben cok sert biriyim kardeslerim degil. 5. Sinifa giden bir öğrencim cok titiz calisiyo 8. sinifa giden abisi serseri geldi serseri gidiyo. E ayni ana baba geni bu... bazen ananin bananin 1 cumlesi bile cocugun hayatini degistirirken ne genetigi... cocugum kardeşle evlenmesin diye yabanci donor sectim. Beni tek uzen ailenin genetik rahatsızlıklarini bilmemek. Gerisi teferruat. Ben evlat edinmeyi cik istedim bu gerzek toplum baskisi cocugumu yormasin diye bu yola basvurdum. Donasyonu kinayanlar once burunlarindaki sümügü silip sonra bizim gozumuzdeki çapağa baksinlar
Aynen..takilmamak lazim. 3 cocugum var filan ifadeleri tam haberci diliyle yazilmis seyler

Canlarim ve zazam duyduk bebegimin kalp atışını ama kese 1 taneymis yani ikiz gebelik degilmis.olsun hic umrumda degil kuzum bana tutunmus benimle yasiyor ya bana yeter rabbime binlerce kere şükürler olsun.iyiki varsiniz ve iyiki varsin zazam.yuce rabbim en kisa zamanda zazama ve isteyen herkese nasip etsin dualarim hep bizimle canlar
Çok şükür gülfem
Darısı tüm bekleyenlere
Ve banada-)

Güzel kalpli kadın rabbim sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Çok sağol neocum
Ya bu kadar hamile kardeşlerim bana dua ediyor olucak bu iş inanıyorum
Rabbim banada bu duyguyu yaşatacak
Sizi seviyorum

Arkadaşlar canlarrrrrrr.Şimdi doktordan geldik.Doktor baktı ikiz dedi .Ama kesenin biri küçük.Elim ayağım bu sefer mutluluktan titriyor.Darısı başınıza canlarımmmm.
Oleeeey
Ne güzel haber canım
Darısı başımıza
Kızlar şütven haberleri okuyup moralinizi bozmayın
Bizim bir isteyimiz var anne olmak

X